-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Μπορούν να φανούν? :shok:
Παράθεση:
Στα νότια, η εξαιρετική ατμόσφαιρα μας επιτρέπει να δούμε καθαρά μέχρι την Κρήτη!
Αριστερά, η χερσόνησος της Νεάπολης και η Ελαφόνησος. Δεξιά τα Κύθηρα, Πίσω τους, στον ορίζοντα, φαίνονται καθαρά τα Λευκά Όρη της Κρήτης. Ο Ψηλορείτης διακρίνεται πιο αριστερά, ανάμεσα στην Ελαφόνησο και τον Μαλέα. Μπροστά, στο μέσο της λακωνικής ακτής, διακρίνεται η Κρανάη του Γυθείου.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...1943c5afff6571
-
1 Συνημμένο(α)
go pro....missing the thrill!!!
-
1 Συνημμένο(α)
Aγωνιστικό Clio Renaultsport 200
Aπό τη σημερινή ευθυγράμμιση...
Μη πάμε και σαν τους γύφτοι για φωτογράφιση :original:
-
Ξεκινώντας απο ακτή των Χανίων,ο παππούς μου,πατέρας του πατερα μου,Ιούνη του 1941 ξεκίνησε με μια βαρκουλα μαζί με τρεις ακόμα πρωην συμπολεμιστές τους και εναν ψαρά και βγήκαν στις ακτές τις Λακωνίας...η μάχη της Κρήτης μόλις είχε τελειώσει και αυτός μαζί με αλλους ξεκινούσαν την νέα τους ζωή.
-
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...!!
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...7f9b10569dbe46
:fagopoti: :fagopoti:
Δεν εχω παει για να εχω προσωπικη αποψη αλλα οσους εχω ρωτησει τον βρισκουν μια χαρα..!! Και στη ποιοτητα και στις μεριδες........
-
Οχι οτι είναι ακριβά. ....αλλά με ένα ευρώ δεν βλεπω κατι στον κατάλογο
-
ουτε γω ειναι το ''διαφημιστικο'' μαλλον
Καντα σε δραχμες να δεις τιμες...
-
Αυτος με τετοιες τιμες πρεπει να πηγαινει τρενο.....:hyper:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
A8hnaios
https://www.bmwfans.gr/forum/
:fagopoti: :fagopoti:
Δεν εχω παει για να εχω προσωπικη αποψη αλλα οσους εχω ρωτησει τον βρισκουν μια χαρα..!! Και στη ποιοτητα και στις μεριδες........
1,5 ευρω εχει η σαλατα... ο τιμοκαταλογος αυτος θα πρεπει να γινει αντικειμενο προβληματσμου... ειδικα αν υπολογισει κανεις οτι σε αυτες τις τιμες υπαρχει φπα,δημοτικος φορος κοστος πρωτης υλης κλπ.Τονυ στην επομενη σου εξοδο σε καμια ταβερνα βγαλε φωτο να δουμε τις διαφορες στις τιμες!!!
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nino
1,5 ευρω εχει η σαλατα... ο τιμοκαταλογος αυτος θα πρεπει να γινει αντικειμενο προβληματσμου... ειδικα αν υπολογισει κανεις οτι σε αυτες τις τιμες υπαρχει φπα,δημοτικος φορος κοστος πρωτης υλης κλπ.Τονυ στην επομενη σου εξοδο σε καμια ταβερνα βγαλε φωτο να δουμε τις διαφορες στις τιμες!!!
Γενικα στην Κρητη αν προσεξεις λιγο.....τρως φτηνα.
Ημουν για διακοπες εκει το 12 και το 13 τα γευματα μας ηταν απο 13 μεχρι 22 ευρω για δυο ατομα,και με καργα κερασματα.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bitz
Γενικα στην Κρητη αν προσεξεις λιγο.....τρως φτηνα.
Ημουν για διακοπες εκει το 12 και το 13 τα γευματα μας ηταν απο 13 μεχρι 22 ευρω για δυο ατομα,και με καργα κερασματα.
Γενικά η Κρήτη είναι ευλογημένος τόπος και απο άποψη ανθρώπων και ζωής και και ...
-
1 Συνημμένο(α)
-
Πσσσσ...τι.......νά λέμε τώρα. Προσοχή στην λεπτομέρεια. thumb
-
...κανω κλικ πανω στη φωτογραφια μπας και ακουσω ηχο!!! :tt1: :hyper:
-
Κάποιος ετοιμάζεται για φωτογράφιση; :whistle:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
aristent
...κανω κλικ πανω στη φωτογραφια μπας και ακουσω ηχο!!! :tt1: :hyper:
Ωραία ιδέα, όμως, αν είχε και ήχο θα ητανε για το DirtyBastard section..... Τα μυδράλια παράγουν ένα άγριο, αισθησιακό μουγκρητό. :warriorsmiley:
-
2 Συνημμένο(α)
:thumbsup:
Του παει......του παει...
-
Με το χαμογελο ως τ αυτια Μιχαλη....! :original:
-
1 Συνημμένο(α)
-
1 Συνημμένο(α)
Σύρος
χειμωνιάτικη Σύρος με απίθανο καιρό
-
1 Συνημμένο(α)
Γυαλάδα απο τα χεράκια του Bitz jr με προϊόντα περιποίησης by sheriff
Κώστα μου έβαλε απο το"καλό" το παλαιομένο, ωραίο έδειχνε, έβαλα και λίγο στο ρεζερβουάρ και νομίζω οτι τώρα πάει και καλύτερα :hyper:
-
2 Συνημμένο(α)
Και εδώ πάνω τι γίνεται ρε γμτ μου ?
BMWfans είμαστε τώρα δηλαδή?
Αφήσαμε τα μιτριο και κάνουμε εμφάνιση με κουβαβαγκ και μάλιστα θυγατρικής?
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
Το θέμα είναι πρέπει να πάω σε δερματολόγο πάλι!! Έβγαλα σπυριά! Ασε που πάλι δεν έπαιρνε μπροστά μετά!! χαχαχαχαχαχ...με μισούν και τα μισώ!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
1 Συνημμένο(α)
Σημερινη βολτουλα στο Σειριο :original:
-
Θα δεί τη ζάντα ο Αντρέας και θα μας τα πρήζει πάλι [emoji12] [emoji12] [emoji3] [emoji3]
-
-
Βραδυνες σκονισμενες φωτο..
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pilot
Το θέμα είναι πρέπει να πάω σε δερματολόγο πάλι!! Έβγαλα σπυριά! Ασε που πάλι δεν έπαιρνε μπροστά μετά!! χαχαχαχαχαχ...με μισούν και τα μισώ!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
-
Ζάχο φίλε μου είσαι για αποστάτες :D:D:D
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
nikos valvetronic
Ζάχο φίλε μου είσαι για αποστάτες :D:D:D
:D :D :D
Μπροστα ή πισω...???? :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Και εδώ πάνω τι γίνεται ρε γμτ μου ?
BMWfans είμαστε τώρα δηλαδή?
Αφήσαμε τα μιτριο και κάνουμε εμφάνιση με κουβαβαγκ και μάλιστα θυγατρικής?
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Οι nikos valvetronic και Tsik.D σκάνε στο γέλιο, o Daywalker με την πλάτη γυρισμένη, στρίβει τσιγάρο και ούτε καταδέχεται να γυρίσει να κοιτάξει. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
-
3 Συνημμένο(α)
Για τον pilot
(ολοφρεσκα μη επεξεργασμενα)
-
''δικό μας'' είναι το 320? :original:
-
Μπαλώματα είναι αυτά στο φτερό ρε παιδιά?
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pilot
Που??
Στην πρωτη φώτο, με τα πιρτσίνια.
-
Πάνω στον πυλώνα του κινητήρα? Ναι..μάλλον είναι απο τα αεροσκάφη που πήραμε μεταχειρισμένα..είχαν αρκετά τέτοια ''μπαλώματα''! :thumbsdown:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
pilot
Πάνω στον πυλώνα του κινητήρα? Ναι..μάλλον είναι απο τα αεροσκάφη που πήραμε μεταχειρισμένα..είχαν αρκετά τέτοια ''μπαλώματα''! :thumbsdown:
οκ, κι εγώ νόμιζα ότι είναι κομμάτι του φτερού. :facepalm:
-
2 Συνημμένο(α)
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
μη ''σκιάζεσαι'' κ.Γιώργο! χαχαχαχαχ...Είναι ''θυρίδες προσιτότητας'' access panels και κρατιούνται με βίδες, δεν είναι πιρτσίνια.. Υπάρχουν σε πολλά σημεία στα αεροσκάφη ώστε να δίνουν γρήγορη πρόσβαση σε διάφορα εξαρτήματα που είναι απο κάτω..στον πυλώνα περνούν σωληνώσεις καυσίμου και υδραυλικών.
Στην βαριά συντήρηση τα ανοίγουμε όλα παντού και κάνουμε ελέγχους. Στο C-Check που κάναμε θέλαμε 2 μέρες για τα ''άνοιξε-κλείσε''!! :th_Laie_67-1:
Εδώ φαίνονται καλύτερα:
Συνημμένο Αρχείο 27468
Συνημμένο Αρχείο 27469
-
1 Συνημμένο(α)
Μπορούμε όμως να βάλουμε και ''μπάλωμα''!! Ονομάζεται Doubler Plate. Αν βρεθεί μια ρωγμή για π.χ. βλέπουμε στο SRM(Structural Repair Manual) με ποιο τρόπο και τη μέγεθος θα είναι η πλάκα..ΑΝ επιτρέπεται φυσικά και είναι πάντα αρκετά μεγαλύτερη σε επιφάνεια από την ζημια.