μαλλον και εγω το ιδιο θα κανω φετος. θα καταθεσω και θα τις παρω παλι το πασχα .... :original: εχω δευτερο μικρο αμαξι αλλα και εταιρικο οποτε δεν εχω προβλημα !! :original:
Printable View
Caddy for winter !!
Πετρέλαιο για χειμώνα και τα λ7 στην τσέπη!
καλα εμενα μυριζε και τελικα παλι βγηκα αληθινος.
ξαναπηγε σημερα παλι στην εφορια ο πατερας μου για αλλη διυκρινηση οσον αφορα τη δηλωση θεσης που βρισκεται το ακινιτοποιημενο οχημα και σημερα του ειπαν τελικα δεν ισχυει!!!!:hystericalbs1::th_Laie_67-1::thumbsup:
δηλδ οτι και να τις καταθεσεις το 14 και πας το 15 να τις παρεις οποτε και να πας πληρωνεις ολοκληρο το σημα!:shok:
αλλα λενε πριν 5 μερες αλλα σημερα...
τελικα ξερει κανα παιδι να μας πει σιγουρα???
μην ακουτε τι λενε στους 'διαδρομους'!!! :original: Αυτο που εγινε φετος το 2014, οτι δηλαδη αν εχεισ αυτοκινητο σε ακινησια και πας και το παρεις και πληρωνεις μονο το υπολοιπο των μηνων βγηκε νομος και ισχυει μονο για το 2014!! εχει ακουστει οτι ισως να βγει καποιο αντιστοιχο νομοσχεδιο για να ισχυσει και το 2015 αλλα τιποτα ακομα δεν εχει ψηφιστει!
α ναι?
παίζει δηλαδή το '15 να μην το κάνουν?
ναι αναλογα με τα κεφια της τροικας!! χαχα :th_Laie_67-1:
ειμαι σιγουρος πως ακομα και να θελουν να το ξανακανουν δεν θα το πουνε για να παει ο κοσμος να πληρωσει τελη κανονικα γιατι μ πορει να φοβουνται πως αμα το πουνε απο τωρα να χασουν εσοδα γιατι μπορει αρκετοι να καταθεσουν και να τις παρουν πιο μετα τις πινακιδες
Aπο μένα να τις έχουν σίγουρες πάντως !!!:ranting2::ranting2:
Άσχετο -σχετικό,εδω πάνω που είμαι είναι καθημερινο φαινόμενο και σύνηθες πλέον να συναντάς αυτοκίνητα απο την γείτονα χώρα (BG) .Tόσα xρόνια πίστευα πώς είχαν αδειάσει την Γερμανία απο Golf,Astra και E36 .....έχει κάνα χρόνο που κυκλοφοράν με φεησλιφταρες Ε46d και μου ανεβαίνει η πίεση ,όταν έγω παρακαλάω να κυκλοφορήσω αυτοκίνητο 15ετίας στην Ελλάδα,στην Βουλγαρία πέρνουν ότι θέλουν (αν μπορούν) και το κυκλοφορούν όσο θέλουν(άν μπορουν),
εδώ δεν έχει μπορώ δεν μπορώ,εδώ εχει νταβατζηλίκη και πλερώ ... ουρτ ρε !
Tοτε που ειχαμε ''αναπτυξη'' εμεις και τρωγαμε με 15 ''μασελες'' αυτοι στεναζαν με τον Ζιφκοφ....
Ε... τωρα ηρθε η σειρα τους.... ''γυρισε ο τροχος'' που λενε..
καλως...μονο αν βγαλουν εκτακτο νομο οπως περσι δηλδ.
αλλη ερωτηση αμα ξερει καποιος.
πες οτι εγω τις καταθετω ετσι για σπασιμο και παω να τις παρω τον απριλιο χωρις να εχει ψηφιστει τιπτ...
οταν θα παω να τις παρω μεσα στο 15 θα πληρωσω κανονικα μονο τα τελη η' θα φαω και προστιμο απο πανω?:th_Laie_67-1: