λιγο πιο αναλυτικα θα με βοηθουσε περισσοτερο...το εχω σπασει εδο κ δυο μερες και εχο περασει τρια τεσερα ρεπο.....αρα αναγκαστικα χρειαζεται syndesh me itunes απο οτι καταλαβα???
Printable View
[QUOTE=Aceman1925;52515]ετσι κι αλλιως φιλε μου το iphone χωρις το itunes ειναι αχρηστο.Γινεται βεβαια κι αλλιως αλλα η απλη, καλη λυση ειναι το itunes.Μη σε μπλεκουμε με αλλα.
Τι εννοεις πιο συγκεκριμενος???[/Qm
μπαινω στο i tunes.....επιλεγω aplication.....μετα τι κανω......????κατι ειπες για ipa....?????αυτο δε καταλαβα..
χεχε.οκ.καταλαβα τι θες!!
.ipa ειναι οι εφαρμογες της apple.Oπως ενα κομματι ειναι .mp3 και μια εικονα .jpg.Aυτο πιστευω το καταλαβες.
Ακου τωρα πως το κανω εγω.Θα το πω οσο πια αναλυτικα μπορω.
-Βρισκεις ενα site το οποιο εχει να κατεβασεις προγραμματα για το iphone.
-Τα προγραμματα θα κατεβουν ως ενα αρχειακι μορφης .ipa.Σαν να κατεβαζεις μια εικονα δλδ απο το νετ.
-Θα ανοιξεις τωρα οπως πολυ καλα ειπες το itunes και θα πας εκει που λεει applications.
-εκει θα κανεις drag&drop τα αρχειακια(προγραμματα) που εχεις κατεβασει και εχεις.
Εγω εχω ενα φακελο καπου στο πσ μου που κραταω αυτα τα αρχει σε περιπτωση που καποιος θελει καποιο προγραμμα που εχω να μπορω να του δωσω το αρχειο(setup) και να το περασει αμεσως.
Αν ερθεις την αλλη βδομαδα στον Ταμ Ταμ θα πραγματοποιηθει μισαωρο σεμιναριο και στη συνεχεια ερωτησεις απο το κοινο για οτι θελετε!!!!
οσο για dyi φιλε γιαννη, εχω και κατι αλλο στο μυαλο μου!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_x5I...layer_embedded
:shok::th_Laie_67-1:
Αν ειναι για την προοδο και για την δια βιου εκπαιδευση να την κανω την παραχωρηση...thumb
Αλλα ποιον θα εκπαιδευσουμε στη χειρουργικη της αηφονολογιας?:th_Laie_67-1:
Τωρα για το σεμιναριο στον Ταμ... ετοιμασε καμια λιστα με συνηθης ερωτησεις,γιατι προβλεπω να κραταει πολυ πανω απο μιση ωρα(ετσι και αλλιως μεχρι να ψησει τα λουκανικα παντα παιρνει ωρα:th_Laie_67-1:).
Τις δικες μου παντως ερωτησεις τις συμπληρωνω σε flash disk...λογω ογκου
Δεν μπορείς απλά να βάλεις τα .ipa . Πρέπει πρώτα να περάσεις από cydia το appsync το οποίο επιτρέπει το συγχρονισμό εφαρμογών χωρίς DRM δηλαδή σπασμένων...
Sent from my iPhone using Tapatalk