Μπράβο σε όλα τα παιδιά που παρευρέθησαν στην συνάντηση,και ιδιαίτερα στον Γιώργο με το εργαλείο 850csi,κρίμα που δεν μπορέσαμε να ρθούμε....
- Χρήστο στην Φώτο που σε βλέπω σαν να τα τσίμπησες τα κιλάκια ή η φωτογραφία φταίει!!!
Printable View
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που παρευρέθησαν στην συνάντηση,και ιδιαίτερα στον Γιώργο με το εργαλείο 850csi,κρίμα που δεν μπορέσαμε να ρθούμε....
- Χρήστο στην Φώτο που σε βλέπω σαν να τα τσίμπησες τα κιλάκια ή η φωτογραφία φταίει!!!
Κατακαλόκαιρο και με την έλειψη καυσίμων, καταφέραμε και μαζευτήκαμε πάνω από 10 μπέμπες και σαν άτομα πάνω από 20.
Μερικές φώτο απ τον στόλο του bmwfans.
Μπράβο ρε παιδιά!! Αυτά είναι!!
Άντε να δούμε πότε θα ανηφορίσουμε κι εμείς προς τα πάνω... (...σε συνδυασμό με τίποτα Σέρρες)
Όσο για το Γιώργο με το 850 το μύθο ...μύθος κόντεψε να γίνει και ο ίδιος... :thumbsup:
Ευτυχώς που εμφανίστηκε!! ...γιατί είχαμε φανταστεί τα απίστευτα για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από το username του... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Γιώργο σ' ευχαριστούμε για την ανοχή που μας έδειξες ..και αν είπαμε και καμιά μ@λ@κι@ παραπάνω σόρρυ μαν, άνθρωποι είμαστε :original:
Τώρα τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι μιλάμε με ένα καλό παιδί, που έχει και αίσθηση του χιούμορ ...αν κρίνω από τις περιγραφές των παιδιών (όχι οτι είχαμε καταλάβει κάτι διαφορετικό)
...ρε και είμασταν έτοιμοι να τον διαγράψουμε τον άνθρωπο χωρίς λόγο....
Μπράβο και πάλι παιδιά!! Τα "αΠίσΤευτα" καταφέρνετε εκεί πάνω!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Πιστεύω αυτή η συνάντηση θα μείνει στην ιστορία!!!!!!
Θα την διηγούμαστε στα εγγονάκια μας!
Και πάλι μπράβο γι΄αυτή την ιστορική συνάντηση :thumbsup: :thumbsup:
Εγω τα λεγα οτι ζει οτι υπαρχει και οτι ειναι αναμεσα μας!!!
Εσεις μα μου σου του !!!!!
Χθες στα 5-6 χρονια που κανουμε συναντησεις ηταν μια απο τις εξαιρετικοτερες!!!!!!
Γνωρισαμε και τον ΜΙΧΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βεβαια για τον Γιωργο????
Που λογια ρε παιδια????
Το 850???
ΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!
Γιωργο θελουμε να σε βλεπουμε και να μας ταξιδευεις με τις ωραιες Μεξικανικες μουσικες
επιλογες του 850 csi . . .
Την αλλη φορα θα κανουμε συναντηση cosmos και θα παμε μεχρι την Πτολεμαιδια ετσι
για βολτα και ανοιγματακια ρε παιδι μου . . .
Χιλια σορυ που εφυγα ποιο νωρις αλλα ειχα να τακτοποιησω κατι δουλιτσες . . .
Θωμα κατα τις 00.30 ηθελα να σε παρω τελ αλλα φοβηθηκα τα μπινελικια οποτε
εκανα αυτο που με ειπες !!!!!!!
αυτα ειναι. Ολα βρισκουν το δρομο τους.
Να δεις που θα παρει και πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ φετος.
Παμε γερα βεντουζααααααααααααα.
Μπραβο στα παιδια απο τα Βορεια που κανουντις πιο δυνατες συναντησεις.
Μπράβο κι από μένα για τη συνάντηση & τις όμορφες φωτό !!!
Όσο για το Γιώργο και το ΚΤΗΝΟΣ του, ένα πράγμα θα πω. Αν κάνει πως κατεβαίνει προς τα νότια, ξαφνικά θα κλείσουν πολλά στόματα...για να μη πω σπίτια.
Γεια σου ρε Γιώργη με τις όμορφες περιγραφές σου... thumb thumb
Τα σπανε οι Βορρειοι !!!!
Μπραβο παιδια!!!!!
Γιωργος 850....τα σεβη μου!!!!