ο μεγαλύτερος λόγος για να μην ξαναπάρω πεμβε είναι ο φόβος μιας καινούριας κλοπής.
Printable View
ο μεγαλύτερος λόγος για να μην ξαναπάρω πεμβε είναι ο φόβος μιας καινούριας κλοπής.
Μακαρι να βρεθεί. Ελπίζω να το είχες ασφαλισμένο σε ρεαλιστική αξία και όχι υπασφαλισμενο.
ελπιζω φιλε μου να εισαι τυχερος και να το βρεις το αμαξι!! μου κανει τρομερη εντυπωση που μπορεσαν και το εκλεψαν με ολα αυτα που ειχες πανω (συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού, και διακόπτη για την παροχη ρευματος) !!!!
εκτος απο μια καλή ασφαλιστικη τι αλλο πρεπει κανεις να βαλει για να προστατευσει το αμαξι του !!!!??? :-( :thumbsdown:
Ok μπορεί να είναι και inside job..
Προσοχή παιδιά στα συνεργεία... Εκεί που μπαίνει ο "καθένας" μπορεί να σταμπαριστεί τ αμάξι σου.
Κρίμα, είμαι παθών και ξέρω. Επειδή μου το έφαγαν σε γειτονική περιοχή και έχω διάφορες υποψίες, μήπως πήγαινες σε συνεργείο εκεί κοντά;
Δυστηχώς ακόμα τίποτα. Πλέον δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι...
Να διευκρινίσω κάποια βασικά πράγματα. Το διακόπτη τον έχω βάλει χρόνια. Θεωρώ ότι έαν ήταν inside job θα είχε γίνει πολύ καιρό πριν. Δεύτερον ποτέ δεν είχα αφήσει το κλειδί του disklock πουθενά σε κανένα parking, πλυντήριο και συνεργείο. Εκτός από ένα πλυντήριο και χτυπάω το κεφάλι μου. Το οποίο το άφησα και 4 ώρες καθώς ξεχάστηκα με την δουλειά.
Το συνεργείο μου επίσης δεν είναι κοντά στην περιοχή.
Το αμάξι τον τελευταίο καιρό το είχα βρει δύο φορές με το πορτ μπαγκαζ ξεκλείδωτο. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αφηρημάδα, αν και είμαι ιδαίτερα σχολαστικός με το κλείδωμά του. Γεγονός που με οδηγεί στο ότι δοκίμαζαν το αμάξι καιρό πριν. Ελπίζω να βοήθησα και να μην ξανασυμβεί σε κανέναν σας. Εάν δείτε κάτι σας παρακαλώ ενημερώστε με.
δεν θέλω να σε ξενερώσω, αλλά δυστυχώς οι ελπίδες να βρεις κάτι είναι μηδαμινές.
το μισό αμάξι ίσως ήδη κυκλοφορεί πάνω σε καμμιά 10αριά άλλα.