ποτε περιπου θα ερθει η νεα παρτιδα ξερουμε??
ας παρει καποιος μια τιμη για group buy!!
Printable View
ποτε περιπου θα ερθει η νεα παρτιδα ξερουμε??
ας παρει καποιος μια τιμη για group buy!!
γιατί δεν του προπαραγγέλνουμε μια παρτιδα με mpeg4
thumb Αύριο το πρωϊ θα πάω στη Νίκαια να το δώ και να μιλήσω με τον άνθρωπο και να τον ρωτήσω για mpeg4 και για group buy και τα λέμε.Επίσης να ψάξουμε και το θέμα της Hualingan που έχει την ίδια τιμή και στο μάτι φαίνετε πιο ωραίο αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες. Μια γνώμη λέω και ακούω και τις δικές σας...:thumbsup:
Λοιπον οπως ολοι μιλησα και εγω με τα παιδια απο eautoshop.Το μαγαζι ειναι στην γειτονια μου και εχω ψωνισει κατα καιρους και εγω και αρκετοι φιλοι!
Τα περισσοτερα ηδη τα αναφερατε πιο πανω.Υπομονη ειναι το συμπερασμα...Ετσι και αλλιως μπηκε σε μια τροχια το ζητημα...η τιμη επεσε!
Αυτα που δεν διαβασα παραπανω ειναι...
Συμφωνα με το καταστημα ...αντιστοιχα μηχανηματα για vw βγηκαν πολυ καλα. Μετα απο λιγο χρονο κυκλοφοριας του εγινε ανανεωση σε λογισμικο αλλα και δεκτη!
Μολις κυκλοφορησει η αναβαθμισμενη εκδοση με mpeg4 θα ξανασυζητησουμε την τιμη με το καταστημα! Μου ειπε οτι λογω ανταγωνισμου η τιμη λογικα θα πεσει...
Επισης με διαβεβαιωσε οτι οταν ερθει η ωρα ,θα μας κανει οτι καλυτερο απο θεμα τιμης !
υ.γ Θα ειμαι σε επικοινωνια με τα παιδια της e autoshop και θα ενημερωσω εγκαιρα για τις οποιες εξελιξεις! Νομιζω οτι τα πραγματα εχουν παρει τον δρομο τους...
ευχαριστουμε σπυρο!!! ενημερωσε αμεσως να παραγγειλουμε!!!!
περιμενω πως και πως....