Βασίλη στο μπροστινό προφυλακτήρα απο οτι φένεται και στη φωτογραφία του,έχει βάψει μαύρο των ανακλαστήρα που έχουν τα αμερικάνικα.
Printable View
Αιμίλιε αν και τα έχουμε πει στο τηλέφωνο γιατί είμαστε συνοδοιπόροι στο ψάξιμο για καλό Ε46 Μ3...ασ'το. Δεν αξίζει.
Ή παίρνεις 335i ή μαζεύεις περισσότερα χρήματα για Ε92 Μ3. thumb
Για καφέ όποτε θες θα χαρώ....
Συμφωνώ απόλυτα με τι σύντομη εμπειρία που έχω.Τα πιο πολλά... Κατεβασμένα khm,ταλαιπωρημένα,ασυντήρητ και υπερεκτιμημένα σε γενικές γραμμές.
335i θα μπορούσα εύκολα και σε καλή τιμή αλλα όχι ακόμα.Είναι νωρίς...έχω υπομονή γαϊδουρινή.
Μ3 Ε92 σε άλλη χώρα ή διαφορετικό φορολογικό καθεστώς.
Αιμιλιε, σαν φίλος παντα , ότι και να παρεις...οδήγησε το πρώτα...εκεί η διάφορα ειναι μεγαλη!!!
Ε τότε κάποιος μου χρωστάει test drive...:whistle:
Πέρα τη πλάκα... αν μου κάνει κλίκ και τα βρώ και με το πωλητή....εννοείται οτι το test drive είναι απαραίτητο.
Προσωπικα το θρεντ αν και ξεφυγε απο το σκοπο του "αγγελια ζητησης" μου αρεσε πολυ και προσφερει μερικες χρησιμες πληροφοριες για ατομα που αναζητουν 46ρι Μ3
Να το βγαζαμε μηπως απο την "Ζητηση" και να εμπαινε στη κατηγορια που πρεπει?
Και μιας που ολοι δειχνουμε μια αγγελια.... αυτος εδω που το εχει σε 3-4 διαφορετικες αγγελιες με τιμες απο 10.500 εως 14.000,παρομοιες φωτο, με διαφορετικα ονοματα και κινητα....
Ξερετε τπτ????
Κολησα με το σαλονι του που μ αρεσει απιστευτα ο συνδιασμος κ ας μην θελω Μ3....
Δε νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει και λογικό είναι ότι στη κουβέντα θα ειπωθούν και ιστορίες που είναι εκτός θέματος.Ο τίτλος είναι ζήτηση και είναι στη σωστή θέση κατά τη γνώμη μου.
Οι υπεύθυνοι γνωρίζουν καλύτερα.:thnx:
Εγώ προσωπικά δεν αποσυντονιζομαι καθόλου….είμαι μέσα όσο δε πάει !!!:original:
Για το συγκεκριμένο…μια φωτο,1000 λέξεις….!!!:facepalm:
Αν και είχε πέσει στα μάτια μου σε κάποια μάντρα πηγαίνοντας για άλλο.
Παντως το αμαξι απο την Ροδο φανταζει και ειναι ιδανικο απο οτι φαινεται τουλαχιστον και οπως το θες,ασε που εχει αδεια 2004 που σημαινει αρκετη ξελαφρυνση σε 1 χρονο που κλεινει δεκαετια.
Η αληθεια ειναι παντως οτι υπαρχουνε πολλα 46αρια παρα πολυ καλα εως αριστα τα οποια δεν πουλιουνται,φταιει και η φορολογια του 92αριου και οι περισσοτεροι τα κρατανε.
Οποιος δεν εχει γαιδουρινη υπομονη (εχω απειρη) θα φαει φολα!!!
Σχετικα με τις διαπραγματευσεις αναγραφομενων τιμων και τελικων τιμων απο κοντα εχω να πω τα εξης..
Σημερα πηγα ειδα αγωνιστικο αναβασεων αμαξι (στο car.gr απο 3.200) στα 2.500 απο κοντα και ενα αλλο πολιτικο αμαξι απο 13χιλ στα 9.800 ευρω.Ωραια εποχη για αγορες οχι ακομα βεβαια τους επομενους μηνες μεχρι και τον Ιανουριο.
Της Ρόδου κόπηκε από μένα αν και η τιμή του είναι δελεαστική.
Το σαλόνι αυτό αν έχει 79000khm...τότε εγώ είμαι 16 χρονών.
Αν ήταν Αθήνα θα μιλάγαμε αλλιώς. Όμως λόγο απόστασης υπαρχή δυσκολία στον έλεγχο. Τους τοπικούς δεν τους εμπιστεύομαι όπως κι ο ίδιος και γι αυτό εκκρεμεί ανάκληση με τα μέταλλα του. Δυσκολεύομαι να πιστέψω τα χιλιόμετρα του…. το έχει δει και φίλος από δω με τις ίδιες αμφιβολίες .Επίσης το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο απ το 2010 με ότι συνεπάγεται μΆ αυτό.