Really?
Should I worry? :th_Laie_67-1:
Printable View
Οταν οι αριστεροι εμπεδοσουν οτι ενα κομμα της ακροδεξιας ειναι στην Βουλη τοτε ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα.Δεν καταλαβα δηλαδη γτ πρεπει ολοι να συμφωνουμε με την Κανελλη,την Δουρου και τον καθε κομμουνιστη.Ειτε το θελουμε ειτε οχι αυτες τις ιδεες εχει η ΧΑ και αυτες υποστηριζει.Ας σεβαστουνε τουλαχιστον τις 500000 Ελληνων που τους ψηφισαν.Δεν ψηφισα ουτε θα ψηφισω ΧΑ αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα θεατρα που τον εκπροσωπουν μας τα χουν κανει ΝΑΑΑΑ με τις μ@λ@κιες που αραδιαζουν...
ειλικρινά με όλα αυτά που έχουν γίνει, είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο απόστημα κάπου, και εκεί που είσαι σε φάση και περιμένεις να σπάσει για να ανακουφιστείς, γίνεται κάτι και αυτό απλά μεταφέρεται σε άλλο σημείο.
αυτό το πράγμα έχει γίνει...αλλαγή δεν θα δεί ο τόπος πάντως. μόνο με ριζοσπαστικές λύσεις τζήμερου - μάνου θα μπορούσε κάτι να γίνει, αρκεί να μην είναι τπτ τυχοδιώκτες που απλά μιλάνε.
καταλαβαινει πολυ καλα ο φιλος μας ο αρης, οπως και ολοι αυτοι που διαστρευλωνουν την πραγματικοτητα και προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν βλεπουμε και δεν ακουμε καθολου καλα.
σημερα ειδαμε εναν ανθρωπο που αντεδρασε λαθος, σαφεστατα, ο οποιος ομως προκληθηκε κατ΄επαναληψην απο τους συνομιλητες του.
αρχικα η κυρια του τριλιζα αναφερθηκε σε προσωπικο του θεμα και τον προσβαλε δημοσια, προφανως με σκοπο να τον ερεθισει πραγμα που τελικα καταφερε.
για την ιστορια ο κασιδιαρης κατηγορειται οτι ενα αυτοκινητο που χρησιμοποιηθηκε σε επιθεση εναντιιον καθηγητη φυσικης ηταν νοικιασμενο στο ονομα του (ο ιδιος αντιτασσει οτι απουσιαζε στο εξωτερικο), οπως και να εχει η δικαιοσυνη δεν εχει αποφασισει ακομα.
μαρτυρες κατηγοριας στην υποθεση ειναι μελη του τριλιζα, προφανως με την ιδια λογικη που ηταν μαρτυρες υπερασπισης μελων της 17Ν, με το ιδιο σκεπτικο που βοηθησαν τους καταληψιες μεταναστες της νομικης κλπ κλπ
μετα η κυρια αυτη μιλαει για τους "αγωνες" της στο ονομα της δημοκρατιας!!!
της ιδιας δημοκρατιας με την οποια ο αλλος μεγαλος δημοκρατης μπαλαφας αφαιρει το λογο, υβριζει και σπηλωνει απλους πολιτες σε τηλεοπτικες εκπομπες....!
η αλλη κυρια εχει προπηλακισει, εχει υβρισει, εχει προκαλεσει σχεδον οποιον βρεθηκε απεναντι της σε πανελ και ειχε την ατυχια να διαφωνησει εχοντας αλλη αποψη.
αν βαλετε μια ευρεση στο youtube θα βρειτε εκατονταδες τετοια βιντεο.
στη συγκεκριμενη περιπτωση η μονιμως εριστικη αυτη κυρια εξυβρισε πρωτη τον κασιδιαρη αποκαλωντας τον εκτος απο φασισταριο (χαρακτηρισμο που τον εχουμε συνιθησει πια αν καποιος δεν συμφωνει με την κανελη) και πουσταριο!!!
μαλιστα του πεταξε και ενα πακο χαρτια!
σαφως ο κασιδιαρης εκανε λαθος που παρασυρθηκε καθως θα μπορουσε με μεγαλη ευκολια να αντικρουσει την ασχημη σε βαρος του συμπεριφορα και να εκθεσει ακομα περισσοτερο τις δυο κυριες.
οπως εχουν κανει πολλοι αλλοι ψυχραιμοτεροι στο παρελθον.
φυσικα οι δυο κυριες σημερα θυμηθηκαν οτι ειναι γυναικες, και ως ασθενες φυλο πρεπει ενας αντρας να υπομενει υβρεις, προσβολες, προπηλακισμους!
οταν αγωνιζοντουσαν για ισα δικαιωματα μεταξυ των δυο φυλλων ελεγαν αλλα ομως.
ετσι τις συνεφερε τοτε, αλλιως τις συμφερει σημερα.
αποδεικυεται ομως οτι δεν ειναι εχουν πιστη και γνησιοτητα στις ιδεες τους.
απλα προσαρμοζονται αναλογα με τη κατασταση.
κατ εμε η επιθεση του κασιδιαρη ειναι απαραδεκτη μεν διοτι καθε πραξη βιας ειναι καταδικαστεα, δικαιολογημενη δε, διοτι προκληθηκε βαναυσα και οχι μονο μια φορα.
αληθεια τι λογιζουμε ως βια?
μηπως εκτος απο σωματικη βια υπαρχει και η λεκτικη, της οποιας στη συγκεκριμενη περιπτωση επεσε πρωτος θυμα ο κασιδιαρης, αλλα ουδεις τον προστατευσε (ο οικοδεσποτης-συντονιστης προφανως), ουδεις ενδιαφερθηκε να καταδικασει τη σκαιοτατη συμπεριφορα των δυο κυριων?
και ειδικα της κανελη ισως λογω του οτι πλεον θεωρειται φυσιολογικη.
αυτο δεν ειδα να το αναφερεις καν φιλτατε αρη.
επισης ψυχοπαθης ειναι καποιος που προβαινει σε μια πραξη χωρις κανενα λογο.
οπως ειδαμε ο κασιδιαρης δεν εδρασε εν ψυχρω, αλλα εν βρασμω, προκαλουμενος, υβριζομενος, προπηλακιζομενος.
επιτελους καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβουμε οτι για καθε αντιδραση, πρεπει να εχει υπαρξει πρωτα δραση, η οποια ειναι εξισου αν οχι περισσοτερο καταδικαστεα, καθως λογω αυτης προκυπτει το αποτελεσμα.
αυτα ολα φυσικα δεν τα αναφερεις, πραγμα που δειχνει οτι εισαι εμφανεστατα προκατειλημενος.
δικαιωμα σου φυσικα, αλλα ετσι η αποψη σου στερειται αντικειμενικοτητας και νηφαλιοτητας, ωστε καποιος να τη λαβει σοβαρα υπ' οψιν του.
οσο για τις γυναικες μας που λες οτι θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση, εγω δεν ακουσα να εχει δειρει καμια γυναικα ο συγκεκριμενος τυπος, εκτος αν το εχει κανει στα κρυφα.
αλλα στην περιπτωση που η γυναικα μου τον αποκαλουσε στη μεση του δρομου "πουσταριο", καλα θα της εκανε να τη βαλει στη θεση της για να μαθει να συμπεριφερεται.
απολιτιστος δεν ειναι μονος οποιον χειροδικει εναντιον του αλλου, αλλα οποιος δεν σεβεται βασικους κανονες καλης συμπεριφορας, τους οποιους οπως εδειξε η τηλεοραση οι δυο κυριες προφανως τους αφησαν στο σπιτι τους...thumb
Δανείζομαι το σχόλιο ενός φίλου μου στο fb για να απαντήσω ως προς τους προπηλακισμούς και τη "δικαιολογημένη αντίδραση" στην οποία αναφέρεσαι Στάθη.
1ο περιστατικό: κασιδιάρης πετάει νερό στη δούρου
2ο περιστατικό: κανέλλη πετάει χαρτιά στον κασιδιάρη
3ο περιστατικό: κασιδιάρης χαστουκίζει πολλαπλά την κανέλλη
αν πιστεύεις οτι το περιστατικό 3 είναι λογική αντίδραση στο περιστατικό 2, με δεδομένο οτι έχει προηγηθεί το περιστατικό 1, είσαι βλάκας (και προσθέτω εγώ) και εξίσου επικίνδυνος (το β΄ ενικό είναι γενικό, για να μην παρεξηγηθώ).
Τώρα για τους μάρτυρες υπεράσπισης κλπ, ο τελευταίος χωρος που μπορεί να μιλήσει είναι η ΧΑ με αρχηγό που έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους τραυματίζοντας επανειλημμένα αθώους πολίτες.
Αυτά.
Πάμε και στον Τζήμερο τώρα, γιατί έχω κέφια σήμερα. thumb
Δημιουργία Ξανά: Νέα παραίτηση με καταγγελίες για απόπειρα διαφθοράς
Την παραίτησή του από την εθνική επιτροπή της Δημιουργίας Ξανά ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Εμμ.Επιτροπάκης. Στην επιστολή παραίτησής του προς τα μέλη της εθνικής επιτροπής, ο κ. Επιτροπάκης χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τον πρόεδρο του κόμματος Θάνο Τζήμερο, καταγγέλλοντας ακόμα και «απόπειρα διαφθοράς».
«Υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος 'δημιουργία, ξανά', διότι οι επιλογές και η εν γένει συμπεριφορά του προέδρου του κόμματος όχι μόνο το αλλοίωσαν, αλλά στην ουσία το παρέδωσαν σε συμφέροντα που εξ ορισμού αντιστρατεύεται η πολιτική ως λειτούργημα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Επιτροπάκης και προσθέτει:
«Δεν μπορώ πλέον να ανήκω σε ένα κόμμα που αποδεικνύεται καθημερινά ότι δημιουργήθηκε ως πρόσχημα, ως επίφαση για την είσοδο στη Βουλή ανθρώπων και συμφερόντων υπό τον μανδύα της 'συστημικής στήριξης'. Η δε αναφορά του Προέδρου, κατά τη συνεδρίαση της 20ής Μαΐου 2012, στην αναγκαιότητα στήριξης από το συγκρότημα Αλαφούζου, αποτελεί για μένα απόπειρα διαφθοράς των μελών της ίδιας της Εθνικής Επιτροπής».
Ο κ. Επιτροπάκης κατηγορεί τον κ. Τζήμερο ότι «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από τον Σοφέρ και τη Γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια».
«Η αρχική ιδέα της Δημιουργίας Ξανά!, περί σχηματισμού ενός μεταρρυθμιστικού πολιτικού φορέα που θα είχε σκοπό να εξυγιάνει το πολιτικό σύστημα και να θεραπεύσει σταδιακά τα προβλήματα της Ελληνικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, δυστυχώς προδόθηκε πολύ γρήγορα από τον εμπνευστή της. Αποδείχτηκε πως για τον ίδιο δεν ήταν παρά ένα προϊόν επιθετικού μάρκετινγκ» σημειώνει ο κ. Επιτροπάκης.
https://tvxs.gr/news/ekloges-2012-en...popeira-diafth
Έστω Κώστα.
Η λεκτική επίθεση με τη σωματική απέχει χιλιόμετρα.
Και αν κάποιοι δέχονται καθημερινά λεκτική επίθεση είναι οι εκπρόσωποι του συριζα που τους στήνουν στον τοίχο όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις παρέα με τους δημοσιογράφους.
Φαντάζομαι δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό.
Δεν σήκωσε κανείς χέρι όμως και προφανώς και θα ήταν απαράδεκτος αν το έκανε.
δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το τι εστί ΧΑ, είναι ανώφελο μιας και έχει διατυπώσει ο καθένας την γνώμη του.
απο την άλλη είπαμε για το συμβάν. σε κάποιους δεν άρεσε, σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους ούτε καν τους ένοιαξε.
τα υπόλοιπα είναι όλα υπερβολές και τπτ άλλο. τον προκάλεσαν και ατύχησαν, να προσέχουν την άλλη φορά να είναι πιο κόσμιες.
να έχουν στο πίσω μέρος του μυλού τους, ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο, ακόμα και όταν βρίσκονται μπροστά στο γυαλί.
άλωστε το ρητό για το όπου δεν πιάνει ο λόγος πιάνει η χείρα, δεν είναι τυχαίο. και οι δύο κυρίες έχουν αποδείξει ότι δεν παίρνουν απο λόγια. απλά ανοίγουν το στόμα τους και όποιον πάρει ο χάρος.
εγώ θα το ξαναματαπώ. πολύ καλά της έκανε της ανάγωγης.
Καλά είσαι αλλού. Το άσπρο μαύρο δες το μόνος σου όσο γουστάρεις, αλλά δεν πείθεις τους υπόλοιπους. Πιστεύω πως χαζός δεν είσαι, αλλά σίγουρα η απάντησή σου στο σχόλιο του Στάθη δείχνει πως εσκεμμένα δε θες να καταλάβεις. Σαφώς και τα χαστούκια που έριξε ο Κασιδιάρης είναι καταδικαστέα. Σαφές είναι όμως και το τι (και ποιοι και με ποιον τρόπο) τον οδήγησε εκεί. Με εκπλήσσει η μη αντικειμενική αντιμετώπιση περιστατικών. Άλλα μέτρα και σταθμά για "τους δικούς μας"... Κλασική περίπτωση... Ένας ακόμα λόγος που δε θα πάει μπροστά αυτό το γαμημένο το κράτος. Γιατί πάντα εμείς είμαστε καλύτεροι από τους απέναντι και για τον κάθε χ ψ λόγο πάντα έχουμε ελαφρυντικά. Ξύλινη γλώσσα και ουσία μηδέν. Αντίλογος για τον αντίλογο με παρωπίδες. Κλάιν... :thumbsdown::thumbsdown:
και όσο για τον τζήμερο, ίσως να είναι και η μόνη παράταξη της οποίας τα στελέχη ξέρουν πως βγαίνει το ψωμάκι, μιάς και για να μπείς πρέπει να έχεις τουλάχιστον κολλημένα ένσημα 5 ετών...
κατάλαβες άρη???ανθρώπους που έχουν εργαστεί, και όχι αιώνιους ανεπάγγελτους σαν τους υπόλοιπους.
γι'αυτό άσε την τρελίτσα και τις δηλώσεις του κ'ωλου που λέει κάποιος ο οποπιος αύριο μπορεί να είναι στο πασοκ ή στην νδ όπως έκαναν κάποιοι άλλοι.
ελα ξεκολληστε λιγακι με το θεμα
μου εστειλαν ενα mail το οποιο εχει καποιο ενδιαφερον και εχει και περιθωρια σχολιασμου.
προερχεται απο το περιοδικο "Επικαιρα" και υπαρχει και το αντιστοιχο site https://www.epikaira.gr/home.html
Ο υπόγειος πόλεμος ΗΠΑ – Γερμανίας στην Ελλάδα και οι εκλογές
Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν γίνονται εν κενώ. Διεξάγονται σε μία περίοδο που αναδιατάσσονται οι ισορροπίες ανάμεσα στις παγκόσμιες δυνάμεις και εντάσσονται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι στο οποίο «πρωταγωνιστούν» οι ΗΠΑ και η Γερμανία. Άλλωστε η «μικρή Ελλάδα» πάντα ήταν τμήμα των παγκόσμιων σχεδίων.
Σύμφωνα λοιπόν με το νέο τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα», «η Γερμανία και οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν ενεργά στο προεκλογικό σκηνικό» – μόνο που η Γερμανία το κάνει «θορυβωδώς και “άγαρμπα” κατά ένα μέρος, προκαλώντας πολλές φορές αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει». Αντίθετα οι ΗΠΑ «φαίνεται ότι ευνοούν μια μεταβολή στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του κόμματος που έχει επιλέξει την ανοιχτή σύγκρουση με τους Γερμανούς. Δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ»!
Πρόκειται για μία ιδεολογική προσέγγιση της ΣΥΡΙΖικής Αριστεράς με τις ΗΠΑ; Προφανώς και όχι. Απλώς η Ουάσιγκτον «αξιοποιεί» τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην αφήσει το Βερολίνο «να επιβάλλει το δικό του imperium στην Ευρώπη, μετατρέποντάς την σε πολιτικό προτεκτοράτο και σε μια απέραντη γερμανική ειδική οικονομική ζώνη. Πολύ περισσότερο που αυτό συνοδεύεται από την στρατηγική προσέγγιση της Γερμανίας με τη Ρωσία» – ο παράγοντας Ρωσία (και η συμμαχία της με την Γερμανία) πρέπει να επισημανθεί διότι διαμορφώνει νέες ισορροπίες στην παγκόσμια σκακιέρα.
Τι πιστεύουν οι Αμερικάνοι; Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», ότι «το ”εργαλείο” που μπορεί να “ξηλώσει” τη γερμανική επιρροή στην Ελλάδα – με τις όποιες αναταράξεις- είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», επειδή θα πάει σε μετωπική σύγκρουση με την Μέρκελ. Το αμερικανικό σχέδιο είναι στη συνέχεια να «διαχυθεί» το κλίμα της Ελλάδας στην υπόλοιπη Ευρώπη, και κυρίως στην ευρωζώνη που είναι η «ενδοχώρα» της Γερμανίας. Δηλαδή από την Ελλάδα (και νωρίτερα από την Γαλλία) θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ της Μέρκελ…
Βεβαίως στο πουλόβερ της Μέρκελ είναι ραμμένο το ευρώ, που οι ΗΠΑ ευχαρίστως θα έβλεπαν την κατάρρευσή του. Οι ΗΠΑ μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου θα αντιμετώπιζαν και το ενδεχόμενο εξόδου μίας χώρας από το ευρώ, διότι έτσι θα κατέρρεε η ευρωζώνη, αναλαμβάνοντας και το οικονομικό κόστος που τους αναλογεί. Γνωρίζουν καλά ότι θα υπάρξει «οικονομικός Αρμαγεδών», αλλά πρωτίστως τους αφορά «η υποχώρηση της γερμανικής επιβολής».
Το ερώτημα είναι γιατί επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν έχουν ιδεολογική συγγένεια. Διότι θεωρούν ότι το πολιτικό σύστημα από την περίοδο Σημίτη και εντεύθεν είναι «όμηρο» και διαβρωμένο από τους Γερμανούς – ακόμα και πρωθυπουργοί που τους έλεγαν «αμερικανάκια» στο τέλος «έπαιζαν» το γερμανικό παιχνίδι. Άρα οι ΗΠΑ θέλουν νέο πολιτικό προσωπικό. Και ο ΣΥΡΙΖΑ «θεωρείται “εξελίξιμος” πολιτικός σχηματισμός ο οποίος, έχοντας ενώπιόν του με την προοπτική ανάληψης της εξουσίας, θα λειτουργήσει σε πιο ρεαλιστική βάση και θα διατηρήσει μεν την αριστερή του φυσιογνωμία –περισσότερο απΆ ότι το… ΠΑΣΟΚ- δεν θα παραμείνει όμως σε “αριστερίστικες” λογικές. Ούτε πιστεύει κανείς στη Ουάσιγκτον ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ». Τα «Επίκαιρα» λένε ότι στα αμερικανικά thinks tanks «έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις, και επί ελληνικού εδάφους, σχετικά με τη σκοπιμότητα αμερικανικής προτίμησης και στήριξης σε μια ανασύνθεση του πολιτικού τοπίου με μοχλό τον ΣΥΡΙΖΑ».
Από την άλλη πλευρά η Γερμανία και η Μέρκελ έχουν εγκλωβιστεί στο αντιλαϊκό μνημόνιο και επιμένουν στην εφαρμογή του, παρά το ότι (ανα)γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί ως έχει όποιο κόμμα και να κερδίσει τις εκλογές. Το γεγονός ότι ο Σαμαράς έχει ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση του δεύτερου μνημονίου δεν χαροποιεί το Βερολίνο. Απλώς ανέχεται τον Σαμαρά ως την μόνη λύση από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δυνατότητες για πρώτη θέση και περιορίζεται σε ρόλο συμπληρωματικής δύναμης.
Ένα ερώτημα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει ενσυνειδήτως στο παιχνίδι αυτό. Οι πληροφορίες του περιοδικού επιμένουν ότι οι πολιτικές επιλογές του παραμένουν αυτόνομες. Ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ «επέλεξαν» τον ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα συγκυρία. Να εικάσουμε ότι αυτή η «συμμαχία» ΗΠΑ – ΣΥΡΙΖΑ είναι εύθραυστη;
Που είναι ο κακκαουνακης ρε που της είχε πει σε ένα πάνελ καννελη δεν ξέρω αν ποτε χρειαστεί να σε κλείσουν στην φυλακή δεν ξέρω που θα σε πάμε στις γυναικιες η στις αντρικες
παραπληροφορει ο φιλος σου κι εσυ μαζι του, διοτι οπως ειδαμε τα περιστατικα δεν εγιναν ετσι.
πριν το νερο προηγηθηκε προσωπικη επιθεση της κυριας του συριζα, ενω πριν τα χαρτια η κανελη αποκαλεσε τον κασιδιαρη φασισταριο και πουσταριο, για να την αποκαλεσει με τη σειρα του "παλιοκουμουνι". ακολουθως πεταχτηκαν τα χαρτια και στη συνεχει η κανελη δεχθηκε επιθεση με οχι με πολλαπλα, αλλα με τρια χτυπηματα εκ των οποιο το τελευταιο βρηκε στοχο.
τι να σου πω, ειναι κριμα νεα παιδια να ψευδεστε δημοσια για θεματα τα οποια ειναι σε κοινη θεα.
με τι αξιοπιστια πιστευετε θα αντιμετωπισετε καποιον ειδικα αν προκειται για περιστατικο που δεν ειναι καταγεγραμμενο οπως το συγκεκριμενο.
οσο για το τι ειναι "λογικη" αντιδραση και ποιος ειναι ο βλακας και γενικα και ειδικα, θα σου απαντησω με δικα σου λογια μας και λιγα ποστ πιο πριν σωστα εγραψες:
τελος για τις βομβες παλι θα ανατρεξω σε μια δικη σου αποψη:
αρα μην συμψηφιζεις κι εσυ φιλτατε αρη διοτι θα αυτοχαρακτηρισεις φασιστας.
και αδικο δεν θα 'χεις...thumb
Χωρίς να είμαι θιασώτης της λογικής Κασιδιάρη αλλά ούτε και του σχήματος στο οποίο ανήκει, αναρωτιέμαι αν μπορεί να του την είχαν "στημένη" και εξηγούμαι:
Δεδομένου οτι ιδιαίτερα ο πολιτικός κόσμος εξεπλάγην (δεν μπορούν ακόμα να το πιστέψουν λέμε) απο τα ποσοστά που πήρε η Χρύσή Αυγή στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, δεν θα μου έκανε εντύπωση οι "πολιτικοί αντίπαλοι" να προσπαθούν να προκαλέσουν "αντικοινωνικές" συμπεριφορές των μελών της (και ειδικά των εκπροσώπων της που παρουσιάζονται στα media) προκειμένου να τις "δαιμονοποιήσουν" πιστευωντας οτι έτσι τους "αδυνατίζουν" στα μάτια του κόσμου γενικότερα και των ψηφοφόρων ειδικότερα.
Πολύ φοβάμαι οτι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όχι μόνο τους "αδυνατίζουν" αλλά τους ενισχύουν κιόλας.
Εναν προβληματισμό μου παρέθεσα.
Δεν κατάφερα να διαβάσω όλη τη συζήτηση, είμαι στη σελίδα 4, έχω διαβάσει όμως αρκετά από τα προηγούμενα επεισόδια, και λόγω έλλειψης χρόνου στη μίζερη (πλέον) πραγματικότητα μου και λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.
Το κοινό που βρίσκω σε όλων τις απαντήσεις είναι ότι ψάχνετε απάντηση στο παρών σύστημα, είτε είναι πολιτικό είτε κοινωνικό.
Ε λοιπόν ρε παιδιά αυτό δεν γίνεται.- Είτε ψηφίζεις σύριζα είτε τον ίδιο τον χίτλερ (πρέπει κάποιος να είναι πολύ μ@λ@κ@ς για να ψηφίσει ΚΚΕ, γιαυτό και δεν το αναφέρω καν.
Όλα τα κόμματα τα οποία θα συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές, είναι ΟΛΑ μέρος του ίδιου του γ@@@@νου συστήματος, είτε το βλέπετε είτε όχι.
Και ΟΛΑ τα κόμματα συμφωνούν στο εξής :ότι ΠΡΕΠΕΙ να φέρουν την χώρα στο αδιέξοδο, στο δεν πάει παρά πέρα, στο να φάμε ΟΛΟΙ τις σάρκες μας, γιατί υπάρχει ΠΟΛΥ λίπος ακόμα.
Δεν εξηγείται αλλιώς, υπάρχει λίπος, υπάρχει αδράνεια του οικονομικού συστήματος λόγω 35 ετών μαύρων συγκαλύψεων από εμένα και από εσένα, ή νομίζατε ότι με τα ποταπά μέτρα που έχουν πάρει μέχρι τώρα (ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΑΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ είναι) φαγώθηκε αυτό το λίπος;
Αλλιώς αντί να συζητάμε σε φόρουμ BMW στην Ελλάδα του 2012 θα είμασταν στη βουλή ΜΕΣΑ και θα τους κρεμούσαμε ανάποδα.
Δεν έχει φτάσει ακόμα το μαχαίρι εκεί που πρέπει να φτάσει (από την μεριά των κερδοσκόπων) και ΟΛΑ τα κόμματα το ξέρουν, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και μην μου πει κανείς ότι δεν μπορούν ενήλικες μορφωμένοι άνθρωποι διαφορετικών παρατάξεων να κάνουν πίσω σε 2 - 3 πράγματα της γραμμής του γαμώκόμματός του με αντάλλαγμα την ΣΩΣΤΗ διακυβέρνηση.
ΜΗΝ εθελοτυφλείτε γ@@@ τους άγιους σαράντα μου μέσα, κυβέρνηση ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ΟΥΤΕ στις 17 του μήνα για 1.000.000 λόγους, από τους οποίους λόγους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρίσκεται στο πορτφόλιο των ηλίθιων αρχηγών κομμάτων που πιστεύεται.
Το σύστημα ΠΡΕΠΕΙ να πέσει και να ξαναγεννηθεί, ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ εγωισμός χρειάζεται και πρόγραμμα. Δείτε το επίπεδο των ηλίθιων που πάτε και ψηφίζετε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, δεν μπορούν ούτε ΚΑΝ στον αέρα να διατηρήσουν ένα επίπεδο διαλόγου όπως μιλάμε εμείς εδώ σε ένα κωλόφόρουμ της πλάκας (μην το πάρετε κυριολεκτικά).
Ξυπνάτε, ΔΕΝ είναι η λύση εκεί που μας πονάει λιγότερο, αλλά εκεί που ΔΕΝ μας πονάει καθόλου και μας πάει και μπροστά, και αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ δει σε κανένα κόμμα είτε εντός είτε εκτός της βουλής, και το χειρότερο, δεν το έχω δει σε 2 - 3 καφέδες που έχω βγει τον προηγούμενο μήνα με παιδικούς φίλους και γνωστούς.
Δεν ξέρω τι να προτείνω αλλά είμαι σίγουρος ότι η λύση δεν βρίσκεται σε κανένα συνδυασμό, είτε εντός είτε εκτός βουλής και αυτό για τον ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ λόγο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μα κανένας @@δις αρχηγός κόμματος δεν είναι ΚΑΤΩ από 40 χρονών, που ΣΧΕΔΟΝ αυτομάτως σημαίνει ότι έχει βάλει το χέρι του στην σούπα.-
ΥΓ: συγνώμη για την ένταση του μηνύματος, δεν θέλω να προσβάλλω προσωπικά, αλλά γίνονται πολλά στην προσωπική μου ζωή που δεν μπορώ (δεν θέλω ; ) να διαχειριστώ.
όπως το λές είναι βαγγέλη. είναι σιγουρότατο ότι πολλοί έλληνες, μα πάρα πολλοί το καταευχαριστήθηκαν το χαστούκι που έφυγε η κανέλη.
που εισαι συ ρε Βαγγελη?:original:
φιλος χρυσαυγιτης εγραψε στο fb!
1ο περιστατικο__ Δουρου ενω μιλαει εχει τασεις λιποθυμιας και την ωρα που παει να καταπεσει ο κυριος Κασιδιαρης βουλευτης του Λαικου συνδεσμου και γνωστης πρωτων βοηθειων σπευδει να της ριξει νερο σωζοντας την επιτοπου
2ο περιστατικο η κυρια Κανελλη βουλευτης του ΚΚΕ ανοιγωντας την εφημεριδα "ριζοσπαστης" βρισκεται αντιμετωπη με ενα περιεργο ειδος σκορπιου ο οποιος πεταγεται κατευθειαν στο μαγουλο της, και φωναζει "Φυγε απο δω.."
3ο περιστατικο ο κυριος Κασιδιαρης βουλευτης του Λαικου συνδεσμου, αψηφωντας τον κινδυνο της σωματικης του ακεραιοτητας σπευδει να σκοτωσει τον σκορπιο χτυπωντας με το χερι του
4ο περιστατικο ο κυριος Προκοπης Παυλοπουλος προσπαθει να συγκρατησει τα νευρα του για να μην μεταμορφωθει σε χαλκ...
5ο περιστατικο ο κυριος Παπαδακης προσπαθει να τα ριξει ολα στον βουλευτη κυριο Κασιδιαρη προσπαθωντας να σωσει την κατασταση, της παρουσιας δηλητηριωδη σκορπιου στο στουντιο της εκπομπης του
υ.γ Δεν εχω FB
Κοιταξτε το video απ'την αρχη...
https://www.youtube.com/watch?v=Mcy_oE2L68s
Το ποσο προκλητικοι ειναι αυτοι που μεχρι τωρα εχουν κατακρεουργησει
το ελληνικο κρατος και το λαο του-για μενα-ειναι ολοφανερο.
Τα δημοκρατικα μας καναλια ολη μερα απ'ολο αυτο το βιντεο εστιαζουν
ΜΟΝΟ τις ενεργειες του Κασιδιαρη..!Τα CAYENNE της σοσιαλιστριας Κανελλη γιατι ειναι
αφαντα..???? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
Ντροπη στη προμελετημενη παγιδα που του ειχαν στεισει αυτα τα ΤΡΟΚΤΙΚΑ!!!
Ειναι ενα 30χρονο παιδι που ΕΜΠΡΑΚΤΑ εχει δειξει τι θελει και τι οχι.
Πανω σε αυτο(στον ηλικιακο αυθορμητισμο)πονταραν αυτα τα λαμογια που
ΤΡΩΝΕ το κρατος τωρα και 35 χρονια..για να του παρουν τις ψηφους αμαυρωνοντας τον.
ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!
Πρεπει πρωτα απ ολα εκει στον Συριζα να μαθουνε να σεβονται τον συνομιλητη τους και μετα να μιλανε.Το λεω αυτο γτ ετοιμαζονται να κυβερνησουν και πρεπει να τα ξερουν αυτα.Αλλα τι λεω....αυτοι τα εχουν λυσει ολα τα προβληματα της Ελλαδας εκει θα κολλησουν..:thumbsdown:
ti na po ,na tous xairomaste filoi mou ,aytoi pou mas kai mallon tha mas kybernoun. (kai fysika enoo ayton ton kretino ton mpoxer alla kai tin kaneli pou mono na prosvalei xerei alla kai olous tous allous pou einai sta taxa mou kai sta dithen )
ma ti zoa einai ayta thee mou
Ο Κασιδιαρης ειναι ψυχο φαινεται το παληκαρι,προχτες στο κοντρα-τσανελ ηθελε να πλακωσει στον αερα τον αλλο τρανοπατριωτη Πλευρη(πατερα) ...
Τον πηραν χαμπαρι και τον καλεσαν σε λαιβ ,ασφαλως περιμεναν να χασει την ψυχραιμια του για να καταλαβουν κατι ανιδεοι χαβαλεδιαρηδες τι πηγαν και ψηφισαν...
Ο Δελατολας απεδειξε για μια ακομα φορα την αμεση διαπλοκη ολου του συστηματος...
Κατευθειαν την εισαγγελεα Ραικου στο κινητο φυσικα μιλωντας με το μικρο της ονομα "Ελενη"....ασχολιαστο αυτο ,ισως δεν το αφησαν να ακουστει....
Α ρε κορακια με τους νταβατζηδες ......
Η διαφορά μου με την άποψή σου, του Στάθη και όλων όσων πάνε να δικαιολογήσουν την αντίδραση του Κασιδιάρη είναι πως ό,τι και να του είπανε (δεν του βρίσανε και την οικογένεια πια, ήμαρτον δηλαδή) δεν δικαιολογείται να ασκήσει βία.
Και μάλιστα σε γυναίκες.
Και μάλιστα όταν είναι βουλευτής που σημαίνει ότι πρέπει να κρατά την ψυχραιμία του και να σέβεται τους νόμους.
Όλοι μας προκαλούμαστε καθημερινά από πολλά και διάφορα, αλλά δεν αρχίζουμε τις σφαλιάρες και όποιον πάρει ο χάρος.
Κι αν το κάνουμε και θεωρούμε ότι είχαμε δίκιο, δεν φοβόμαστε τη δικαιοσύνη και υπερασπιζόμαστε την αθωότητά μας.
Δεν κρυβόμαστε σαν τα ποντίκια για να περάσει το αυτόφωρο.
Και μιλάω για απλούς πολίτες, όχι για εκλεγμένους στο κοινοβούλιο που θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα.
Όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, δικαίωμά του.
Θεωρώ όμως πως είναι η κοινή λογική, αν και στην Ελλάδα του 2012 κοντεύουμε να τη χάσουμε κι αυτή.
Διαβαζω σχολια διαφορων χρηστων σε διαφορα κοινωνικα δικτυα και με ορισμενα σχολια κοντευω να βγω απο τα ρουχα μου...
https://thealbertadynamo.com/wp-cont...0/12/angry.jpg
δυο μετρα και δυο σταθμα εχεις στις πολιτικες σου αποψεις αρη, πραγμα οχι ασυνηθες για κομματικο νεολαιο.
αυτο δεν σημαινει ομως οτι εισαι εσυ ο λογικος και ολοι οι αλλοι ειναι παραλογοι.
απο τη μια προτρεπεις τους αλλους να μην κρινουν αλλα κρινεις εσυ (οτι η αποψη σου ειναι η μονη ορθη :original:), προτρεπεις να μην συμψηφιζουν αλλα συμψηφιζεις επισης.
το χειροτερο, ενω αποδοκιμαζεις μια εκ των πραγματων αποδοκιμαστεα πραξη δεν αποδοκιμαζεις τη λεκτικη βια, τις υβρεις, τους προπηλακισμους, διοτι προερχονται απο χωρο ιδεολογικα προσκειμενο σου.
οταν ο τατσοπουλος απωθει το συνομιλητη του δικαιολογειται διοτι προκληθηκε (!), οταν ο κασιδιαρης χαστουκιζει γνωστη ομοφυλοφυλη που τον αποκαλει πουσταριο (!!), ειναι αδικαιολογητος!
αυτο ειναι το νεο και το φρεσκο που πλασσαρει το κομμα σου ωστε να μας πεισει να το προτιμησουμε?
μαζι με μερικες καταληψεις, επεισοδια, μαρτυριες υπερασπισης τρομοκρατων κλπ?
μωρε καλα τα λεει ο λευτερης, σαπιλα παντου... μουργα που ελεγε ο λεβεντης.
αυτα ολα και για την περιπτωση μας τις συμπεριφορες κανελη και δουρου τις αποδοκιμαζεις ή οχι?
πραγματικα δεν βλεπω τι ουσιαστικη ιδεολογικη διαφορα εχεις με αυτους που επικρινεις.
αυριο μεθαυριο πιθανον παντρεμενος σε ενα μεγαλο καβγα με την γυναικα σου αμα σε αποκαλεσει πουσταριο πως ακριβως θα αντιδρασεις θα ετοιμαστεις να τραγουδισεις "φυλακες μοναστηρια τρελαδικα αδικα γεμισαν αδικα" η θα της πεταξεις τον ριζοσπαστη στα μουτρα και θα παρεις θεση στα γονατα για να σε στραποναρει κιολας γιατι να εισαι σιγουρος οτι κατι απο τα δυο θα πρεπει να κανεις
Ο σεβασμος των νομων εχει αποδειχτει απο ΟΛΟ το
πολιτικο συστημα που κυβερνησε τα τελευταια χρονια..
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση σε αυτα τα ακραια πολιτικα καθικια..
που ξεπουλησαν την Ελλαδα..!!!!!!
Ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!!
Αντι να ζητησουν ενα μεγαλο συγγνωμη απο ΟΛΟ τον ελληνικο λαο..εχουν
το θρασος να ζητανε ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΥΣ!!!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!
''οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος''ελεγαν οι αρχαιοι μας.
Κι λιγα της εδωσε ο Κασιδιαρης!!!!!
Θυμηθηκα αυτο το βιντεακι με τον υπερμαχο της δημοκρατιας, κ.μπαλαφα.
Φιλε driver m στη θεση του παλικαριου τι θα εκανες αν ο αλλος σε προκαλουσε λεκτικα συνεχως αποκαλωντας εσενα ως χιτλερικο,φασισταριο,νεονα ζι κλπ επειδη δεν συμφωνεις μαζι του?
https://www.youtube.com/watch?v=UzT537vmTrc"]https://www.youtube.com/watch?v=UzT537vmTrc
*driver m Μην το εκλαβεις ως προσωπικη επιθεση ή κατι αλλο,δεν σε γνωριζω αλλωστε απλα επειδη εισαι υποστηρικτης της αριστερης ιδεολογιας θα ηθελα την αποψη σου :original:
Ρε παιδιά το ίδιο βίντεο βλέπουμε?
Η Κανέλλη μιλάει αρχικά για γερμανοτσολιάδες, αργότερα λέει δεν μιλώ με φασισταριά, τρώει 3 ψιλές εκ των οποίων η πρώτη την βρίσκει αρκετά καλά θα έλεγα και το πουσταριά το εκστομεί μετά το επεισόδιο και την απομάκρυνση του κασιδιάρη, όταν ξανακάθονται στο τραπέζι.