Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Κοίταξε στα ίσια την Τσεσεκα, μέσα στην παγωμένη Μόσχα, αλλά ήταν άτυχος.
Printable View
Ένα μεγάλο μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Κοίταξε στα ίσια την Τσεσεκα, μέσα στην παγωμένη Μόσχα, αλλά ήταν άτυχος.
ΚΡΙΜΑ!!!και ένα Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!!!!!.......:thanks:
αμα δεν σε θελει η μπαλα ετσι ειναι...
παμε για ενα κυπελλο ρε ΠΑΟΚ
Τι ατυχία, δεν ήθελε με τίποτα να πάει μέσα ...πολύ κρίμα!!! :no:
μπραβο για την προσπαθεια του Παοκ...ηταν συγκλονιστικος μου θυμισε το βραδυ του Μοναχου
https://www.youtube.com/watch?v=Po4g...eature=related
eimastan poly kaloi ,axioi oloi tous gia tin prospatheia.
emeis mazi gia mia zoi .........
Αυτα που εγιναν το Σαββατο ηταν απαραδεκτα και μιλαω για την εισοδο των οπαδων μιας και φιλαθλοι στο καραισκακη δεν υπαρχουν..
Ημουν μεσα απο τις 5.30 το απογευμα και ειδα τι εγινε και εχω αποψη.
Δεν θα ασχοληθω για τις προκλησεις που εκαναν οι παικτες του παναθηναικου μιας και αυτα γινονται απο πολλες ομαδες οποτε δεν αξιζει να ασχοληθουμε.
Περι ποδοσφαιρου αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο παναθηναικος αδικειται απο το αποτελεσμα αλλα για αυτο δεν φταιει ο ολυμπιακος.
Πιστευω οτι η ομαδα μου ειναι μακραν πολυ καλυτερη απο τον παναθηναικο και δεν χρειαζεται την ευνοια τις διατησιας για να κερδισει.
Ο Λετο ειναι για τα μπαζα ενας καφρος που ολο προκαλει και δεν παιζει μπαλα κριμα γιατι το ξερει το τοπι..Ο τοροσιδης απαραδεκτος!
Ο τοροσιδης επρεπε να δειξει ανωτεροτητα και να μην κανει τα καραγκιοζιλικια που εκανε συν ενα παραπανω που ειναι αρχηγος.
Ο Μαρινακης εχει κανει πολλα λαθη και φταιει για τις δηλωσεις που εκανε η μονη δικαιολογια που του δινω και φιανεται ειναι οτι ο ανθρωπος οσα λεφτα και να εχει οσο και να αγαπαει των ολυμπιακο δεν ξερει να φερθει σε τετοιες στιγμες πραγμα που ο Κοκκαλης με εξυπνες τριπλες θα απεφευγε ολα αυτα.
Μεγα λαθος που ζητησε συγνωμη.
Παντως απο την αλλη κακως τα εχουν ριξει ολα στον Μαρινακη μιας και δεν ειναι ο μοναδικος φταιχτεις για την καταντια του ποδοσφιαορου μας και αυτο που λεω ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση.
Οοσν αφορα την τιμωρια που ακουγεται δεν ξερω ποια θα ειναι αλλα ειλικρινα και να τιμωρηθει ο ολυμπιακος δεν βλεπω να αλλαζει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο οσο και να χτυπουν των κωλαρακο τους οι παναθηναικοι και οσο να ζητανε εξυγιανση εχουν και αυτο χεσμενοι την φωλια τους.
Δικαια ο ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα φετος γιατι ηταν η καλυτερη ομαδα.