Κανενα cool θεματακι απο το cydia εχετε να προτεινετε;
Με screenshot κατα προτιμηση;
(μηπως να ανοιγαμε και νεο θεμα αν υπαρχει ενδιαφερον;)
Printable View
Κανενα cool θεματακι απο το cydia εχετε να προτεινετε;
Με screenshot κατα προτιμηση;
(μηπως να ανοιγαμε και νεο θεμα αν υπαρχει ενδιαφερον;)
για 4ρι εχω το black hd και ειναι αρκετα διακριτικο με μερικα ομορφα εικονιδια
για 3gs ειναι το icarbon που ειναι παρομοιο και μια περιοδο ειχα και το bmw M power που ειχε και animation στο backround αλλα τα εικονιδια ηταν...πολυ bmw :p
Κατ εμε κανενα θεμα δν ειναι ωραιο απο μονο του Σταματη.
Θα κατεβασεις ενα θεμα που σ αρεσει για κατι, θα περασεις απο πανω μια γραμματοσειρα, θα βαλεις απο πανω και θεμα για μνμτ, για dialer, κλπ.
Μεχρι δλδ να βγει κατι ωραιο.
ε...φτιαξε μας κιολας ρε χρηστακο...
ανεβασε κανα τελειωμενο δικο σου...αλλα χωρις ledακια ε?:thumbsup:
αληθεια...
με το σκουτερ τι εκανες ?
περιμενουμε απαντηση στο επιμαχο θρεντ!
εχεις παρει επ ωμου το iphone thread κ δεν κοιτας τιποτα αλλο ε?:th_Laie_67-1:
μακαρι να μπορουσα και να ηταν τοσο απλο αλλα δε παει ετσι βασιλη!
Ενα θεμα το στηνεις στο winterboard βαζοντας οτι σε ενδιαφερει πιο ψηλα απο καποιο αλλο που δε σ αρεσει.Αν πχ σε ενα θεμα δε σ αρεσει το lockscreen περνας το θεμα και περνας και ενα lockscreen που σ αρεσει.
Πας μετα στο cydia και στη λιστα που εχεις βαζεις το lockscreen πιο ψηλα απο το θεμα σου για να "πατησει" απο πανω.
Με μερικα απανωτα πατηματα καταληγεις καπου.
Σ αυτο που εχω αυτη τη στιγμη (BlackHD) παταω απο πανω του περιπου 8 ακομα πραγματακια για να κανει και να ειναι οπως θελω:original:
Μη ξεχνας οτι η λεπτομερια κανει τη διαφορα....:whistle:
Τα εχω δει βασιλη αλλα χωρις μεταφορικο ειναι ταξιδι να παω εκει και εχω και καποια προβληματα με τη δουλεια τελευταια(τι προτοτυπο).
Δε το χω ξεχασει και θα το κανω μολις μπορεσω
https://audiko.net/
ringtones δωρεαν για ipnone k φυσικα για ολα τα κινητα!!
Το Skyfire έρχεται στο iOS σε λίγες μέρες στα 2,99 δολάρια, στο App Store. Είναι η πρώτη τέτοια αίτηση προς έγκριση της Apple για τη διαμονή στο App Store της.
Το Skyfire έρχεται και με μία καινοτόμο λύση την υποστήριξη flash βίντεο. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε μια σελίδα που περιέχει flash βίντεο, τότε ο server του Skyfire κατεβάζει το βίντεο και το μετατρέπει σε HTML5 (το οποίο η Apple υποστηρίζει). Στη συνέχεια το Skyfire εμφανίζει τη μικρογραφία του βίντεο και έτσι οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ και δουν το βίντεο από τους server της. Προσοχή όμως, τα flash παιχνίδια και το streaming βίντεο δεν υποστηρίζονται για μετατροπή.
Το Skyfire αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στη δεύτερη έκδοσή του (2.0). Πιο κάτω υπάρχει ένα βίντεο παρουσίαση των δυνατοτήτων του που έχει ετοιμάσει η ομάδα του.
πηγή :mynextphone.gr
https://www.youtube.com/watch?v=KGai...layer_embedded
FaceTime και σε 3gs για οσους το θελουν.
Λειτουργει με τη πισω καμερα οπως ειναι λογικο!
https://www.youtube.com/watch?v=YI6FfHmtJ88&feature=player_embeddedΠαράθεση:
apps.iphoneislam.com
Add repo and install.
Οποιος το περασει και θελει ας μου πει να κανουμε δοκιμηthumb
σε jailbroken iphone 4 που φοράει 4.0.2 έχω περάσει ένα παιχνίδι (angry birds) απο installous.
Όταν πάω να κάνω συγχρονισμό δεν εμφανίζει το παιχνίδι στα apps και το itunes για να προχωρήσει μου ζητάει να αφαιρέσει το παιχνίδι απο τη συσκευή.
Ξέρει κανείς γιατί το κάνει?
ανοιγωντας το itunes στο πσ, μολις συνδεσεις το κινητο σου βγαζει το "ονομα" του κινητου.Εκει πατα δεξι κλικ και "transfer pur....".
Λογικα θα σαι οκ μετα