Παντως τετοια ξαφνικη δυναμικη απο τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμενε κανεις,να μου πεις τωρα οτι αν δεν ειχε ερθει σε αυτη την καταντια το κρατος δεν θα υπηρχε ουτε στα μικρα κομματα.
Ειναι να απορει κανεις με αυτα που συμβαινουν σε αυτη την χωρα.
Printable View
Παντως τετοια ξαφνικη δυναμικη απο τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμενε κανεις,να μου πεις τωρα οτι αν δεν ειχε ερθει σε αυτη την καταντια το κρατος δεν θα υπηρχε ουτε στα μικρα κομματα.
Ειναι να απορει κανεις με αυτα που συμβαινουν σε αυτη την χωρα.
....συγγενης απο το χωριο μου(Πευκη Καλαμπακας Τρικαλων)η Σακοραφα!!!
Stathουλη ,τωρα θα παιρνω το μερος του συνονοματου Μ-ντραϊβερ!!!:D
:whistle:....ασε που βλεπω να υπαρχει πολυ αισιοδοξια στον Ξυριζα οτι θα παρει 50 εδρες μπονους!!!:thumbsup:
...θα εχω ανθρωπο στην κυβερνηση!!! :dance1:
https://www.youtube.com/watch?v=zvbIys7NRKo
:thumbsup: thumb
Φιλε Αρη, δυστυχως το λεει πεντακαθαρα... το κακο ειναι πως εαν γινει κατι τετοιο, σε 2-3 χρονια οι λαθραιοι θα ειναι περισσοτεροι απο τους Ελληνες, εδω πληρωνουν δουλεμπορους για να ερθουν και να ειναι στην αβεβαιοτητα, φαντασου τι θα γινει εαν ξερουν οτι θα εχουν χαρτια και θα "αλωνιζουν" ελευθερα....
Κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών (προσφύγων και μεταναστών) και δημιουργία χώρων με αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης για όσο διάστημα χρειάζεται να παραμείνουν σε αυτούς οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
Κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων από τον Έβρο και το Αιγαίο.
Απαγόρευση της απέλασης και της διοικητικής κράτησης κάθε ανηλίκου, και ειδικό ενδιαφέρον για τη διαμονή τους στη χώρα μας.
Αποποινικοποίηση (μόνο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους) του αδικήματος της παράνομης εισόδου, διαμονής και εργασίας όταν συντρέχουν λόγοι οικονομικής επιβίωσης, με σαφή αναφορά της ρήτρας αυτής σε νομοθετικό κείμενο.
Ριζική αναδιοργάνωση του Τμήματος Φύλαξης Συνόρων, αλλά και της ίδιας της διοικητικής απέλασης, που γίνεται χωρίς δικαστικές εγγυήσεις.
Ανάληψη πρωτοβουλίας της χώρας μας για κατάργηση του νέου ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, καθώς και της λεγόμενης «Οδηγίας της Ντροπής» («Οδηγία για την εναρμόνιση των διαδικασιών επιστροφής υπηκόων τρίτων χωρών»).
Νομιμοποίηση μεταναστών
Εφαρμογή ενός συστήματος ανοιχτής και διαρκούς νομιμοποίησης, υπό προϋποθέσεις
Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά.
Αποσύνδεση της ανανέωσης της άδειας παραμονής από την ύπαρξη ορισμένου αριθμού ενσήμων, για να μην μεταπίπτουν εργαζόμενοι μετανάστες, μαζικά και άδικα, από το καθεστώς της νομιμότητας στο καθεστώς της παρανομίας, εξαιτίας της απροθυμίας των εργοδοτών τους να καταβάλουν τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ασφαλιστικές εισφορές.
Στρατούλης : Οχι, αλλά θα διαλύσουμε τα ΜΑΤ !
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Γουσταρω ! Πάμε γιά πλιάτσικο στη Σταδίου όλοι ! ΟΟΟΟΛΟΙ !
Φαρμακείο μπαίνει μέσα νέα γυναίκα της διπλανής πόρτας με ένα παιδι ζητάει κάποια αλοιφη για δερματολογικο χρήση για εξανθυματα που είχε το παιδι της κόστος αλοιφης 6.20 . Η κυρία κρατώντας στο χέρι 5 ευρω σαν ομόλογο λέει σας παρακαλώ βρείτε μου μια με 5 ευρω δεν έχω αλλα λεφτά . Ο φαρμακοτριφτης " πάρτε το κυρία μου και μου φερνετε την διάφορα όταν ξαναρθειτε". Η κυρία " δεν θέλω να σας πω ψέμματα δεν ξέρω αν θα τα έχω για να σας τα φέρω" μαζεύει παιδι ,καρότσι ,αξιοπρέπεια, και παίρνει πόδι.όση ώρα παρακολουθώ την συνομιλία είμαι έτοιμος να δοσω εγω την διαφορα να πάρει την κολοαλοιφη με κάποιο τροπο, φοβάμαι όμως ότι η αστεία προσφωρα που θα έκανα μπροστά σε τόσο κόσμο περίπου 20 άτομα να την κοιτούν( λόγο της απεργίας σήμερα) θα ήταν πιστόλια στον κροταφο Ραβω το στόμα μου κάνω πως κοιταω τον κωλο της βοηθού και την αφήνω να παει στην ευχή της Παναγίας. Έχω τύψεις αρκετές ώρες τώρα αργότερα Που δεν μίλησα αλλα αυτοί οι ******ηδες που έφτασαν τον κόσμο σε αυτη την κατάσταση νομίζω δεν έχουν καμία