:+1:000000000000
Printable View
......Λοιπον ας κανουμε μια κουβεντουλα για τα ...νουμερα.
Εχετε υπ'οψιν οτι οι ασφαλιστικες αποζημειωνουν με βασικο κριτηριο το car ???
Σε δευτερο πλανο ''παιζει'' και η Auto Τριτη.
Τι θελω να πω, αν διεκδικησεις καποιου ειδους αποζημειωση ηται για κλοπη ηται για ζημια, το πακετο που θα παρεις ειναι βασει αυτων των τιμων.
Καποιοι λοιπον πιο ''ψυχραιμοι'' δοκιμαζουν τα νευρα τους με το να ποσταρουν μια υποτιθεμενη αγγελια σε αυτα τα site για ανεβασουν το μεσο ορο τιμων.
Επισης τα σχολια του τυπου :''καλα δεν βλεπει τι κανει και τι ζηταει.....'' κλπ,κλπ, δεν μας - τους ενδιαφερουν γιατι σιγουρα εχουν υπολογισει και την περιπτωση της βλακειας της Ελληνικης νοοτροπιας του ''εγω'' κι αλλος ''κανενας''.
Σκεφτητε λιγο ψυχραιμα αυτα που γραφω και να δειτε γιατι τα αμαξια αυτα θα μεινουν ''μπομπονιερες'' και θα πηγαινουν νυφες και θα τα χαιρονται κι οι ιδιοκτητες τους γιατι το συγκεκριμενο ειχε αγορα 69.000 e.......kai ....ναι...ΔΕΝ το δινω, το'χω για την πλακα μου και θα το κανω μπουμπουνιερα στο σαλονι μου, και εν τελει το γραφω....''δεν το δινω τσαμπα''.
Το ξαναλεω ομως ο λογος που το εβαλα αγγελια εγω και ο αλλος απ'τη Βουλα ειναι για να κραταμε ψηλα τον συγκεκριμενο μεσο ορο.
Εγινε κατανοητο φανταζομαι, ετσι ;;
Επι τη ευκαιρια να παω να αλλαξω και λιγο την τιμη....προς τα πανω !!!
Βρε καλά κάνεις και το ζητάς όσο πιστεύεις οτι αξίζει, οπότε συμπεραίνω οτι δεν ενδιαφέρεσαι (ο οποιοσδήποτε) να το δώσεις πραγματικά.
Απλά βάζεις φρένο, συστολή, πως να το πω σε κάποιον σοβαρό αγοραστή, που δεν θα σου πει πάρε 7,8 και φέρτο, αλλά θα σου πει πάρε 15 -16 ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Anyway.
Να διευκρινισω και γω (Νικο) οτι δε μιλαω για ολους ή για συγκεκριμενη αγγελια, αλλα για αυτους που εχουνε ΑΝΑΓΚΗ να πουλησουνε και δεν εχουνε καταλαβει ΠΩΣ να πουλησουνε.
Οι "αλλες" αγγελιες τωρα που αναφερεις και αυτο το λογο, εχεις δικιο,
γιατι και οι aσφαλιστικες οτι τις συμφερει καθε φορα κανουνε.
Τωρα βγαινει με το car χαμηλοτερος ο μεσος ορος και χρησιμοποιουν αυτο...
:thumbsdown:
Α εντάξει. Αν είναι έτσι να σε βοηθήσουμε κι εμείς να ανεβάσουμε καμιά αγγελία.
Πάντως για την απαξίωση, συγνώμη αλλά το 69 δεν μου λέει τίποτα. Εδώ άλλα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ 200+ (ferrari, maserati κλπ) πουλιούνται στο 1/4 και στο 1/5 . Οταν έχουν ξεφτιλιστεί τα ακίνητα, για ποιά αυτοκίνητα μιλάμε τώρα;
Οσο για τις ασφαλιστικές σε περίπτωση στραβής θα πάρετε αυτό που λέει το συμβόλαιο ΑΡΚΕΙ να κάνετε κάθε χρόνο στην ανανέωση και αναπροσαρμογή ποσού σε ρεαλιστικά επίπεδα. Αν και πάλι τσινίσει (που θα τσινίσει) με έναν δικηγόρο θα τα πάρετε σε ένα εξάμηνο.
σιγά μην κοιτάξει η ασφαλιστική το car και δει ότι πουλιέται 520 στα 35000 ευρώ και ανεβάσει τον μέσο όρο της.... ΓΕΛΩ. :hystericalbs1:
Προφανεστατα δεν καταλαβες τιποτε απο οσα εγραψα, εν πασει περιπτωσει, οποιος θελει τα δινει κι οποιος θελει τα κραταει οτι εγραψα, και να ξερεις στα ψιλα γραμματα της ασφαλιστικης ειναι και ο ορος ''παλαιοτητα'', που τον επικαλουνται κατα το δοκουν κι ας εχεις κανει χιλιες αναπροσαρμογες κι αλλες τοσες φωτογραφισεις για την αξια του μοντελου.
Τελος παντων αναζητηστε τις αγγελιες σε ξενα site να δειτε πως παιζουν εκει τα φραγκα, οσο για τα Lambo & Ferrari το ''ξεπλυμα'' στο ....Κρανιδι.. με τα offshore companies ειναι για την Ελλαδα ....must !!!
Τελικως Νικο, το πουλας ή οχι ?
....αυτο που βγαινει απο ενα οργανο του σωματος για να γινει η πεψη των τροφων σε ολα τα ανθρωπινα ειδη,
λεγεται δηλητηριο και το οργανο ''ΧΟΛΗ''.....!
.........
Για να καταλαβω λιγο.....
Εβαλες την αυξημενη τιμη για να κοστολογει η ασφαλιστικη το αμαξι σου υψηλοτερα σε περιπτωση κλοπης???Θα καταλαβαινα να βαλεις 4-5 αγγελιες ψευτικες με υψηλη τιμη και να φαινεται το δικο σου φθηνοτερο (τα εχουνε κανει αλλοι αυτα πριν αρκετα χρονια στο car.gr) ωστε να πουληθει ευκολοτερα.
Υποψη η μεση τιμη δεν ειναι αυτη που βγαζει το car.gr στην αρχη αλλα μολις ανεβασεις την ελαχιστη τιμη πανω απο ενα λογικο ελαχιστο ποσο πωλησης (μερικοι βαζουνε τιμη 1 ευρω,50 ευρω κτλ γιατι δεν θελουνε να γραψουνε τιμη) και ολο αυτο ριχνει την μεση τιμη.Στατιστικη Α εξαμηνου δεν ειναι διατριβη.
"Κούτα" το Μ pack....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4823995/
Και ωραίο dieselάκι M pack...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4586724/
.... μικρος ο κοσμος και τελικα το οχημα που ποσταρε ο Πανος (Ptboul) ειναι του :shok: Νικου(nikos bob) !!!!
φυσικα χωρις καμμια προθεση να το μειωσει, αναφερθηκε οτι αντικειμενικα ειναι στην υψηλοτερη τιμη μεταχειρισμενου στην κατηγορια του,κατι που ειναι αληθεια και δεν φανταζομαι να ενοχλει τον Νικο.thumb
φιγουραρεις και 1ος στη λιστα!!!:thumbsup:
https://www.car.gr/classifieds/cars/...sale&or=d&pg=1
....αυτο που πειραζει ειναι οτι διανυουμε κακες εποχες.......πατου!!!! θα ελεγα :ranting2:...και η αποδοχη των νεων (κακων)δεδομενων ειναι δυσκολη......
Νικο,μην αγχωνεσαι!!!....και εγω με το Πουντο στην ιδια μοιρα ειμαι:
https://www.car.gr/classifieds/cars/...rom=&postcode=
με σειρα απο φτηνο προς ακριβο???...ειμαι ο 10ος στη σειρα οπως βλεπεις την λιστα......:facepalm:
ΥΣ...και ας μην μπω σε λεπτομερειες εξοπλισμου,καταστασης κτλ....
Αρη, αυτο που λεω απο την αρχη ειναι οτι μαζι με το αλλο απο τη Βουλα βαλαμε τις αγγελιες για να ανεβασουμε το μεσο ορο αξιας του αυτοκινητου.
Δεν εχω αναγκη να το δωσω και δεν το σκεφτομαι καν.
Και για να συμπληρωσω για να εχουν ''χολη'' εχω μπει και στη λιστα παραγγελιας για το τελος '14 να παρω το i3, aν ειμαστε καλα και ορθιοι μεχρι τοτε.
Κτα τ'αλλα αν προσεξετε τις αγγελιες και οσοι τις παρακολουθειτε ολοι οι απο κατω τα ειχαν 14,15,13,16,17,12 κλπ και σιγα σιγα τ'ανεβασαν.
Δηλαδη αν στα επομενα 5 χρονια πληρωσω για φορο πολυτελειας αλλα 2000 περιπου και διαφορά για ενα 1600αρι τελη 300*5=1500e συνολο 3500e αυτα σε διαστημα στα επομενα 5 χρονια, πρεπει σημερα να το δωσω 10000e ????????
Μην τρελαθουμε ρε παιδια μην τα δινετε οσοι τα'χετε τσαμπα, κανετε μαγκες αλλους με το τιποτα....Σκεφτητε το !!
Βεβαια ο λαος μας λεει : ''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια'' ....και να συμπληρωσω :-και λιγο απο ''χολη'' κανει καλο στη χωνεψη !!![[/B]B]
Νικο,αν κρινω απο το τι εχω σκοπο να κανω????
ε λοιπον ,δεν το δινω και εγω τσαμπα το Πουντο!!!!:thumbsup:
αλλα αν καιγομουν για ρευστο(οχι οτι δεν το χρειαζομαι και τωρα,απλα δεν καιγομαι) και δεν ειχα αλλη λυση,δεν ξερω τι θα εκανα.....καπως ετσι δικαιολογω το "ξεβρακωμα" των τιμων......με κυριο παραγοντα του ξεβρακωματος την ΒΙΑΣΥΝΗ να πουληθει το οχημα,για οποιους λογους εχει ο καθενας...
Ετσι !!!!!
Θα ερθεις στα λογια μου, αν πραγματικα ο καθενας μας οτι κι αν πουλαει εχει την υπομονη, κανε απλους λογαριασμους κι οχι πτυχια ''στατιστικης'' για τον αλλο , και θα δεις ποσο και αν πρεπει να δωσεις τσαμπα κατι που το πληρωσες με ιδρωτα !...οσο κι αν το πηρες...!
και κατι τελευταιο ρε φιλε Αρη θα φτιαξουμε τις τεντες με ''black''.....θα τα πουμε αλλη στιγμη....να χαιρομαστε τις ασπρουλες, θαρθω πανω μια ''μπαμ'' να τα πουμε απο κοντα και να βολταρουμε μια τον Ολυμπο μεχρι τα ''Πριονια'' για φασολαδα !!
Eιναι απλα τα πραγματα παιδια.Εχω πρόβλημα ευρεσης αμεσων μετρητων,το πουλαω τζαμπα και ας το πηρα με ιδρωτες και θυσιες,δεν παιζει κανενα ρολο.Θελω να το πουλησω γτ θελω κατι καλυτερο αλλα δεν με χαλαει κιολας να αργησω να το δωσω,κοινως δεν καίγομαι να το πουλησω,κανω μια λογικη τιμη με βαση την τρεχουσα οικονομικη συγκηρια
και περιμενω.Μιλαω παντα για καθαρα αυτοκίνητα.
Tελικα μια και εγινε συζητηση περι τιμων ακριβο-φτηνο εγω θα σαs πω οτι μου ταχουν κανει αεροσακο....καποιοι υποψηφιοι αγοραστεs που πιστευω οτι δεν θαχουν ουτε 5 ευρω για βενζινα..γιατι? Ολοι τι εχει το αυτοκινητο? ειναι τρακαρισμενο?μηπωs εχει χτυπησει μοτερ? μηπωs ειναι μαιμου Μ3? γιατι το δινειs τοσα?? Τελικα δεν πανε να γ@μηθουνε...Ριχνειs την τιμη για να ειναι αs πουμε σε λογικα πλαισια λογω κρισηs...θαβεται το αυτοκινητο,βαζειs κανονικη τιμη σου λενε οι πονηροι καλα τρελλοs εισαι?? δεν βλεπειs τι γινεται? ο κοσμοs πειναει...Τελικα τι θελει ρε παιδια ο ψοφιοαγοραστηs? μηπωs να τα κατεβασουμε κιολαs? Ρε δεν πανε να ξαναγ@μηθουν οι νεοπλουτοι αγοραστεs του κωλου!!! Ρε αντε και ξαναγ@μηθειται να ξερουμε και τι κανετε!!
Φιλοτιμη η προσπαθεια σου αλλα δεν......σε καταλαβαινω απολυτα ομως γιατι εχω βρεθει στην θεση σου 5 φορες με πιο ακριβο αυτοκινητο και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
Αν το βαρεθηκες,αν το χρωστας,αν θες τα χρηματα να κανεις κατι αλλο (οχι εσυ,ο καθενας καθε φορα που θελει να πουλησει) θα πας με το ρευμα της αγορας οσες αγγελιες και αν ανεβασεις.
Μπορει εσυ να μην χρωστας αλλα το 90% της χωρας χρωσταει και ξεπουλαει.Αν θεωρεις οτι με 2-3 ψευτικες αγγελιες θα το ανακοψεις κανενα προβλημα ΑΛΛΑ εγω και ο καθενας που διαβαζουμε την αγγελια δημοσια εισαι ανοιχτος σε κριτικη.
Εγω επειδη εχω ΄΄χούι΄΄ και τα βαριεμαι γρηγορα τα αυτοκινητα τα αλλαζω και χανω αλλοτε πολυ,αλλοτε λιγο,αλλοτε και καθολου σε καποια και εχω βγαλει κιολας.Οταν ηθελα να πουλησω επρεπε να βρω μια τιμη που δεχοτανε να αγορασει και ο αγοραστης.Καταλαβαινεις οτι να το βαλω ενα σκασμο λεφτα σε τιμη αγορας και να λεω ΄΄εγω δεν το χαριζω΄΄ κτλ δεν θα πουλιοτανε ποτε.
Ξαναλεω,εμεις που το διαβαζουμε ΔΕΝ ξερουμε τα παιχνιδια του καθενος που προσπαθει τεχνητα να επηρεασει την αγορα (με αγγελια που δεν ισχυει).
Αααααα και κατι αλλο,εγω μιλαω αντρικα και παντελονατα και σου απευθυνω τον λογο, οχι με υπεκφυγες του τυπου ΄΄ο αλλος με την στατιστικη κτλ΄΄
Ξαναλεω ομως και σοβαρα χωρις ιχνος κοροιδιας,σε καταλαβαινω απολυτα...τα εχω περασει και εγω και ολοι μας.Αυτο το παιχνιδι εχει μονο χαμενους,κανεναν κερδισμενο (αγοραπωλησιες οχηματων αυτη την περιοδο).Γενικα μαλλον τα αυτοκινητα ειναι κουμπαρας διχως πατο εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.
Να σου λυσω την απορια.....Τ Σ Α Μ Π Α......θελουνε φιλε μου,αυτο θελει ολος ο κοσμος και αυτοι που σε ρωτανε τί εχει θελουνε το καλυτερο δυνατο αμαξι,αγρατζουνιστο,χωρις λακουβες,αβαφτο,ολες οι αποδειξεις,τα παντα σε τιμη Τ Σ Α Μ Π Α.
Αν δεν καιγεσαι και δεν πιεζεσαι για οποιοδηποτε λογο ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ,αν πρεπει να πουληθει πρεπει να συμβιβαστεις οτι η χασουρα θα ειναι μεγαλη.....δεν υπαρχει φραγκο στην αγορα ρε παιδια πώς θα γινει???Η αξια του χρηματος εκτοξευτηκε στο θεο.....για ζητα 3.000 μετρητα απο την τραπεζα να σου δανεισει να δεις τί θα σου ζητησει.....ενεχυρο το δεξι σου το κωλομερι θα σου ζητησει και το ενα νεφρο.
Δεν στο βαζω προσωπικα,στον καθενα μας αναφερομαι.
To βαζεις σε μια τιμη που θα εισαι ικανοποιημενος και αυτος που ξερει τι ψαχνει
και ξερει να εκτιμαει θα το πληρωσει θελει δεν θελει . . .
Παντα ετσι εκανα και δεν εχασα λεφτα απο μερικα εβγαλα κιολας μπορω να πω !!!
1) Κατα την ταπεινή μου γνώμη η πιο σωστή προσέγγιση ειναι αυτη των εμπόρων /ασφαλιστικών ως προς την τιμή ενος μεταχειρισμένου αυτοκινητου.
Η χαμηλότερη τιμή της αγοράς ειναι ο ''οδηγός'' - οχι η υψηλότερη!
Και εξηγούμαι: εστω οτι βλέπεις 10 αυτοκινητα το ιδιο μοντέλο με παρεμφερή εξοπλισμο , ίδιας χρονολογιας και με διαφορές στα χιλιόμετρα όπου το φθηνοτερο πωλείται 10.000¤ και το ακριβότερο 20.000¤ .Ποιόν θα πάρετε πρώτο τηλέφωνο?Θα ξεκινησετε να ψάχνετε την αγορά απο το ακριβότερο , απο το φθηνοτερο ή απο καποιο στη μέση?
2)Σημερα που οι τράπεζες δεν δίνουν καταναλωτικά δάνεια , πόσοι ειναι αυτοί που έχουν μετρητα στην ακρη 35.000¤ και παραλληλα τα διαθετουν για αυτοκινητο?
Πόσοι ειναι αυτοί που τα διαθέτουν για μεταχειρισμένο αυτοκινητο δίλιτρο όταν με αυτα τα χρήματα αγοράζεις καινουριο bmw 320ed F30?
Ενδεικτικα να αναφέρω οτι απο τα στατιστικα των εταιρειών πώλησης αυτοκινητων προκύπτει οτι η μεση τιμή των καινουριων αυτοκινητων που πουλιουνται σήμερα ειναι 14.000¤!Δηλαδή οι καιροί εχουν αλλάξει και ο μέσος έλληνας δεν διαθέτει πλέον τα ποσά που διεθετε πριν καιρό για ενα αυτοκινητο.
Οι περισσοτεροι δεν εχουν τα 35.000 στην ακρη να τα δώσουν cash στον ιδιώτη που πουλάει αυτοκινητο και οσοι τα εχουν και ειναι διατεθειμενοι να τα ''φάνε'' σε αυτοκινητο ,δεν θα αγοράσουν ενα 520 6ετιας αλλα κάτι που σαν αρχικη τιμή ηταν πολύ ακριβοτερο.
Με 35.000¤ σήμερα αγοράζεις ότι αυτοκινητο θέλεις , γιατι να αρκεστεις σε 520 ?
Αυτο δεν το λέω για να μειώσω το συγκεκριμενο αυτοκινητο.Το συγκεκριμενο μάλλον ειναι προσεγμένο αυτοκινητο και ισως να τα ''αξιζει'' τα λεφτα του.Απλά στην Ελλάδα του σήμερα πιστεύω οτι υπάρχει ενα ''ταβάνι'' των 20.000¤ (υποθετικά) απο το οποίο και πάνω δύσκολα ο ιδιώτης θα διαθέσει χρήματα για μεταχειρισμένο αυτοκινητο.
Αποτελεσμα:υπεραυτοκινητα των 100.000+¤ να πουλιούνται λιγοτερο απο 30.000¤ και να μην φεύγουν και ευκολα!
Βλέπω αγγελίες για πολλους μήνες σε ''καλές'' τιμές και ειναι ακομα εκει.Αν δεν πας όπως παει το κύμα της αγοράς ,απλά μετα απο καιρο ή το ''σκοτώνεις'' για να πουληθεί ή το παιρνεις αποφαση οτι το παντρευεσαι και σβήνεις την αγγελία.Ολοι με ονειρα βάζουμε τις αγγελίες πώλησης αλλα αφού περασουν οι μήνες και δεν σε παρει κανενας σοβαρος υποψήφιος αγοραστής ,τότε σου σπάει ο ''τσαμπουκάς'' και βλέπεις αλλιώς την κατασταση.
Καλό κουράγιο σε κάθε περιπτωση-το πέρασα πρόσφατα πουλώντας το 335 μου.
Στο θεμα ''διαμορφωση τιμης πωλησης μεταχειρισμενου αυτοκινητου''
Δεν εχω καταλαβει καλα....
-Διαφωνειτε στο οτι διαφωνειτε;;
-Διαφωνειτε στο οτι συμφωνειτε;;
-Συνφωνειτε στο οτι διαφωνειτε;;
Για αλλη μια φορα για ολους.
Ασχοληθητε με οτι αλλο, πχ F30 320 d ειναι ενα απλο πολυ καλο βεβαια τριαρακι ομως οπως και ολα τα τριαρια...
Μπειτε στο πνευμα και μην ασχολειστε αλλο με την συγκεκριμενη αγγελια, ''δεν το δινω τσαμπα'' , σημερα σημαινει σε αυτα τα λεφτα δεν το δινω καθολου ετσι ;
Οταν στο τελος της χρονιας με το καλο παραλαβω το ηλεκτρικο...τοτε θα'χουν αλλαξει και τα μετρα για το 2015 , θα'χει βγει κι ολη η ''χολή'' και τοτε εχει ο Θεος και βλεπουμε....
Και κατι τελευταιο για να τελειωνει το θεμα, δεν το εβαλα εγω εδω αγγελια για να παραπλανησω καποιον συμφουρμιτη, απλα το ειδα να το ποσταρει καποιος και εκανα το πρωτο σχολιο !
Απευθύνεσαι σε όλους και λες να ασχοληθούν με 3αρες.Κάποιοι εδώ μέσα έχουν Μ3, Μ5, Πόρσε κλπ αλλά είναι χαλαροί.Μήπως κι εσύ που έχεις 5αρα με Μ pack απλά να το έβλεπες πιο ήρεμα το πράγμα?Φιλικά και με το καλό το i3
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4893449/
Πολυ καλο για να ειναι αληθινό ;
https://www.bmw.gr/gr/el/newvehicles...?download=true
https://www.bmw.gr/gr/el/newvehicles...d&model_2=318d
Υπαρχει f30 318d και μάλιστα η f30 απο το 2012 κυκλοφόρησε .
Αγγελία αυτοκινήτου του 2012 στη Γερμανία .
https://suchen.mobile.de/auto-insera...ries=Limousine
Άρα μάλλον υπαρχει 318d f30 του 2012 , αλλα δε γνωρίζω αν η ελληνική αγγελία ειναι αληθινή.
Ξανά βάζω την αγγελία στην οποία έχουν αφαιρεθεί πλέον οι υπόλοιπες φώτογραφιες ( στην αρχή ειχε και του εσωτερικού ) .
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4893449/
Και εχει συμπληρωθεί και το παρακάτω
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ :whistle::whistle:
Δεν είναι γνήσιο???
Κ αυτό εδώ είναι τέρας ρε παιδιά αλλά πολλά λεφτά να για πουληθεί είναι ένα 10άρικο πάνω από το μέσο όρο, εντάξει έχει πράγματα πάνω αλλα δύσκολα να φύγει...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4498617/
https://suchen.mobile.de/auto-insera...ries=SportsCar
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...03/_1JPG-1.jpghttps://www.bmwfans.gr/forum/images/...03/_1JPG-2.jpghttps://www.bmwfans.gr/forum/images/...03/_1JPG-3.jpgΠαράθεση:
Negotiable 20,900 EUR
VAT not reclaimable Accident-free
Sports Car/Coupe, Used vehicle FR 12/1998
55,250 km Petrol 236 kW (321 PS) Automatic transmission