Προσωπικά πιστεύω χe στηκε για το τι έχει κ τι δεν εχει το αμάξι και σιγά μην ασχολούταν. Έμπορος είναι, να μπάζει να βγάζει θέλει. Φέρστ ιν φέρστ άουτ και να βγάινει ο μήνας.
Printable View
Ξέρεις πόσο δύσκολα βρίσκεις hardtop Z3;
Δηλαδή "ξαφνικά" σου βρήκε hardtop ; Να φανταστώ οτι είναι και ίδιο χρώμα με το δικό σου; Τρομερές συμπτώσεις !
Κάτι σου είχα γράψει πριν...
Πρoσωπικά υποψιάζομαι οτι πρόκειται για το Ζ3 του Νίκου που μετά αγόρασε ο vaspap, o οπόιος με τη σειρά του το έτρεχε σε drift events (ρίξε μια ματιά σε σχετικά posts του, αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν και εδώ).
Ενδεχομένως, αν τελικά πρόκειται για το συγκεκριμένο Ζ3, να το "ξεφόρτωσαν" λίγο και για να μην δέιχνει το ίδιο αλλά και για πουλήσουν τα "περιφεριακά" (όπως το hardtop) ξεχωριστά για να βγάλουν περισσότερα.
Πάντως θεωρώ καλή τη κίνηση του κου Σπανού να σου κάνει δώρο το hardtop (θα σου στοίχιζε +1500), έστω και σαν "κίινηση καλής θελήσεως" ως αναγνώριση της σοβαρής παράλειψης ενημέρωσης που έγινε.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή/και κακόβουλων σκέψεων, ξεκαθαρίζω οτι με τα γραφόμενά μου ούτε μέμφομαι, ούτε κατηγορώ τον κο Σπανό ή την εταιρία του (έτσι κι αλλιώς γράφω για υποψία μου και ενδεχόμενη κατάσταση) αλλά θεωρώ οτι το να είμαστε υποψιασμένοι ως πελάτες και δικαίωμά μας είναι αλλά ίσως και υποχρέωσή μας αν βλέπουμε οτι απο τυχαία λάθη μπορεί να μην απολαμβάνουμε ό,τι θα μπορόυσαμε με τα χρήματα που πληρώνονται.
@mastro: θεωρώ οτι -όπως και νά΄ναι- έχεις αγοράσει ένα Ζ3 εξελιγμένο με μεράκι και "χρήμα", απόλαυσέ το.
Δεν ειναι του Νίκου. Έχω βρει και έχω μιλήσει με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ο οποίος μου επιβεβαίωσε και τα κυβικά και ότι υπήρχε και hardtop. Thanks πάντως για την βοήθεια όλων.
Όχι ρεει, άλλο εννοώ σχετικά με τα κυβικά του αμαξιού.