φιλε μου εγω επειδη εκανα το μπαξιμο δε θυμαμαι κατι για το συγκεκριμενο καλωδιο, στην θεση σου δεν θα την εβγαζα την μαμα οθονη, απο θεμα ποιοτητας δε συγκρινονται, αποψη μου μη μπαινεις στον κοπο, φιλικα παντα :original:
Printable View
φιλε μου εγω επειδη εκανα το μπαξιμο δε θυμαμαι κατι για το συγκεκριμενο καλωδιο, στην θεση σου δεν θα την εβγαζα την μαμα οθονη, απο θεμα ποιοτητας δε συγκρινονται, αποψη μου μη μπαινεις στον κοπο, φιλικα παντα :original:
Δεν το νομίζω αυτό που λες για την ποιότητα φίλε μου..
Αυτές οι οθόνες της vision είναι ίδιες ακριβώς με τις dynavin που πουλάνε οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα και μπορώ να πω πως είναι πολύ ποιοτικές και υποστηρίζουν σχεδόν τα πάντα..
2 χρονια την εχω (dynavin), απο ποιοτητα μηδεν, οτι κανει τα παντα δεν αντιλεγω, απλα δεν συγκρινετε με την καμια με την μαμα οθονη...........................απλα οταν δεν μπορεις να περασεις στο οχημα σου την μαμα οθονη πας σε κατι σε φθηνο , ετσι επραξα και εγω. τεσπα η επιλογη ειναι δικη σου για αλλη μια φορα θα σου πω στην θεση σου δεν θα την εβγαζα, αν θες κανουμε ανταλλαγη και σε πληρωνω διαφορα, αρκει να μας βολευει και τους δυο :thanks:
Ωραία, εγώ δίνω βάση σε αυτό που λες δεν διαφωνώ απλά είπα οτι είναι μια αξιόλογη συσκευή με πολλά πράγματα, απλά όταν λες απο ποιότητα μηδέν τι εννοείς? οτι δεν σου αρέσει εμφανισιακά? ή κολάει ας πούμε?
Εσύ 2 χρόνια τώρα δεν είσαι ευχαριστημένος? είχες κάποιο πρόβλημα?
Επίσης αυτές οι οθόνες έχουν πουληθεί και έχουν βάλει πάρα πολλοί ιδιοκτήτες στα Ε46 για πολλούς λόγους όπως επίσης και ένας βασικός οτι είναι σαν και το μαμά, εφαρμόζει τέλεια στο ταμπλό του Ε46..
Καλά τα λες αλλα το θέμα είναι οτι ήδη την αγόρασα, απλά ακόμα δεν μου την έστειλε για να δώ τι θα κάνω με το εξτρά καλώδιο που χρειάζεται..:original:
Η ΟΕΜ οθονη εχει εναν απο τους καλυτερους επεξεργαστες αλλα για μενα ειναι αναχρονιστικη πια αφου δεν ειναι ουτε touchscreen ουτε προσφερει λειτουργιες πολυ χρησιμες που εχουν σχεδον ολες οι κινεζικες συσκευες...
Δεν καταλαβαινω γιατι θες να βγαλεις την εργοστασιακη οθονη και αν γνωριζεις τι διαδικασια εχει για να ξηλωσεις πλεξουδες navi radio module κλπ...
Μηπως καλυτερα να την κραταγες και να εβαζες καποιο interface που θα σου δινει δυνατοτητα να "παιζεις" απο usb και sd card??
Για μενα κριμα να τα βγαλεις ολα τα πραγματα που φοραει το αμαξι εκτος αν θες να τα πουλησεις οποτε παω πασο..
Αντε καλοριζικη :original: , καταρχας εγω εχω το πρωτο μοντελο dynavin , τα πλεονεκτηματα του ειναι οπως ειπα και πιο πανω, κανει πολλα περισσοτερα απο την μαμα οθονη, ενα απο τα μειον του ειναι ο ηχος, ενα αλλο ειναι οταν βαζω dvd μου κανει κατι κολπα στην οθονη (αν και δε χρειαζετε πλεον dvd), αυτα μπορει να διορθωθηκαν με την νεα εκδοση, αυτα συμβαινουν στο δικο μου ισως αλλοι να μην εχουν θεμα, μπηκα σε φιλο που ειχε την μαμα οθονη και απο θεμα αισθητικης ηταν καλυτερη, οχι οτι αυτην δεν εφαρμοζετε καλα αλλα σαν συνολο, τεσπα ειναι μια πολυ καλη επιλογη να βαλεις μια τετοια οθονη σε 46αρι οταν δεν υπαρχει μονιτορ, εσυ τωρα εχεις την μαμα, τι να πω δε ξερω, γουστα ειναι αυτα και επιλογες του καθενος
Ναι δεν διαφωνώ παιδιά οτι η μαμά οθόνη δεν είναι έτσι όπως το λέτε, απλά εκτός απο cd και κασέτα δεν μου πρόσφερε κάτι άλλο είπα να πάρω την συγκεκριμένη που έχει τα πάντα..
Γιατί δεν είναι plug& play με τα πινάκια απο πίσω? έχει πολύ φασαρία?
Τώρα αν θα την πουλήσω μάλλον το σκέφτομαι θα δούμε..Μάλλον ναι, απλά προς το παρόν ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες για το βάλε-βγάλε κλπ..
Με απογοητεύσατε τώρα ρε παιδιά..:think:
το να μπει δεν ειναι δυσκολο, το να ξηλωσεις την μαμα δε ξερω τι παιζει, κοιτα να δεις αφου μπηκες στον χορο θα χορεψεις, μην πουλησεις απευθειας την oem κρατα την κανα 2 μηνες και αν δε σου κατσι καλα η αλλη, την αλλαζεις παλι (απλα απ οτι θυμαμαι ειχε αναφερθει οτι εχει πολυ ξηλωμα η oem)
φιλε ειναι πολυ απλο , η πλεξουδα που ενωνει τα κομματια πισω με την οθονη μπροστα,βγαινει με αφαιρεση του καθισματος του οδηγου και μετα αφου θα το εχεις σκετο με την εργοστασιακη φισσα θα κομπλαρεις πανω την κινεζια.
Το εξτρα καλωδιο στο δινει για την σιντιερα προφανως γιατι η αφτερμαρκετ οθονη κουμπωνει κατευθειαν πανω στην εργοστασιακη φισσα στο ταμπλο.
Mάλιστα..Δηλαδή το καλώδιο αυτό που μου λέει είναι μόνο για την σιντιέρα?
αν δεν το βάλω πειράζει?
Γενικά δεν βγαίνει η ΟΕΜ και κουμπώνει η αφτερμαρκετ?
Απο οτι καταλαβα με τα λεγόμενα σου δεν θα παίξει γιατί η πλεξούδα που ενώνει τα κομμάτια δηλαδή τον ενισχυτή δεν κουμπώνει στην αφτερμαρκετ άσχετα με αυτό το καλώδιο που μου δίνει αυτός?
Καλά το κόβω να κάνω καμια ακύρωση την παραγγελία έτσι όπως μου τα λέτε
αν δεχθεί μιας και δεν την έχει στείλει ακόμη..
Τι να κάνω όμως έχω βαρεθεί να γράφω cd για να ακούσω μουσική..Η ΟΕΜ ούτε usb δεν έχει και απο οτι νομίζω ούτε RCA πρέπει να έχει αν θέλω να συνδέσω κάποιον ενισχυτή για καλύτερη ποιότητα μελλοντικά..