Ωραία Νίκο, θα περάσω βόλτα αργά το απόγευμα thumb
Printable View
Ωραία Νίκο, θα περάσω βόλτα αργά το απόγευμα thumb
ολο η συζητηση καλη, 2 πραγματα εχω να πω μιας και εγω πουλαω τα PORSCHE με την μετατροπη για Μ3, Μ5, Μ6.
Ο φιλος Αλεξης ταλαιπωρηθηκε απιστευτα σε χρονο παραδοσης, γι αυτα τα φρενα. Αυτο εξ αιτιας λαθους της αποστολης απο την Γερμανια.
Επισης ετρεξε πατρα-αθηνα-πατρα τοσο πολυ πανω-κατω...για διαφορες τεχνικες λεπτομερειες...χαρας την υπομονη του και τα νευρα του.
Πρωτο!
επρεπε να βαλει αυτοκολλητο το ονομα !!! ALEX-M πανω τους, κι οχι μιας εταιρειας που κανενα οφελος δεν εχει απο αυτην, μιας και μονος του τραβηχτηκε τοσο.
Δευτερο!
Το αυτοκινητο ειναι τοσο καινουριο, τοσο κλασσατο, και τοσο σικ, που το κοκκινο του μπερδεψε ολο το image.
Μονο ασημι, μαυρο, η σαμπανι, νομιζω σε τετοιες λιμουζινες φιλε Αλεξη...
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου όσον αφορά το χρώμα, μιας και συμμετείχα έστω και ελάχιστα στο modification αυτό του Αλέξη.. Τα Brembo (σαν Brembo) κατά βάση είναι κόκκινα. Η Porsche στο Panamera, ανάλογα με τον τύπο, τα βάζει κίτρινα, ασημί ή μαύρα.
Σε ένα μαύρο Μ5 θα διατηρούσα ή την original Brembo μορφή, ...όπως κάνουν και οι διάφοροι performance tuners που τα χρησιμοποιούν ..ή τα αντιγράφουν, ή την original BMW μορφή (μαύρο ή ασημί)
Το σαμπανί έχει μεν να κάνει με ΒΜW (ΒΜW Rerformance calipers) σαν χρώμα όμως (μουσταρδί) δεν ξέρω, θα με χαλούσε σε ένα Μ5.
Οπότε σε ένα Μ5 σαν του Αλέξη (δεν είναι ένα απλό stock Μ5....) για πιο "Hot look" θα τα έκανα κόκκινα ...δένει τέλεια και με το σεισμό που προκαλεί η eisenmann race χαχαχα :thumbsup: ή για πιο "discreet look" μαύρα ή ασημί.
Αν τα βαρεθεί έτσι, οκ, τα κάνει μαύρα ή ασημί αργότερα thumb
Να'μαι και εγω!
Ειναι γεγονος οτι η αλλαγη στα φρενα που εκανα ηταν πολυ επεισοδιακη και πολυ ψυχοφθορα θα ελεγα.
Ειχα επιλεξει να αγορασω το πακετο φρενων για το Μ5 απο την εταιρια AP-RACING,ομως η σχεδιαση των δισκων καθως και η μικροτερη διαμετρος των πισω δισκων με εκαναν να αποριψω τελικα αυτη την επιλογη.
Σε επικοινωνια που ειχα με τον φιλο bomer αποφασισα τελικα να αγορασω το πακετο δαγκανες porsche 6piston front και 4piston rear με τακακια porsce oem, σωληνακια μεταλικα,υγρα motul rbf 600,χρησιμοποιοντας τους μαμα δισκους.
Ειχα υποσχεθει ομως στον συμφορουμιτη(niko- Mpacket) τα φρενα απο το Μ5 και για να μην φανω αφερεγγυος, αγορασα δισκους καινουργιους παρολο που και οι δικοι μου ηταν σε σχεδον καινουργια κατασταση.
Εδω θα ηθελα να ευχαριστησω την εταιρια tzevas bmw για την αψογη εξυπηρετηση της και για την πολυ καλη εκπτωση που μου εκανε.
Η τοποθετηση των δαγκανων porsche στο M5 ειναι μια δυσκολη διαδικασια εαν θελεις να αγγιξεις το τελειο αποτελεσμα.
Εβγαλα το εμπρος και το πισω ακρο και μαζι με τον μηχανουργο (ο οποιος ηταν στην αθηνα και το αυτοκινητο στην πατρα)αφιερωσαμε πολυ χρονο ωστε να ταιριαξουμε τα φρενα και να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα.
Τοποθετοντας τα νεα φρενα στο αυτοκινητο το αποτελεσμα δικαιωνει τον κοπο και το χρονο που διεθεσα για αυτη την βελτιωση.
Απο αποψη φρεναρισματος για αρχη νιωθω οτι εχω ενα πιο προοδευτικο και ρυθμισιμο φρενο, αν και ειμαι στο στρωσιμο ακομη.
Οταν πατησουν απολυτα τα καινουργια τακακια με τους καινουργιους δισκους θα γραψω πιο διεξοδικα για το αποτελεσμα.
Για την επιλογη του χρωματος εχω να αναφερω, οτι τα φρενα αγοραστικαν καινουργια και το αρχικο τους χρωμα ηταν κοκκινο,εγω απλος εσβησα το porsche και τοποθετησα το σημα ac-schnitzer και το καλυψα με διαφανο βερνικι.
Το τελικο χρωματικο αποτελεσμα των δαγκανων επανω στο αυτοκινητο (εαν και ειχα καποιους ενδιασμους πριν την τοποθετηση) με ευχαριστει απολυτα.
Τελειωνοντας θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο bomer για την αγορα των φρενων και για τις τεχνικες συμβουλες του,τον φιλο NickE60 για την επιμονη του στο κοκκινο χρωμα και για τις ατελειωτες τηλεφωνικες συζητησεις και τον φιλο niko- Mpacket για την αγορα των φρενων του Μ5.
Υ.Γ σε καποιο απο τα ταξιδια πατρα-αθηνα γνωρισα απο κοντα τον Δημητρη (ΤΑΜ-ΤΑΜ) και θα ηθελα να τον ευχαριστησω για την φιλοξενια του και να του υποσχεθω οτι σε καποια απο τις επομενες λουκανοσυναντησεις θα ειμαι παρων!!!
Αντε Αλεξη επιτελους εγραψες!!!:thumbsup:
Ετσι εξηγουνται ολα....κοκκινο της Πορσε....λογοτυπο δεν θα μπορουσε να ειναι Πορσε αλλα η μεγαλη αδυναμια σου η schnitzer..... δισκοι οι καλυτεροι που εχει βγαλει η BMW......κλπ.
Αποτελεσμα σε ολους τους τομεις(αποδοση/οπτικο αποτελεσμα)απλα
ΑΨΟΓΟ!!!:thumbsup:
Πολλά μπράβο και από μένα φίλε Αλέξη ! Το τρέξιμο και το άγχος θα ξεχαστεί, το εκπληκτικό αποτέλεσμα θα μείνει και θα το χαίρεσαι κάθε μέρα. Ελπίζω σε μιά συνάντηση σύντομα γιά να το απολαύσουμε και μεις.
Αλήθεια μηπως το Σάββατο ανέβεις ?