Φέτος με ντουσαν στο πάγκο του Ατρόμητου θα περάσουν όλοι δύσκολα !!!
Να μη πω πως θα ειναι και στη πρώτη τετράδα στο τέλος της σαιζόν !!!!
Αντε βρε...και εις ανώτερα !!!
ΑΧΑΧΑΧΑ...π@υταν@ διαιτησία ...@:\#^+><
Printable View
Φέτος με ντουσαν στο πάγκο του Ατρόμητου θα περάσουν όλοι δύσκολα !!!
Να μη πω πως θα ειναι και στη πρώτη τετράδα στο τέλος της σαιζόν !!!!
Αντε βρε...και εις ανώτερα !!!
ΑΧΑΧΑΧΑ...π@υταν@ διαιτησία ...@:\#^+><
Εντάξει Έχει πλάκα να βλέπεις τον μεγάλο σου αντίπαλο να παραπαίει το κακό είναι ότι θα συμπαρασύρει το φτωχό πρωτάθλημα και την ομάδα μου και αν αυτο είναι σίγουρο ότι θα συμβεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του χρόνου θα φανεί ακόμα περισσότερο γιατί ο Χοντρος θα τσεπωσει πάλι τα λεφτά και δεν θα βάλει μια για καλούς παίκτες αφού θα το χει πάλι σίγουρο .ο χρόνος θα δικαιώσει η όχι τις προβλέψεις μου
ΑΧΑΧΑΧΑ...π@υταν@ διαιτησία ...@:\#^+><[/QUOTE]
Καλα , αυτο αστο να το λεμε εμεις, εσεις δεν εχετε κανενα λογο εξαλλου,ολα κανονισμενα ειναι,το ενα δεν αναιρει το αλλο Βαγγελη,
Τα μαυρα και απεριγραπτα χαλια μας τα βλεπουμε ;)
Υγ: στην Β εθνικη ποιες ομαδες παιζουν; :D
Πολύτιμο πόντο, στην προσπάθειά του για παραμονή στη Super League, κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά. Τους τρεις βαθμούς έφτασαν οι πράσινοι, οι οποίοι βρίσκονται μόλις εννέα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Και που σε Κατσαραιος πείτε και κανά φχαριστω στον μωραλη https://www.sport-fm.gr/article/581758
Δεν μπορώ να θυμηθω τον Παναθηναικό, με χειρότερη ομάδα απο τη φετινή.
Ηταν δικαιο να χάσουμε με σκόρ 3-0 ! Κρίμα για την καταντια !
Ξέρω πως είναι η ευκολη λυση να λέμε πάντα για αλλαγη προπονητή, αλλα δεν βλέπω άλλο τρόπο να ξεκινήσει η ομάδα απο την αρχή !
Φυσικά στην αλλαγή, συμπεριλαμβάνω και 2-3 παίκτες !
:shok::shok: Αυτός είναι ο μόνος ευχαριστημενος απο την εμφάνιση του Παναθηναικού.Παράθεση:
Φερέιρα: Δεν είχαμε τύχη
Στην έλλειψη τύχης και αυτοπεποίθησης απέδωσε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.
"Η ομάδα δούλεψε πολύ αλλά όπως είχα πει λείπει η αυτοπεποίθηση και η τύχη", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: "Πραγματικά δεν θέλω να πω τίποτα για το ματς που κάναμε σήμερα. Ήταν ένας αγώνας που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει".
https://www.enikos.gr/sports/81884,F...medium=twitter
Απλα ηταν θεμα τυχης. Που δεν χάσαμε !