Printable View
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Mpower :whistle::whistle: Ε90 εχει ο μπαουερ?:shok:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Ε90 εχει ο μπαουερ?:shok: Έχει και από δαύτο :th_Laie_67-1:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Vasilis υπαρχει κανας συμφορουμιτης με 316 Ε90 κοντα στον Πειραια να με κανει μια βολτα?:whistle: :thanks: :thanks: :thanks: ευχαρίστως έγω. Βέβαια έχω ε92, αλλά το ίδιο είναι εκτός από τους εσωτερικούς χώρους.
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Έχει και από δαύτο :th_Laie_67-1: thumb Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο lefterishatzi ευχαρίστως έγω. Βέβαια έχω ε92, αλλά το ίδιο είναι εκτός από τους εσωτερικούς χώρους. :thanks: αλλα θα θελα να τσεκαρω κ χωρους κ συμπεριφορα στο δρομο γενικοτερα :thanks:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Vasilis υπαρχει κανας συμφορουμιτης με 316 Ε90 κοντα στον Πειραια να με κανει μια βολτα?:whistle: :thanks: :thanks: :thanks: να σε παω με ασσο να ξεχασεις το 90 αρι??
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT να σε παω με ασσο να ξεχασεις το 90 αρι?? :tease::tease::tease:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT να σε παω με ασσο να ξεχασεις το 90 αρι?? Nα εχει κοτσαδορο μονο για το τρειλερ , για να βαζει τις βαλιτσες!:th_Laie_67-1:
Μάρκο πήγαινε τον βόλτα με το 35αρι να αλλάξει γνώμη για το 16αρι :whistle:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Andri Μάρκο πήγαινε τον βόλτα με το 35αρι να αλλάξει γνώμη για το 16αρι :whistle: Οχι γιατι οπως ειπε και ο Γιαννης μου εριξε μια κολωνα!!!
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Οχι γιατι οπως ειπε και ο Γιαννης μου εριξε μια κολωνα!!! :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: ετσι....ο άσσος πατάει δίχως έλεος:warriorsmiley: