Αρχικό μήνυμα απο
alexk
Κοίτα Γιάννη, το πόσο είναι το τέλος σήμερα στην γέφυρα είναι άλλη ιστορία, το τι γινόταν με τα φέρυ και τη διαφορά της τιμής ΤΟΤΕ δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει.
Κοίτα, δεν γνωρίζω τον ghost-rider ούτε τον giannisrob... μερικά άτομα από εδώ τους γνωρίζω χρόνια και με γνωρίζουν.
Οι κατασκευές δεν είναι η ειδικότητά μου και δηλώνω ΑΣΧΕΤΟΣ.
Όμως είναι σαν να σου λέω εγώ τρελές φιλοσοφίες για τα κομπιούτερ με τα οποία εγώ ασχολούμαι και να ψάχνεται κάποιος που δεν με ξέρει... και να λέει, τι λέει τώρα ο άνθρωπος.
Και εμένα παρεπιπτόντως δούλευε ξαδερφός μου πολλά χρόνια στον ΑΚΤΟΡ και έχω πάει πολλές φορές στα τούνελ της Δωδώνης κτλ.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είμαι γνώστης, απλά είναι λίγο τρελό να λέει ένας (που όπως λες είναι του χώρου) ότι δεν είναι και τίποτα το φοβερό, ότι έχουμε ελληνικές εταιρείες κτλ κτλ.
Παρένθεση και κλείνω εδώ μιας και επισημάνω ότι δεν έχω ιδέα από κατασκευές. Τις ελληνικές εταιρείες που αναφέρατε δεν τις είδα πουθενά σε μεγάλα έργα στην Ελβετία που μένω, στην Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο που συχνάζω.
Εκτός αν έργα του εξωτερικού θεωρούνται η 'Αλβανία'.