v4 h v5???? τι εννοεις?
Printable View
Το V5 είναι το τελευταίο με τον ξεχωριστό δέκτη τηλεόρασης (τον ψηφιακό). Το V4 είναι το προηγούμενο με ενσωματωμένο αναλογικό δέκτη τηλεόρασης.
Εδώ είσαι:
https://www.megaupload.com/?d=EF27USVE
το v4 εχω............λοιπον ευχαριστω το δοκιμαζω αυριο bye
Περιμένω νέα αύριο ;)
Περίεργο.. Σε εμένα παίζει μια χαρά. Για δοκίμασε και αυτό (είναι και στα ελληνικά):
λοιπον λεβεντες αποφασισα και εγω να τοποθετησω την camera - κεραια tv - mic - και ενα extra pactronic αφου τελικα εχουν ερθει ολα λεω απο δευτερα να κανω το μπαξιμο και επειδη θα το κανω σχετικα μονος θελω μια βοηθεια οσο αφορα την camera, στην φωτο που βλεπουμε η camera εχει ενα μαυρο και κοκκινο καλωδιο το οποιο συνδεουμε ρευμα και γειωση???????? επισης εχει ενα extra βυσμα μεσα στο κουτι (βλεπε φωτο) που εχει και αυτο ενα κοκκινο και μαυρο καλωδιο.............πως γινετε η συνδεση?????? επισης πισω απο την tv σε ποια θεση βαζω το μαυρο καλωδιο με τα κιτρινα βυσματα?????? οποιος εχει χρονο και ορεξη ας μου πει 2 πραγματακια....:original:
edit το καλωδιο απο την camera μεχρι μπροστα στην οθονη απο ποιο σημειο ειναι καλυτερα να περαστει????????
Δημήτρη το μαυρο κόκκινο όπως είπες είναι ρευμα - γείωση. Το άλλο καλώδιο με το βύσμα το αφήνεις στην άκρη δεν θα σου χρειαστεί. Είναι προφανώς για να παίρνει η κάμερα ρεύμα από κάποια άλλη πηγή ,ίσως από κάποια οθόνη.
Το κίτρινο καλώδιο θα το βάλεις πίσω στο dynavin εκεί που λέει camera ή rear view θα το καταλάβεις. Αμα θες πάρε με ενα τηλ επιτόπου όταν το βγάλεις και διάβασε μου τα ταμπελάκια να σου πω.
Ανανέωση...
γράφει rear camera in
κοίτα στο πρώτο pdf στην τελευταία σελίδα εδώ