Αρη το 1.5 diesel το ρενο εχει ιμαντα, καθε 5 χρονια 500ευρο.....
ασε που αν δεν τον βαλουν καλα τον ιμαντα τελος....
ΜΑΚΡΥΑΑΑ...
Printable View
Αρη το 1.5 diesel το ρενο εχει ιμαντα, καθε 5 χρονια 500ευρο.....
ασε που αν δεν τον βαλουν καλα τον ιμαντα τελος....
ΜΑΚΡΥΑΑΑ...
Ρε δεν πατε καλα.
Αντι μετα το ρενο να παρει το πενβε και μετα το αουντι, τα εκανε αναποδα.
Αμαν πια αυτο το παιδι, γι αυτο ο θεος τον καταραστηκε να ξαναπαρει ρενο...
Χαχαχαχαχαχαχαχα
Επειδη ειναι διχασμενος αυτη την στιγμη ο S8N και σκεφτεται μεχρι και να δωσει το Ε60 και να παρει τον σκ@τοκουβα ισως τον επαναφερω λεγοντας του να παρει.......... Ε60 6κυλ!!! :thumbsup: :fountwtis:
Του πανου ειναι καλο απο οτι λενε.
Η εξισωση ειναι σωστη αν την δεις απο την επενδυτικη πλευρα. Το καινουργιο αυτοκινητο απαξιωνεται αμεσως μολις βγαλει νουμερα. Τα δε Renault δε φημιζονται για τη μεταπωλητικη τους αξια. Παντως συμφωνω μαζι σου, απλως η αποσβεση καθυστερει 2 χρονια. Ετσι οπως πανε οι δουλειες, οι μετακινησεις θα ειναι μειωμενες. Αρα τα δυο μπορει να γινουν και τρια. Το σκεπτικο ηταν μια η αλλη η εστω μια μικρη διαφορα για να αρχισει αμεσως η αποσβεση. Δεν πειραζει, σε δυο χρονια μεταχειρω.
Εγώ λέω να βάλεις κανα 6κύλινδρο μοτέρ στη φρεγατα σου γιατί δεν σε βλέπω καλά!
Πάλι ξύλο τρως... χαχα
Δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο.
Από τη μία είναι κρίμα να δώσεις ένα καλό αυτοκίνητο, από την άλλη είναι πιο κρίμα να σε ζορίσει οικονομικά!
Στη θέση σου μερικούς μήνες πριν, ήθελα να δώσω το Μ3 (περισσότερα έξοδα) και να πάρω ένα rapid diesel ή yaris ή auris... κλπ.
Στις ανταλλαγές έπρεπε να δώσω κανένα τάλιρο επάνω (5000 ευρώ).
Το σκέφτηκα.. το ξανασκέφτηκα πολλές φορές.
Εγώ κάνω λίγα χιλιόμετρα με το Μ3 (7-8000 το χρόνο). Να κοστίζουν τα τέλη κλπ. Αλλά και από το ντιζελάκι θα έχανα αξιακά, αλλά και σαν τυχόν μεταπώληση από την άλλη μέρα.
Δεν άλλαξα γνώμη, στο να πάρω ένα ντιζελάκι, αλλά σίγουρα τη μετέθεσα για το μέλλον. 1 χρόνο, δύο χρόνια.... Δεν ξέρω. Με την πίεση που έχω (ψυχολογική), το τελευταίο διάστημα στη δουλειά... χρειάζομαι κάτι να ξεδίνω! Από το να τρέχω σε ψυχολόγους... προτίμησα... το Μ3.