Θα στείλεις χαράτσι ??? :th_Laie_67-1:
Printable View
Ορίστε οι διδάξαντες της ηθικής...
Για διαφθορά κατηγορείται ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας
Κατηγορίες για διαφθορά απαγγέλθηκαν επισήμως στον πρώην πρόεδρο της Γερμανίας, Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος είχε αναγκαστεί πέρυσι σε παραίτηση εξαιτίας σκανδάλου δωροδοκίας.
Για διαφθορά κατηγορείται ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας
Ο 53χρονος Βουλφ κατηγορείται ότι το 2007 και το 2008, την εποχή που ήταν πρωθυπουργός στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, δέχθηκε να πληρώσει την διαμονή του σε πολυτελή ξενοδοχεία, ένας φίλος του, ο κινηματογραφικός παραγωγός, Νταβίντ Γκρένεβολντ, τον οποίο φέρεται να βοήθησε, ασκώντας πίεση στον όμιλο Siemens για να χρηματοδοτήσει ταινίες του.
Ο φίλος του κατηγορείται επίσης για δωροδοκία.
Το περιφερειακό δικαστήριο του Ανόβερο θα πρέπει τώρα να αποφασίσει αν οι κατηγορίες είναι επαρκείς για να αρχίσει δίκη εναντίον του πρώην προέδρου.
Ο Βουλφ, που αρνείται τις κατηγορίες, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί το Φεβρουάριο του 2012 μετά από «τσουνάμι» αρνητικών δημοσιευμάτων και ενώ είχε ανέβει στον προεδρικό θώκο της Γερμανίας, μόλις τον Ιούλιο του 2010.
https://www.ethnos.gr/article.asp?ca...pubid=63811905
ο φίλος γράφει ότι πήγε στον καναδά, όχι στη νέα υόρκη που είσαι εσύ ελένη.
βέβαια δεν έχω ιδέα τι διαφορές μπορεί να έχουν τα δυο μέρη μεταξύ τους, αλλά γενικά ξέρω ότι καλιφόρνια - νυ(ειδικότερα στο κέντρο του μανχάταν, είναι ότι πιο ακριβό παίζει σαν αντικά κέντρα.
η αμερικη με τα ματια καποιου αλλου,το 32 οχι απαραιτητα μεταναστη...
Πάντα φοβόμουνα μήπως ήμουν λίγο πολύ κενός, μήπως δεν είχα κοντολογίς, κανένα σοβαρό λόγο να υπάρχω. Τώρα βεβαιώθηκα έμπρακτα για το ατομικό μου τίποτα. ΣΆ αυτό το περιβάλλον, το τόσο διαφορετικό από κείνο των ποταπών μου συνηθειών, είχα αυτοστιγμεί διαλυθεί.
Και:
Στο δρόμο που είχα επιλέξει, πραγματικά τον πιο στενό απΆ όλους, όχι φαρδύτερο από ένα μεγάλο ρυάκι του τόπου μας, βαδίζαν ήδη άλλοι τόσοι άνθρωποι, που με πήραν μαζί τους σα σκιά. Ανεβαίναν όπως κι εγώ προς την πόλη, προς το μεροκάματο σίγουρα, με τη μύτη σκυμμένη. Ήταν οι απανταχού φτωχοί.
XAXAX για condo μιλαω !!!!
Μετά από αυτή τη πληροφορία (σημερινή έρευνα της VPR-C), σπεύστε άμεσα στην υπηρεσία έκδοσης διαβατηρίων.
Στους υπόλοιπους....περαστικά.
https://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphot...36124927_n.jpg
Ανεξάρτητα με πολιτικές βλέψεις/πεποιθήσεις....στην Ελλάδα δεν φαίνεται φώς στο τούνελ, αλλά και ΑΝ φανεί...θα είναι το τραίνο.
Είναι λυπηρό για νέους ανθρώπους να έχουν φάει χρόνια και χρήματα για να πάρουν πτυχείο/πτυχεία και τελικά να παρακαλάνε να τους πάρουν part-time σερβιτόρους.
Όποιος μπορεί να φύγει, ας μην το σκέφτεται. Κάντε την, για να δείτε άσπρη μέρα.
Αν κάποιος έχει σκοπό να έρθει Αμερική, ας μου μιλήσει πμ και αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, πολύ ευχαρίστως.
(και) αυτο ειναι που μας εφαγε σε τουτη την χωρα.
Απο 3 χρονων σε "δραστηριοτητες".....
Αγγλικα γαλλικα πιανο κιθαρα ταεκβοντο μπαλετο γερμανικα τενις σφηνωμενα αναμεσα σε σχολιο φαι κομπιουτερ υπνο και χαμπουγκερ. Πανεπιστημια, μαστερ, ντιζαστερ ανακατεμενα μα λιγο μυκονο και λιγο απο πισω... Εμπλοκη σπουδες και ντιγκρι, και δωστου. Εφτασες 25χρονων και ζηλευεις τον υδραυλικο και τον πλακα. ΒΛΑΚΑ. Η Μανα σου και Πατερας σου τι λενε ????
ΚΑι μετα, σπρωχνεις καροτσια στο τζαμπο για 280 ευρω τον μηνα
ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ
ΤΑ ΓΕΡΑ μυαλα τα παιρνουν μεταγραφη οι γερμανοι. Ρωτηστε αν εχετε καποιον δικο σας στον ΟΑΕΔ....
Προεξωφλημενοι γεννιτσαροι
Συγχωρεστε με ξανα
Δυστυχώς έπρεπε να φτάσω τα 30, να έχω γεμίσει έναν τοίχο πτυχεία και ένα καλό βιογραφικό....για να καταλάβω οτι τσάμπα περιμένω να βρώ ξανά δουλειά, αφού δεν είχα το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ προσόν : γνωριμίες και μέσον.
Για να εξηγούμαστε βέβαια : όποιος νομίζει οτι στο εξωτερικό είναι τα πράγματα ρόδινα....πέφτει ΠΟΛΥ έξω. Ανεργεία υπάρχει και εδώ, λίγο πολύ το μέσον πάντα παίζει ρόλο, απλά δεν υπάρχει η τόση διαφθορά της Ελλάδας.
https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:...mUHaF7A-0uCz1S
εγω λεω να τη κανω για βορειο κορεα για να ειμαι αραχτος κανοντας παρεα στο μεγαλο ηγετη thumb
https://www.patriotaki.net/%CE%B5%CF...B5%CF%82-4644/
Μια πραγματικη ιστορια που αξιζει ο καθενας να αφιερωσει λιγη ωρα και να την διαβασει.Ειναι γραμμενη σε συνεχειες μεχρι περιπου την 9 σελιδα του θρεντ thumb
Συγνώμη, αλλά από site πατριωτάκη (προσωπικός εμετός μόνο από το όνομα), τόσο γλαφυρή περιγραφή του τύπου που είχε το κουράγιο να ΜΕΙΝΕΙ σε τέτοιες καταστάσεις μετά από τόσες μαλακίες; ΛΟΛ, δε λέω ότι θα ήταν εύκολα σε ένα περιβάλλον - όπως το περιγράφει τουλάχιστον.
Δλδ δεν ανέχτηκε την φάση εδώ πέρα και επέλεξε την ίδια και πιθανώς χειρότερη, απλά και μόνο γιατί η Γερμανία έχει περισσότερο πράσινο στην πόλη;
Δε ξέρω προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι αληθινή ιστορία. Περισσότερο μου μοιάζει για συνάθροιση αυτών που έχουμε ακούσε τόσα χρόνια από ΜΜΕ και ίντερνετ με ένα σωστό τρόπο γραψίματος.
Αν ισχύουν βέβαια.
Ο Λούφας γράφει στο patriotaki. O' Cake. ;)
ο λουφας μπορει και να ναι μουφας κανεις δεν ξερει παρα μονο αυτος αν αυτα που γραφει ειναι αληθινα,το οτι τα εγραψε στο πατριοτακι η οπου αλλου τον καθιστα αναξιοπιστο απο αυτο και μονο το γεγονος?που επρεπε να τα γραψει στον capital? Ισα ισα δικη μου εκτιμηση ειναι αν ηθελε να αναδειξει το συγγραφικο του ταλεντο η την καλπαζουσα φαντασια του δεν θα διαλεγε ενα τετοιο φορουμ με μηδαμινη επισκεψιμοτητα
εγω παντως εχω κανει τα χαρτια για το Αμερικα και πρεπει να κανονισω με τν προξενο συναντηση.. πιστευω πως να πας εξω ειδικα εαν εισαι και νεος μπορει με καποιες συγκυριες να σ ανοιξει τα φτερα κατι π εδω θα ηθελε περισσοτερα χρονια.. και μετα κατεβαινεις με αλλα μυαλα στην Ελλαδα.. ειχα παει 1μηνα Καναδά και οικοδομη να κανεις ο αρχαριος εργατης παιρνει 1000$ την εβδομαδα και μετα ανεβαινει το ποσο.. (δν τ λεω τυχαια ο θειος είναι και ιδιοκτητης..) αλλα η δουλεια ειναι δουλεια..
Chill out Hads brah. Jus focking around as usual.
Προσωπικά δεν κόλλησα στον χώρο της ανάρτησης όσο στο περιεχόμενο των ποστ του. Πουθενά δεν ξεφεύγει από την περιγραφούμενη πεπατημένη, την οποία έχουμε δει αρκετές φορές στα - ευρέως αμφισβητίσιμα για την αντικειμενικότητά του - ΜΜΕ.
*λέγοντας περιεχόμενο των ποστ, εννοώ του loufas
δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα αλλες οι συνθηκες και οι νομοι στον Καναδα και αλλες εδω.
Εδω για να παρεις $ 200 την ημερα σαν εργατης πρεπει να εχεις αδεια εργασιας, και να δουλευεις σε κρατικη δουλεια.
Δεν παιρνεις απο την Πρεσβεια χαρτια να ερθεις εδω σαν εργατης. Αδεια εργασιας μπορεις να παρεις για ορισμενες ειδικοτητες. Δουλευω στο κατασκευαστικο τομεα μπορω να σου πω τι γινεται. Παρανομος ισως βρεις δουλεια αλλα οχι με 200 την ημερα.....
μαλλον δεν το εθεσα σωστα Ελενη. ο εργατης ειναι νομιμος με ολα τα χαρτια και δεν ειναι μεταναστης ειναι καναδος με τα χαρτια του και οτι χρειαζεται απο την αστυνομια για τα κτηρια όπως ηθελε να μ εξηγησει ο θειος μου μια μερα π ειχαμε παει για κατι δουλειες.. και προς θεου δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου ισα ισα μπορει εγω να εχω συγκρατησει λαθος πληροφορίες.. :original:
ευχομαι να μπορεσεις να κανεις αυτο που θελεις. Δεν δινουν ευκολα χαρτια, ειδικα αυτη την περιοδο. οι μισθοι στον Καναδα ειναι μικροτεροι απο εδω. Μπορεις να ρωτησεις και καποιο αλλο μελος που ειναι εκει. Εδω δεν υπαρχει οριο μισθου, αναλογα τη δουλεια και την υπηρεσια που δουλευεις. Μην ξεχνας οτι και εδω υπαρχουν πολλοι παρανομοι στις μη κρατικες δουλειες, και αμοιβωνται λιγοτερο. Εχω δυο Καναδους μηχανικους εδω στο γραφειο με αδεια εργασιας. Μιλαμε για $90,000 το χρονο . Η κατασταση δεν ειναι ροδινη ... αλλα καλυτερη απο Ελλαδα.Ο κατασκευαστικος/εργολαβικος κλαδος εχει αρκετη δουλεια στη ΝΥ και NJ.
Ελένη θα ρθω αμερικα έχεις καμια άκρη για λαντζα;
Πάρτην απόφαση εσύ κ κάτι θα κάνουμε.
Από την άλλη μεριά όμως. Για να ρχεται να μας βλέπει και ο άλλος ο αράπης.
ε οχι λαντζα για σενα!!!!! για τον δικο σου κλαδο.... ειναι ευκολο.....εχουμε ακρη!!!!!
Τύπε, λάντζα σε κανα λιμάνι, ή λάντζα σε καμία ντάηνα;
Ο Χαντές είναι σπάνιο πουλί sweetie. Κάθεται σε δικό του κλαδί μόνος του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τύπε ειναι αυτο που λένε έχω βγει στο κλαρι;
Αρη μου αν δεν σε πειραζει να εχεις "παρε δωσε" με Rabbi and Hasidic .... τοτε μπορεις να βρεις οτι θελεις στον κλαδο σου....
Σιγα μην σε στειλουμε σε λαντζα... η λατζα....:original:
Ελενη εχω κανα αλλο εναλλακτικο σχεδιο?καμια ελληνιδα της διασπορας ας ειναι και μεγαλοκοποελα να χει τιποτα ρεστοραντιανα, να χει ρε παιδι μου τον τροπο της πως το λενε να παω να κανω τον αγαπητικο εσυ θα με "εκτελωνισεις" σαν διανοουμενο θα σκασω στο αεροδρομιο με ρεμπουμπλικα και Sartre στα χερια νομιζω θα την ψησουμε
πιο πιθανο βλεπω να σκασεις ως μεροπη και να σε περιμενει κανενας μουστακαλης...
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα