Βασίλη βλέπω δυσκολευτηκες να παρεις την αποφαση. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Τώρα που ανέλαβε ο μπαζίλ, η φωτογραφική του ντοκ θα αποκτήσει πλούσιο περιεχόμενο, αλλά από οτιδήποτε άλλο εκτός από τη σκόνη της καβλέρα.
^
Έγινε
:D
Μιά υπέροχη καλοκαιρινή μέρα με τα κέφια στο max κατέβαινα για διακοπές στο Ν.Μαρμαρά.
Πρώτες διακοπές με το κατακόκινο facelift 200SX S13. Άνευ μπροστινής πινακίδας. Ο μαγνήτης των μπάτσων. Δεν πέρναγε
από μπλόκο με τίποτα. Στις στροφές μετά τη Νικήτη, ανέβαινε ένα
ίδιο μαύρο, με ξένες πινακίδες. Μου άναψε φώτα και με χαιρέτησε. Ξαφνιασμένος, ίσα που πρόλαβα
να τον χαιρετήσω και γω, πατώντας λίγο κόρνα. Από εκείνη τη μέρα όμως αποφάσισα να χαιρετάω
στο δρόμο όποιον είχε ίδιο αυτοκίνητο ή παρόμοιο petrolhead με το δικό μου.
Τι διάολο λέω. Αφού κουβαλάμε την ίδια τρέλλα...
Το ίδιο έκανα και με το Μ3. Χαιρετούσα σχεδόν όλα τα Ε46Μ3 στο δρόμο, και οι περισσότεροι χαιρετούσαν πίσω.
Μόνο ένας στη Λ.Αθηνών έξω από το Θεοχαράκη σε μποτιλιάρισμα, όχι μόνο δεν χαιρέτησε, αλλά είχε ενοχληθεί
ιδιαίτερα, μόλις με είδε δίπλα του. Μόνο ένας "κύριος μοναδικός" στα 6 χρόνια.
Με το 911 συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έξι μήνες τώρα δεν με έχει χαιρετήσει κανένας με 911.
Ούτε φώτα, ούτε thumbs up, τίποτα. Με έχει χαιρετήσει ένας petrolhead με ένα Lotus,
ένας άλλος petrolhead με ένα άσπρο πανεμορφο 1Μ, και μερικοί με γρήγορα μηχανάκια.
Τα πιτσιρίκια όμως εξακολουθούν να πανηγυρίζουν, όπως και με το Μ3, δώσε μεγάλε, χώστα !
και τέτοια, και αυτό είναι απείρως καλύτερο !
Το Μ3 το 46αρι ειναι ο ορισμος της Μ3. Ξερεις τι μου ειπε ενας ασχετος με τα BMW? οταν ακουω Μ3 που ερχεται στο μυαλο το δικο σου, δηλαδη Ε46,
ειδα και αυτο το ποιο καινουργιο μοντελο αλλα ειπα αα ενα καινουργιο αυτοκινητο.
ετσι ειναι..το Ε46 Μ3 ειναι και θα ειναι το "σκαφος" το Μ3, το εξακυλινδρο σε σειρα, αυτο που εχει μοναδικο ηχο σαν μηχανακι κλπ κλπ..
δεν ξερω αν αυτος που εχει 911 ειναι petrolhead ή άνετος και αξομπλεξαριστος, αλλα αυτος που ειχε ή εχει περάσει στην κατοχη του Ε46 Μ3 σιγουρα ειναι petrolhead!!:original:
Doctor μην στενοχωριέσαι, είτε με 911 είτε με Μ3 πάντα στο ίδιο καταλήγεις. Την τρέλα και την αγάπη σου για τα αμάξια και την οδήγηση.:)
send from my mobile
ΕΕΕΕΕΕτσι !!!
Εγω λυπαμαι τ'αμαξια τους Ντοκ και οχι αυτους,τ'αμαξια που δεν θα νιωσουν ποτε τον λογο που 'γεννηθηκαν' :whistle:
Συμφωνω για την χαιρετουρα,με τις μηχανες παιζει ακομη αυτο ειδικα στα μεγαλα,στ'αμαξια μπασταρδεψε πολυ η φαση .Και γω ειχα 'παραπονο' ποτε μα ποτε δεν με ειχε χαιρετησει Varadero,ποτε ομως !!!
Συμφωνω και για τις αντιδρασεις των παιδιων,οι καλυτερες ever,καλυτερες και απο το να γυρισουν 2 μωρα να σε κοζαρουν οταν ακους 5-6 πιτσιρικια να φωναζουν "σπαστωωωωωω" !!!!!!!!
συμφωνω απολυτα... δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να το εχεις για την οδηγηση και μονο !! μονο ετσι το απολαμβανεις πραγματικα!!
:original: βεβαια ο καθενας το απολαμβανει για τους δικους του λογους ...
μου κανει παντως και μενα εντυπωση που χαιρετανε προφανωσ ολοι οι Petrolheads οταν κυκλοφορω με το αμαξι και εννοειται παντα ανταποδιδω ..!!ειναι ωραια αισθηση γιατι νιωθεις οτι ειναι δικος σου ανθρωποσ ...!! :original: