και πιο αξιόπιστα
Printable View
Μακάρι, ο χρόνος θα δείξει..
πανε οι εποχες που λεγαμε αν δεν ειναι εξακυλινδρο το μοτερ τοτε δεν ειναι αληθινη μπεμπα...τωρα θα ακουμε σκαστρες και αντι να βλεπουμε πουντο τζι τι θα βλεπουμε μπεμπες.....νεα ηθη νεα εθιμα λοιπον...............
Πάντως ο ήχος του 6κύλινδρου δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από καμία σκάστρα..
Παντως για εμενα οταν η Bmw βγαζει μοτερ το θεωρώ πολυ ανωτερο ασχετα ιπποδυναμης σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα.
Δηλαδή το μοτέρ της σημερινής 320 είναι ανώτερο σε σχέση με του Α4 2.0Τ ως προς τι?
ασχετα με την "πορωση" γιατι ολοι θα θελαμε ενα μοτερ που με ενα προγραμμα να πηγαινε +25 αλογα με το καλημερα, ΤΟ ΣΩΣΤΟ ειναι αν θες γκαζια σε bmw ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ. -
εγω ετσι το ειχα παντα στο μυαλο μου.. θες γκαζια παρε εξακυλινδρο τουλαχιστον.. θα πλερωσεις.. θες να τα εχεις ΟΛΑ? σκασε 100Κ και παρε m3 (λεμε τωρα.. βρισκεις και με 50Κ ..)
γκαζι + φτηνο -> μαγαζια -> opel - fiat - skoda - AUDI.
τα 4 κυλινδρα της bmw μεχρι τωρα ηταν καθαρα για οικονομια , με εξαιρεση το 320si που ειναι "περιπτωση" .
Εγω ξερω οτι το δικο μου μοτερ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ βλακοτρονικ καιει λιγοτερο απο οτι τουρμπατο ΣΥΓΧΡΟΝΟ μου φερετε απο 1600 κυβικα και πανω.
Επομενως ναι . το θεωρω ανωτερο.
Όπως το δει κανείς...
Εγώ πάλι βλέπω ότι και για audi δεν σκας λίγα...
Πως σου βγήκε και κατατάσεις τα Φιατ-Οπελ με τα Audi δεν το καταλαβαίνω...