Ζαχαρια βγαλε τους ανταπτορες, βαλε τα ηχεια σκετα και στις βιδες βαλε ροδελες για να πιανουν ετσι το ηχειο .Θα κερδισεις ετσι τα χιλιοστα που θες
Printable View
Ζαχαρια βγαλε τους ανταπτορες, βαλε τα ηχεια σκετα και στις βιδες βαλε ροδελες για να πιανουν ετσι το ηχειο .Θα κερδισεις ετσι τα χιλιοστα που θες
ειμαι αναμεσα σε 2 μοναδες.η μια ειναι η vibe LITEAIR 6 sta 123 και η δευτερη ειναι η phoenix gold RSd 65cs στα 132 .ξερει κανεις να θοηθησει?
εχει πολυ καιρο που αφησα το αθλημα αυτο αλλα αν η phoenix gold εχει κρατησει την ποιοτητα της(η τιμη λιγο μου κανει καπως) τοτε προχωρα στην 2 εταιρεια!! η vibe δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε καμια φορα!εχει πολυ ''ξερα'' ηχεια(πολλα μπασα πολλα πριμα)
τωρα ειδα και τα 2 μεγαφωνα και σιγουρευτικα για την αποψη μου.2η λυση 100%!! ΑΛΛΑ προσεχε μηπως τα phoenix δεν σε παρουν σε βαθος!!ειναι αρκετα ''βαθια'' ηχεια!!τα vibe δεν λενε και πολλα ειδικα μιας και ειναι με ανεστραμενο μαγνητη!!!
ηχεια μπρος πισω εμπαξα αυτα
https://cgi.ebay.de/Rainbow-CS265-X-...item4154b522f7
ενισχυτη εμπαξα αυτον απο ebay ομως
σε πολυ καλυτερη τιμη
https://www.caraudio-store.de/P400,P...:7152c239.html
ακουω προτασεις για σαμπακι και μονοκαναλο
Νίκο αν θέλεις έχω ένα ενεργό blaukpunt πολύ slim διαστάσεων. Σαν ενισχυτης σκέψου.
Αν σε ενδιαφέρει πες μου
βαλε φωτο να βλεπουμε κ μεις...:whistle: :whistle:
Εγω φοραω απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη στο 39αρι ενα 12ιντσο Hifonics 2πλοπινικο στα 600w μαζι με ενισχυτη της Macrom και χτυπαει αρκετα καλα μπορω να πω για τα λεφτα του.
Εχω φωτο στο γκαραζ μου αν θελεις να το δεις.
Νίκο θυμάμαι ότι είσαι σαλονικα... Απλά θα ανέβω το άλλο σκ Σέρρες οπότε θα μπορούσα να στο φέρω. Θα το βγάλω φωτό και θα το ποσταρω , αν και νομίζω ότι θα το θέλει ο Βασιλης για το σμαρτ
καλα ολα αυτα με τα ηχεια και τους ενισχυτες, η μπαταρια του αυτοκινητου ομως τι γινεται?δεν χρειαζεται καποιος πυκνωτης ?
Καμία Απο αυτές τις εφαρμογές μεν είναι τόσο εξτριμ ώστε ν απαιτεί πυκνωτες. Αν μιλαγαμε για συστοιχιες ενισχυτων ... Ενεργοβορες καταστάσεις δηλαδή , τότε θα ήταν αλλιώς
εγω πχ εχω 2 ενισχυτες εναν 2καναλο signat που συνδεω 2 sub και ενα 4καναλο που εχω τα ηχεια .εαν βαλω εναν πυκνωτη στα sub δεν θα ειναι καλητερα για την μπαταρια μ?
ο πυκνωτης σε καμμια περιπτωση δεν αντικαθιστα τη χρηση της μπαταριας ουτε την βοηθαει .... αντιθετα αν δεν ειναι καλος μπορει να την κουρασει .... Ο πυκνωτης μπαινει μονο στην περιπτωση που εχεις ενισχυτη και σαμπ μεγαλων απαιτησεων σε ρευμα ωστε να μην μενουν στιγμιαια απο ρευμα ...
Επιδημια εχει πεσει μου φαινεται με τις μπαταριες.. :D (το λεω γιατι διαβαζω οτι πολυς κοσμος εχει μεινει προσφατα :D)
Ειχα να τη βαλω μπροστα κανα μηνα σιγουρα και παω χθες και η μπαταρια δεν ειχε κουραγιο να γυρισει τη μιζα και μου αναβε τα μπροστινα φωτα (κλασικο συμπτωμα ψοφιας μπαταριας).. Την εδωσα σ'ενα φιλο ηλεκτρολογο να την εχει στη φορτιση ολη μερα σημερα και αυριο θα παω να τη παρω..
Το θεμα ειναι οτι η μπαταρια ειναι 2 χρονων.. Παιζει να εχω καμια διαρροη πουθενα..?? Να εχω κανει καμια πατατα με το ηχοσυστημα..??
Τελικα εμπαξα αυτη την ασφαλεια...
https://img833.imageshack.us/img833/7554/dsc00810gp.jpg
Οπου οταν πατας το κουμπακι, κοβει το ρευμα του ενισχυτη..
https://img846.imageshack.us/img846/4108/dsc00811b.jpg
Με ενα φιλο ηλεκτρολογο που το μετρησαμε ειδαμε οτι και με βγαλμενο τον αρνητικο οτι υπηρχε μια μικρη διαρροη η οποια σταματησε μολις βγαλαμε την ασφαλεια του ενισχυτη πανω απο το θετικο.. Οποτε οταν κλεινω το αμαξι για μεγαλο χρονικο διαστημα, παταω το κουμπακι και τερμα.. :D
Πυκνωτής = πεταμένα λεφτά!
Άσχετα άμα γίνει στραβή σκάνε και γίνεσαι Άγιος Βασίλης.....
Τίποτα δεν είναι καλύτερο απο σωστές γειώσεις στο μηχανοστάσιο και μεγαλύτερη μπαταρία thumb
Ο πυκνωτής είναι καλή περίπτωση και πραγματικά δεν αντικαθιστά την μπαταρία. Δεν έχουν αναφερθεί εκρήξεις από πυκνωτή ευτυχώς γιατί θα ήταν οδυνηρό. Όμως για σιγουριά καλό είναι να αποφεύγονται οι noname. Επίσης πρέπει να ξέρει ο χ αγοραστής πως και με ποιόν τρόπο θα τον ενώσει αφού πρώτα τον εκφορτίσει.
Δεν θα ξεχάσω που μου έσκασε πυκνωτάκι (το μισό από μια δαχτυλήθρα ) σε ώρα επισκευής ενισχυτή και ακούστηκε στον επάνω όροφο. Δεν μιλάμε το δικό μου σοκ. Είθισται οι πυκνωτές να έχουν ασφάλεια εκτόνωσης σε περίπτωση βλάβης.
Δεν αποθαρρύνω τους υποψήφιους αγοραστές αλλά θα πω σωστός πυκνωτής (δυστυχώς ξεκινάνε από 90Ε) και σωστή εγκατάστασή του.