Απο 1980 το θυμαμαι αυτο το σκουπιδι.
Printable View
Κριμα ρε Μπαοκια
https://www.newsit.gr/default.php?pn...266236&catid=1
Απίστευτες καταγγελίες έκανε ένας τυφλός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που ανέφερε ότι δέχτηκε επίθεση από οργανωμένους οπαδούς επειδή υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Ο Στέλιος Ιωαννίδης έχει διαρκείας στη θύρα 5 του γηπέδου της Τούμπας και έκανε καταγγελία για βιαιπραγία από ομοϊδεάτες του λόγω του ότι υπερασπίστηκε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που αποδοκιμάστηκε από μερίδα φιλάθλων κατά την αντικατάστασή του:
Οι δηλώσεις του στα Σπορ του Βορρά:
"Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είναι παλικάρια. Δε φέρεται έτσι ο ΠΑΟΚτσής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να επιτεθεί αδερφός σε αδερφό όπως έγινε. Ήμουν μόνος μου στη θύρα 5 σχετικά κοντά στη θύρα 4. Όταν έγινε η αλλαγή του Σαλπιγγίδη περίπου στα 70' ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες από τη θύρα 4. Όχι από όλη την κερκίδα, αλλά από μερίδα... Αυτό είναι κάτι στα οποίο διαφωνώ κάθετα! Μπορεί κι εγώ να μην γουστάρω τον Σαλπιγγίδη ή κάποιον άλλο παίκτη της ομάδας, αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και παίζει, δεν μπορείς να τον βρίζεις μέσα στην Τούμπα. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εμένα με σταμπάρανε κάποιοι από τη θύρα 4 επειδή αντέδρασα στις αποδοκιμασίες τους. Δεν ήμουν ο μόνος που αντέδρασα, αλλά όταν πήδηξαν τα κάγκελα και ήρθαν στη θύρα 5, εμένα βρήκαν πρώτο. Ένας με έσπρωξε και με έριξε κάτω! Νόμιζα ότι ήταν κάποιος φίλος μου που μου έκανε πλάκα και του είπα: "καλά στο 70' με θυμήθηκες;". Δεν πήρα απάντηση αλλά άρχισα να δέχομαι μπουνιές και κλοτσιές!
Έχω τρία καρούμπαλα από τα χτυπήματα που δέχθηκα. Ηρθε ένας γιατρός, ο Γρηγόρης, μου έβαλε πάγο και άρχισε να με ρωτάει κάποια πράγματα για να δει αν είμαι καλά και αν είχα συναίσθηση του χώρου και του χρόνου. Μέχρι να γίνουν αυτά, αυτός ή αυτοί που μου επιτέθηκαν είχαν φύγει... Αυτοί που με ξέρουν έλεγαν σε εκείνους που μου επιτέθηκαν ότι είμαι τυφλός. "Και που να το ξέρουμε αυτό, ότι είναι τυφλός;", απάντησαν. Δεν ήταν ένας... Άλλοι λένε ότι ήταν 4-5, άλλοι ότι ήταν καμιά δεκάρια. Εγώ δεν βλέπω και δεν μπορούσα να ξέρω πόσοι ήταν αλλά μετά έκαναν πίσω. Κατάλαβαν ότι είχαν κάνει μεγάλη γκάφα. Θεωρώ απαράδεκτο να αποδοκιμάζεται μέσα στην Τούμπα παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είτε είναι ο Σαλπιγγίδης, είτε οποιοδήποτε άλλος. Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ιερή. Εγώ δε γουστάρω τον Κατσουράνη. Μέσα στην Τούμπα ποτέ δεν έχω πει το παραμικρό. Από έξω; Κάποια φορά που τον είχα πετύχει έξω του είχα πει ότι είναι... χανούμι! Αλλά όταν φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον σέβομαι...
Μου είπαν ότι θα βρουν αυτόν που μου επιτέθηκε. Εγώ δεν πρόκειται να μπλέξω την αστυνομία. Αλλά θέλω αυτόν που με χτύπησε να έρθει μπροστά μου όταν θα είναι ξεσούρωτος και ξεμαστούρωτος να δω πώς θα με αντιμετωπίσει. Μόνο αυτό θέλω. Όσο και να προσπαθήσουν κάποιοι, εγώ την άποψη μου θα την λέω ακόμη και να με ξαναχτυπήσουν. Και θα παίρνω διαρκείας, και στο γήπεδο θα πηγαίνω."
και η συνεχεια
https://www.newsit.gr/default.php?pn...270513&catid=1
Ταυτοποιήθηκε ο “πρωταγωνιστής” της άνανδρης επίθεσης σε βάρος τυφλού οπαδού του ΠΑΟΚ, κατά το γνωστό επεισόδιο που έλαβε χώρα πριν από λίγες εβδομάδες στο γήπεδο της Τούμπας, σε αγώνα του “Δικεφάλου του Βορρά” με τη Βέροια.
Ως δράστης κατηγορείται ένας 30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, όπως επίσης για παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού και περί όπλων.
Η τελευταία πράξη συνδέεται με μαχαίρι που βρέθηκε σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
Ήταν ο Γρηγόρης στην θύρα αυτή, μακρυά όμως απ τους κάφρους αυτούς και είδε το συμβάν. Είναι τεράστια η θύρα 4, πιάνει όλο το πέταλο της εστίας απ την βορεινή πλευρά.
Δυστυχώς έτσι είναι τούτοι και δεν μπορεί κανείς χρόνια τώρα να αντιδράσει.
Καμμιά 50αρια άτομα είναι, που πολλές φορές όταν δεν έχουν εξωτερικό ερέθισμα πλακώνονται μεταξύ τους.
Τί να πείς...Τετράποδα...
Στάλθηκε από το GT-I8260 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
se alles epoxes aytos den tha ebgaine apo tin 4 olokliros alla tora pia eimaste moda , me gomenitses kinita ktl ktl , den dinoun oloi simasia pia gia tetoia themata
ειναι ομως λες και το συμπαν συνομωτει...
η απολυτη ημερα (Ελληνικη)
τσικνοπεμπτη και εχει και μπαλα!!!
ετσι για να σκανε οι δανειστες μας χαχαχαχαχα
καλη τυχη Παοκαρα!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/ειν&...;»Î±!!!https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...45400709_n.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/ειν&...;»Î±!!!
Καλή τύχη στο ΠΑΟΚ με τη νίκη η Ελλαδάρα μας χρειάζεται βαθμούς και διακρίσεις !!!
https://ehkqcq.bay.livefilestore.com...s_2.jpg?psid=1
Από το χτεσινό ματς του ΠΑΟ... Γερή μπάλα παίχτηκε.... στις εξέδρες
https://s30.postimg.org/pwk4dczwh/pao_ergotelis_2.jpg
ΠΑΟ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ...
https://s28.postimg.org/nyrsf1hgt/pao_ergotelis_9.jpg
υγ. Το skydrive κάνει νερά με τις "κοινόχρηστες" φωτογραφίες γι αυτό τις ξανανεβάζω από αλλού
ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο γαυρο!!
Τυχερό το πρώτο γκολ, αλλά σε τέτοιους αγώνες χρειάζεσαι και την τύχη.
Μετά το 1-0, υπέθεσα ότι θα βλεπα μια διαφορετική ΜΓ, (είμαι και φίλος της), αλλά μπράβο στον Ολυμπιακό! Είχε παληκαριά και σθένος, τους πήρε και τα σώβρακα.
Άμα ρίξει και ένα γκολάκι στον επαναληπτικό, αντε......γειά.
Αντε να ανέβουμε λίγο ψηλότερα έστω και μέσω του ποδοσφαίρου.
Αν το προσέξεις καλά κύριε Γιώργο μόνο τυχερό δεν ήταν .
Αδύναμος κρίκος
Ο Στέφενς ήταν ο αδύναμος κρίκος του ΠΑΟΚ και του ματς γενικότερα. Επέλεξε τον Ολίσε που ήταν κάκιστος και τον έβγαλε στο ημίχρονο για να βάλει τον Στοχ. Στο 83' και χωρίς προφανή λόγο, κάνει τον Στοχ αλλαγή στην αλλαγή, διασύροντάς τον και προκαλώντας του εκνευρισμό που εκφράστηκε με... "γαλλικά" κατά την έξοδό του...
Για την αλλαγή του Στοχ (σ.σ. έγινε αλλαγή ενώ είχε περάσει ο ίδιος αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) είπε: "Στον παίκτη το εξήγησα και του είπα πως τον θεωρώ πολύ επιθετικό. Ο Νίνης έχει πιο πολλά αμυντικά προσόντα και δεν θέλαμε να μεγαλώσει το σκορ".
www.contra.gr
Ειναι παλαβος η το "παιζει" παλαβος......
Μάλλον το παίζει παλαβομάρα, για να τον απολύσουν και να πάρει την αποζημίωση. Εδω ρε συ έλεγε οτι μέχρι το 60' είχε ο ΠΑΟΚ τον έλεγχο και οτι η Μπενφίκα δεν είχε κάνει ευκαιρίες. Τζουμ τριαλαλό δηλαδή.Εγω πιστεύω οτι ο τύπος δεν είχε προετοιμαστεί για το τι θα έβρισκε στην Ελλάδα.Άκουγε Σαββίδης, οτι ο Ολυμπιακός τα παίρνει με τη διαιτησία, οτι ο Κλάους είναι καλύτερος του Μήτρογλου και σου λέει θα το κάνουμε το εφέ μας στην Ελλαδίτσα. Αμ, έλα που δεν είναι έτσι τα πράγματα και είδε οτι με μπάτζετ αντίστοιχο της Ρόντα και με διαιτησίες που μέχρι τώρα αν δεν τον παίζουν στα ίσα τον έχουν ευνοήσει κιόλας βλέπει την πλάτη του χοντρού (και με κυάλια μάλιστα) προκοπή δεν έρχεται. Βλέπει κιόλας τους οπαδούς που τους είχαν παραμυθιάσει για πρωτάθλημα τι κ@υλ@ έχουν για την ομάδα, βλέπει οτι γυρίζουν κάτι βιντεάκια με τον Κατσουράνη και άλλους να κάνουν ποδήλατο και χαβαλέ, βγάζουν κάτι κουλές ανακοινώσεις μόλις πάρουν κανα παίκτη του στυλ: "ο μικρός Ολίσε έπεσε στα 6 απο το κρεβάτι του και αφού η μαμά του έβαλε πάγο στο καρούμπαλο είδε όνειρο οτι θα πάιξει κάποτε στην Ελλάδα και να που μετά τόσα χρόνια ήρθε στη μεγαλύτερη κλπ κλπ" και σου λέει καλά, αυτοί είναι στον κόσμο τους ,κάτσε να το παίζω κι εγώ τρελίτσα και να λέω τα άσπρα μαύρα, διακοπούλες κάνουμε, φραγκάκια βγάζουμε και να φύγω που θα πάω, σε καμιά μικρομεσαία βέλγικη ομάδα στην καλύτερη...
Φιλαράκι κογιότ μπορείς να πεις ποιές διαιτησίες τον ευνόησαν?
Ενδεικτικά, στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ ενω ήταν 0-0 δεν έδωσε το πέναλτι στον Σίλτενφελντ (νομίζω), όταν τον τράβηξε ο Κατσουράνης. Στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ ο Λίνο χτυπάει κόρνερ εκτός γραμμής (!) και μετά γίνεται το 1-2, στο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ, δίνει πέναλτι (πάιζει αν ήταν)και κόκκινη (που δεν ήταν) στο 80 φεύγα και γίνεται το 0-1, στο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΠΑΟΚ, ο Νέτσιν χτυπάει πάικτη εκτός φάσης και δεν παίρνει ουτε κίτρινη και μετά παίρνει ανύπαρκτο πέναλτι στο 93 και κάνει το 1-2. Επί της ουσίας όμως, διαφωνείς οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ομάδα που μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα και κάτι καλό στην Ευρώπη?
Με το δικό σου μάτι τα πέναλτυ ήταν ανύπαρκτα. Σχολιάζεις όμως και το κόρνερ του Λίνο (20 πόντοι το πολύ εκτός γραμμής) σαν αλλοίωση αποτελέσματος? λες κι αν ήταν λίγο πιό πίσω, δεν θα έφτανε η μπάλα στην εστία. Εδώ γελάνε.
Οχι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα για πρωτάθλημα και άμα δεν έχεις τέτοια ομάδα, δεν μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και μιλώ για ουέφα, όχι για τσάμπιονς ξέχαστο. Αντε να περάσεις στην φάση των 32 η και των 16, αλλά μέχρι εκεί.
Θα έφτανε, αλλά 20 πόντους πιο πίσω, σωστά?Αλλιώς τα βλέπεις εσυ, αλλιώς εγώ, αλλιώς κάποιος τρίτος. Το ρεζουμέ είναι η δεύτερη παράγραφός σου και μπράβο που δεν ψάχνεις δικαιολογίες όπως κάνουν πολλοί άλλοι. Ο Στέφενς έχει αποτύχει παταγωδώς και νομίζω με διαφορετικό προπονητή θα γινόταν καλύτερη διαχείριση των παικτών, οχι οτι θα χτύπαγαν πρωτάθλημα, αλλά το υπάρχον εκτός έδρας χάλι δύσκολα θα το είχε η ομάδα. Παρέλαση δεν τον κόβω να βγάζει πάντως...:whistle:
Δεν ξέρω τι να σε απαντήσω πραγματικά. Ορισμένοι λένε ότι ήρθε στην μπανανία για να πληρώνεται μιας και ήταν άνεργός έτσι κι αλλιώς και να κάνει την πλάκα του.
Οι παίκτες που έρχονται παρουσιάζονται σαν κολοσσοί απ τους καλά πληρωμένους προσκείμενους στην ομάδα δημοσιογράφους, αλλά στο γήπεδο τίποτα με αυτά που προσδοκούσαν φίλαθλοι και πρόεδρος.
Η ουσία είναι μία, ότι ο άνθρωπός γίνεται πλέον και γραφικός στις τελευταίες συνεντευξεις του, όπως με τον βάζελο που μόνο τα σώβρακα δεν τους πήρε κι αυτός τα βαλε με την διαιτησία. Χθές δικαιολογήθηκε στην αλλαγή της αλλαγής του Στοχ με τον Νίνη, ότι ήθελε κεντρώο με αμυντικά χαρίσματα, τον Νίνη δηλαδή και εδώ γελάνε, για τι πράγμα?
Να κρατήσει το 3-0? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Αλλάγή στην αλλαγή μόνο ο τιτανοτεράστιος Αλέφας έχει κάνει, που πάει το γατάκι?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Κακούς συμβούλους πάντως έχει ο Σαββίδης, εδω με την υπόθεση Δώνη, αντί να κοιτάξουν να τα βρουν προσέφυγαν και στα αστικά δικαστήρια, κάτι που μπορεί να έχει σοβαρότατες συνέπειες. Ο Στέφενς σου είπα γιατί τα κάνει κατά τη γνώμη μου, εκτός αν εσείς στη Θεσσαλονίκη που γνωρίζετε απο κοντά τα πράγματα τον υποπτεύεστε για φαν της Μαλαματίνας, οπότε υπάρχει και άλλη εξήγηση :hystericalbs1:
Αυτο ομως που θα πρεπει να αναφερθει ειναι οτι το τελικο σκορ δεν αντιπροσωπευει την παρουσια του παοκ στο γηπεδο.
Ο Παοκ επαιξε καλα και λιγη τυχη αν ειχε μπορει να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα, απο την αλλη στο 70 και με την ανοησια του κατσουρανη απο εκει ξεκινησαν ολα...
Για την αλλαγη στην αλλαγη οτι και να πει κανεις ειναι λιγο, δεν υπαρχει λογικη εξηγηση παρα μονο να θελει να τον διωξουν και να τσιμπησει οποια ρητρα εχει υπογραψει.
Τι να πω?
Δεν είμαι βέβαιος πως ήταν πέναλτι του Κατσουράνη .
Πριν την κατάρρευση ο ΠΑΟΚ εδειχνε πως θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ .
m arese i magia pou evgale o gauros enantia sti manchester . tou kathise to paixnidi i mu itan se epipedou platania (eilikrina proti fora tin eida toso xalia ) kai to katharise to paixnidi . ena megalo tous mpravo .
.prospathisame na bgaloume kati san omada sto deutero me tin mpenfika .bebaia xedontiarides me miamisi eukairia se 70 min .mala.ia tou katsour pou ton esproxe ekei .eprepe na eixe eidi dei oti i diatisia epaize mpenfika 70-30 mesa exo . kala ton ekane ton stox pou exei na prospathisei apo tin salke .mesoepithetikos me synexia kai na xerei mpalla den yparxei se mas .
emeis os synithos tha fagothoume apo mesa.kai tora apofasisan o gauros ,o aektsis kai o bazelos pou exoume gia dioikisi na steiloun ton stefens kai na feroun to tsiraki tous .ama ginei kati tetoio parelasi ton oktombi den kanei kanenas tous .3 xronia dosame ston santos kai apla mas paratise xafnika gia tin ethniki . as dosoume more 2 ston stefens kai blepoume tote
το μομεντουμ τελικα ηταν υπερ μας
χωρις ενεργεια ο οσφπ μετα απο ΜU
εμεις στραβοπατημα με εργοτελη
ειχαμε τακτικη με πιεση
χωρις λυσεις ο Μιετσελ
παραταυτα καλη επιτυχια στο γαβρο στην ευρωπη , ειναι ευκαιρια.
υγ ελπιζω ο μογιες να μην ειδε το παιχνιδι :D
Μια δικαιη νικη, απεναντι σε εναν λιγο... αποψινο ολυμπιακο!!!!
Τετοια σφαλιαρα ειχαμε χρονια να φαμε, με τις υγειες μας...:thumbsdown:
Ποσο εδινε το διπλο το στοιχημα ??? 7.00+ ???? :th_Laie_67-1:
Πάνο, στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός μας είχε κερδίσει μετά από τους αγώνες του με ΠΑΟΚ και Μπενφίκα. Τότε γιατί είχε ενέργεια;
Γενικά σήμερα, ο Παναθηναικός φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη.
Αν και φαίνεται, σε γενικές γραμμές, ότι πρόκειται για μια νεανική ομάδα, με ανοδική πορεία, σημασία έχει να υπάρχει συνέχεια και σταθερότητα στην απόδοση της.
Kανα κορνεδακι θα πεσει στου Ρεντη αποψε???
Ευκολα...
Πολυ μάγκας ο Μαρινακης!
Αφου ειναι τοσους βαθμους μπροστα,ειπε να στησει και ενα αγωνα
και εκτος απο τα εισητηρια των φιλαθλων του
μαζεψε και τρελλο φραγκο απο το στοιχημα.
Αυτα απο εναν αμπαλο!
Αυτό είναι το δια ταύτα της υπόθεσης .
Μια ήττα ετσι και αλλιώς μεσα στο πρόγραμμα είναι δε χάθηκε ο κόσμος η ασέβεια όμως στο κόσμο της ομάδας στη φανέλα και την ιστορία της ειναι κακούργημα και δε συγχωρείτε .
Αυτά είναι τα ντέρμπι που περιμένουν οι φίλαθλοι της κάθε ομάδας να δούν ,είναι θέμα γοήτρου αλλά το όρθιο ζω@ δεν εχει ηθικούς φραγμούς .
Ξαναλέω αυτός θα είναι ο πιό (μάγκας και ο μόνος πρόεδρος)που θα οικονομίσει και μάλιστα χοντρά απο την ομάδα !!!
Τα δείγματα τα έχουμε πάρει απο καιρό .
Μπράβο στο Βάζελο , μια νίκη ειναι νίκη και μάλιστα σπουδαία απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο ,οπως και να εχει το πράγμα .