άμα δεν βγαίνεις, χέστηκες κιόλα τι θα πούν όχι απο το citroen club, αλλά ακόμα και απο
το vespa club...:D
Printable View
άμα δεν βγαίνεις, χέστηκες κιόλα τι θα πούν όχι απο το citroen club, αλλά ακόμα και απο
το vespa club...:D
Γιατι τι εχουνε οι βουλγαρικες πινακιδες?Εγω μολις σημερα πηρα τις δικες μου που ειναι πολωνικες.Εχω μια 530d Ε60 και σε πληροφορω οτι εκτος απο τα 2χιλιαρικα που εδωσα για να το εκτελωνισω στην Πολωνια, δεν πληρωνω τελη κυκλοφοριας - ειναι η μοναδικη χωρα στην ευρωπη που δεν εχει τελη - και η ασφαλεια μου κοστιζει 250 ευρωπουλα τον χρονο.Αν το αυτοκινητο ηταν μεχρι 2000 κυβικα θα πληρωνα αντι για 2000 μονο 300 ευρω.Για εμενα συμφερει και με το παραπανω να εχει καποιος αλλοδαπες πινακιδες.
o σταμάτης ενοεί πως προτιμά να το κάψει, παρά να γίνει ψεφτοφορολογούμενος
άλλης χώρας για ένα αμάξι, κα στο τέλος να έχει και τον φόβο της κατάσχεσης...
συνφωνώ απόλυτα μαζί του!!! αν υπάρχει πραγματικό φορολογικό μητρώο κάποιου
σε κάποια χώρα απο την άλλη, συμφωνώ πως το σωστό είναι να ρίξει μια μεγάλη
μούτζα στην κωλοχώρα μας...
το πιο σωστο ειναι παιδια, να κοιταξουμε να αλλαξει αυτη η κωλοκατασταση στη χωρα μας...(των αδικων/ηλιθιων μετρων)
οχι μονο να κοιταμε πως θα ξεφυγουμε απο το "συστημα".
το θεμα ειναι το "συστημα" να γινει σωστο.
Δεν διαφωνω μαζι σας.Να πληρωσω και εγω τους φορους μου στο Ελληνικο κρατος.Αλλα μου ζηταν σαν τελη κυκλοφοριας για τα 3000 κυβικα 880 ευρω τον χρονο συν την εκτατη εισφορα.Δεν καταλαβα ομως, αφου πληρονουμε τα τελη κυκλοφοριας γιατι θα πρεπει να πληρωνουμε και τα διοδια?Για την ποιοτητα των δρομων που μας προσφερουν?Ασε τα αντικειμενικα κριτηρια.Αυτοι οι ιδιοι μας οδηγουν ολους σε μαζικη φοροδιαφυγη.
φίλε μου καλά και ωραία όλα αυτά που λές...υποθέτω πως είσαι νόμιμος φορολογούμενος
στην πολωνία, και όχι μαιμού όπως κάνουν πολοί στην γειτονική μας βουλγαρία...δεν είναι
κακό αυτό που κάνεις. απλά λέμε πως είναι χαζό να κάνεις κάτι το οποίο είναι παράνομο,
και κάνει μπαμ στο να σου κάνουν έλεγχο και να σου κατάσχουν το αμάξι...μάγκες!!!βάλτε
το καλά στο κεφάλι σας. όσο πιο καλά μπορείτε. με 200 ευρώ, καταφέρνεις του κώλου τα 9μερα.
και αφήστε τα γραφεία που αναλαμβάνουν την χαρτούρα για λογαριασμό σας...δεν περνάει αυτή
η εξυπνάδα. αν δεν έχεις δηλωμένο εισόδημα σε ξένη χώρα και σε τσιμπήσουν, πές bye bye στο
αμάξι...και αν όχι εισόδημα, κάποιο σταθερό ενοικιαστήριο, ή κάποιο ακίνητο, και ενεργό αριθμό
φορολογικού μητρώου...με μια εγγραφή του κώλου, δουλειά δεν γίνεται...
Η αληθεια ειναι οτι η γυναικα μου ειναι απο την Πολωνια και αν και μενουμε χρονια στην Γερμανια προτιμω την Πολωνια.Εχει σαν χωρα πολυ λιγοτερους δασμους απο την Γερμανια και στις καταθεσεις εχει μεγαλυτερο τοκο.Με την Ελλαδα το παραδοξο ειναι οτι εδω και χρονια δηλωνω μηδενικο εισοδημα,ομως παντα μα παντα πληρωνω διαφορους φορους.Ενα παραδειγμα ειναι αυτο με τον φορο που μας βαζουν για τα σπιτια μας.Ειμαστε η μοναδικη χωρα που πληρωνουμε τοσους φορους και δεν γινεται τιποτα.