Σιγα-σιγά να ετοιμαζόμαστε.....:thumbsup:
Printable View
Σιγα-σιγά να ετοιμαζόμαστε.....:thumbsup:
ε ε ερχετε!!! :fountwtis:
Τι εργαλείο ήταν αυτό ρε πστ μου!! Και το καλύτερο ήταν πως επέβαινε και ο Pascal Verneau, Project Flight Test Engineer του Α350!! Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι δικοί μου ήρωες και πρότυπα!! :thumbsup:
Συνημμένο Αρχείο 36982
Συνημμένο Αρχείο 36983
Συνημμένο Αρχείο 36984
Συνημμένο Αρχείο 36985
Συνημμένο Αρχείο 36986
Γιώργοοο................. Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω Ω Ω !!!!!!
:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:
Αυτό είναι το αντίπαλο δέος του 777? Έχει ξεκινήσει ταξίδια George με καμιά εταιρία;
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, πεταει ηδη, Qatar, Finair,Singapour,Lufthansa..
Τέρας το Α350, πολυ ωραιο. Αλλα απο οτι φενετε, οποίος κατέχει το flight simulator X στο Nitendo του μπορει άνετα να το πάει βόλτα κ live το Α350 Χαχαχαχα :th_Laie_67-1:
Και εγω εδω με τους Αναλοσιμους, τελευτεω μοντέλο τεχνολογίας χαχαχα
Συνημμένο Αρχείο 37022
Το μεταξύ αυτο το αεροπλάνο το τράβηξα φότο μια μερα που δούλευα στη Λειψια λόγο του χρωματος του κ τα αυτοκόλλητα κ μερικούς μήνες μετά καθόμαστε κ βλέπουμε Αναλοσιμους με τον πιλότο κ Ντειγολκερ κ σκέφτομαι "αυτο το αεροπλάνο κάπου το έχω δει" Χαχαχαχαχα :thumbsup::thumbsup:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Κορυφαία σκηνή η καταδίωξη στην......σπηλιά..!!!
:hyper:
Άντε αφού πείρα φορα με τους διάσημους πάρτε άλλη μια φότο με του Bruce το αεροπλανάκι Ed Force One :thumbsup::thumbsup:
Συνημμένο Αρχείο 37032
Ερε εργαλείο που έχει το αφεντικό ε?
Χαχαχα μην χαίρεσαι και πολυ, το έδωσε πίσω το θηρίο ο Μπρους.
-" hi, where is Bruce?"
-" he has a concert in Gothenburg!!"
-" aha, he is playing in a band"?
Χαχαχαχαχχαχα ότι νάνε :hystericalbs1::whistle::thumbsup:
Το αεροπλάνο το πέταξε τελευταία φορά για Γκέτεμποργκ στη σουηδια που εχει μια συναυλία κ το επέστρεψαν back from lease στην Air Atlanta. Αλλα απο ότι φαινεται η AirAtlanta θα το πετάει έτσι για κάποιο διάστημα μεχρι να βγάλουν τα αυτοκόλλητα άρα όπου παει αυτο το αεροπλάνο όλλοι θα νομίζουν ότι ήρθε η Airon Maiden στη πόλη τους Χαχαχα
χαχαχαχαχ..
Εντύπωση με προκάλεσε, τα 2 go-around της πτήσης απο την Λάρνακα, και η προσγείωση με την τρίτη προσπάθεια.
Εκείνη την στιγμή, το air-berlin,σχημάτιζε τετράγωνα και τρίγωνα πανω απο Ωραιόκαστρο.
Η πτήση απο Αθήνα εκανε κύκλους μεταξύ Αγγελοχώρι και Αξιού,η πτήση απο τα Χανιά κύκλωνε την Σίνδο,και οι πτήσεις που άς πούμε, προσγειώθηκαν ομαλά ήταν,απο Ρόδο και Μόσχα.
Δηλαδη έχουμε.....σε 20 λεπτά....6 προσγείωσεις, και 1 απογείωση, απο ένα διάδρομο σε λειτουργία.
Ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες, για τις δυνατότητες του αεροδρομίου, όπως και το τί θα επικρατήσε στην πίστα, και στην παραλαβή αποσκευών.
Καλή δύναμη,σε όλους τους εργαζόμενους,σε όλους τους τομείς-ειδικότητες,σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας που έχουν χαμηλότερες υποδομές απο αυτές που τελικά εξυπηρετούν, που καλούνται πολλές φορές, να υπερβάλουν εαυτούς για να φέρουν εις πέρας, το πολύ δύσκολο έργο που έχουν, ειδικά σε αυτήν την απαιτητική χρονική περίοδο.
Μετα την αφιξη του ''τέρατος'' kατέφθασαν και τα Awacks
Αναμονή για απογείωση στο Sabiha Gokcen Airport (SAW)
Πάνω στο USS Harry Truman.... thumb
Μερικές ακόμα απ το θηρίο...
Eχεις δικιο bill..
Eτγαι απο το Truman στο Twitter και μερικες δικες μου
3 διαστάσεις 2 πόρτες Ο λα τα λεφτά.....thumb
Σιγα το χαρχαλο..:D:D
Συνημμένο Αρχείο 37242
Συνημμένο Αρχείο 37243
το βρυσακι απο την τουαλετα του Α320 και η τιμουλα του...ετσι για να μην γκρινιαζετε για τις τιμες στα BMW!!! :th_Laie_67-1:
α μπραβο!
:shok::shok::shok:
Τέτοιο σφίξιμο για ένα πάσο....πρώτη φορα..!!!:th_Laie_67-1:
Το Airbus Beluga, γνωστό και ως A300-600ST Super Transporter είναι τόσο μεγάλο που έχει την δυνατότητα να μεταφέρει άλλα αεροσκάφη ή μεγάλα κομμάτια αεροσκαφών σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη! Αρκεί βέβαια να υπάρχει διάδρομος προσγείωσης που να μπορεί να το υποστηρίξει!
https://www.tilestwra.com/wp-content...c6ed4a2f-1.jpghttps://www.tilestwra.com/wp-content...91fee56ff5.jpghttps://www.tilestwra.com/wp-content...f6d98f8068.jpg
Οποιος φάει...τον ανεβάζει ψηλααααά!!!!thumb
Επίδειξη ανάλογων ικανοτήτων,αντίστοιχο του πρόσφατου της ενότητας με τα βίντεο,αυτή την φορά απο την Μοσχα...
Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ε !!!!!!!!!!!!thumb
Χμμμμμ.......Μάλλον είμαι off-topic......
Ο μεγαλύτερος αδερφός...την έχει βαμμένη...thumb
Τώρα κ στα Αεροπλάνα.....
Έχει αρκετά χρονάκια..
...thumb