:th_Laie_67-1:Eσυ τι λες,μισες δουλειες?Δεν βλεπουν καλα τα ματακια σου ?https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...t=7204&page=10 στην 1η φωτο.Οι ζαντες ειναι λερωμενες λογω βροχης...Ξερεις τι τραβαω για να πλυνω τη συγκεκριμενη ζαντα επειδη εχει τοσες ακτινες?
Στον Σκλαβενιτη πουλιεται εκπληκτο βουρτσακι για ζαντεςthumb
18-04-11, 16:37
apovas
Καλησπερα!Μπηκε μετα απο πολυ λιβανισμα καμερα οπισθοπορειας την Παρασκευη που περασε.Ας ειναι καλα το αναγκαστικο ρεπο που ειχα!!
18-04-11, 16:51
fanisk
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο apovas
Καλησπερα!Μπηκε μετα απο πολυ λιβανισμα καμερα οπισθοπορειας την Παρασκευη που περασε.Ας ειναι καλα το αναγκαστικο ρεπο που ειχα!!
Ειναι ευκολη η εγκατασταση? Ποση ωρα σου πηρε? Τριγκαρει οταν βαζεις οπισθεν? Ειχε και ενα κουμπι μεσα το κιτ, αυτο ειναι για να κοιτας πισω χωρις να βαλεις οπισθεν? Εχω και εγω μια και καθεται και θελω να τη βαλω, οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη thumb
18-04-11, 17:15
Dathanaso
1 Συνημμένο(α)
:mpaks: Ζαντα 17
18-04-11, 17:35
Tsakirakos
ωραιες...
18-04-11, 17:46
Nick bmwlover
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso
:mpaks: Ζαντα 17
Μεγειες Διονυση!!!Πολυ ωραιες!!!
Παντως οταν τις βαρεθεις λιγο,πηγαινε τες για βαψιμο οπως εγω τις δικες μου,δεν θα χασεις,θα με θυμηθειςthumb(εχω κολλησει λεμε)
18-04-11, 17:48
Nick bmwlover
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2
Μαγεια !!!!!
Πανεμορφες
Μπραβο Νικολη!!!
Ευχαριστω πολυ Μητσακο!!!
18-04-11, 18:09
Dathanaso
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Tsakirakos
ωραιες...
ευχαριστω φιλος
18-04-11, 18:10
Dathanaso
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover
Μεγειες Διονυση!!!Πολυ ωραιες!!!
Παντως οταν τις βαρεθεις λιγο,πηγαινε τες για βαψιμο οπως εγω τις δικες μου,δεν θα χασεις,θα με θυμηθειςthumb(εχω κολλησει λεμε)
ευχαριστω Νικόλα, για βαψιμο στο ιδιο χρωμα?
18-04-11, 18:22
Nick bmwlover
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso
ευχαριστω Νικόλα, για βαψιμο στο ιδιο χρωμα?
Ναι,αν κ αυτο που ειναι οι δικες σου ειναι πολυ ωραιο!!!