Διάβασε μερικες σελίδες πίσω thumb απο ebay αρκετά φθηνά thumb
Printable View
:shok:....δεν ειναι δυνατον ο "ComputerMaster Moderator" να εκανε διπλο ποστ!!!:thumbsup:
5 φορες ρολλαρισα πανω κατω για να ειμαι σιγουρος για την "αστοχια" Μπιλ!!!δεν το πιστευα!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
παιδες να διευκρηνησω κατι... δεν παιρνετε το κομματι που θελετε και απλα το βουτατε, βερνικι και τελος... εχει ολοκληρη διαδικασια!!!
Απ'οσο ξέρω τα βήματα είναι τα παρακάτω βάσει αυτών που έχω διαβάσει στο νετ:
1.Kαθαρίζεις την επιφάνεια (πχ τα φιλέτα του Ε46 θέλουν να τα ξεφλουδίσεις απο το υλικό που είναι περασμένα με γυαλόχαρτο νερού)
2.Την περνάς με το activator
3.Βουτάς το κομμάτι στη λεκάνη με το φίλμ (που πρέπει να έχει και κάποια συγκεκριμένα επίπεδα θερμοκρασίας)
4.Το περνάς με βερνίκι
5.τέλος :thumbsup:
Φίλε Βασίλη τι κάνεις εσύ διαφορετικά και λες οτι έχει ολόκληρη διαδικασία?:original: :thnx:
Φίλε μου δεν ξέρω με τι τόνο το λες αυτό,μιας και το πληκτρολόγιο ξεγελάει,ωστόσο θα ήθελα να σου πω ότι δεν έχω ούτε χρόνο ούτε χώρο αυτή την περίοδο στη ζωή μου, για να δοκιμάσω κάτι τέτοιο και να ασχοληθώ με το αμάξι μου γενικότερα.
Εχω κάνει άπειρα και πιο δύσκολα DIY στο παρελθόν και αυτό θα είνα κάτι που θα το επιχειρήσω μελλοντικά.
Ο σκοπός αυτού του thread είναι για να βοηθήσει όποιον θέλει να το επιχειρήσει μιας και δεν είναι κάτι τρομακτικό.Άπειρα βίντεο στo youtube και υλικό υπάρχει στο net.
Ηδη ο φίλος και συνονόματος Βασίλης (billakos) μας έχει παρουσιάσει την δουλειά του και έχει μοιραστεί κάποια πράγματα μαζί μας thumb
Όποιος άλλος φίλος θέλει, μοιράζεται μαζί μας την γνώση του, γι'αυτό είναι άλλωστε τα φόρουμ.
Φιλικά, Βασίλης
:think::think:
Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θέλει κανονικά διαδικασία όπως όταν βάφουμε από την αρχή ένα κομμάτι... απλά πριν ρίξουμε το βερνίκι το βουτάμε...
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
οντως φιλε συννενοματε.. αυτο γινεται μονο αν η επιφανεια σου ειναι σχεδον τελεια!! αν δεν εχει χτυπηματα κλπ κλπ, δλδ σχεδον ποτε... αλλιως θελει βαψιμο ξανα απο την αρχη!!!! εγω τουλαχιστον αυτο κανω. ειναι ποιο σιγουρο,ποιο διαχρονικο και φυσικα ποιο καλο αποτελεσμα ετσι. ναι μεν θα σου βγει παραπανω αλλα κανεις σωστη δουλεια και οχι αρπακολα δουλεια.. στην οποια το παιζεις κορονα γραμματα αν θα πετυχει.... εγω παντως ειχα δοκιμασει και δεν..... τσαμπα ο κοπος και τα εξοδα!!!!
στα βιντεο δειχνει οτι και καλα παιρνουμε ενα κομματι τσακ το βουταμε και τελος. εμ..δεν ειναι ετσι!!! για και οι τιμη ειναι λιγο ποιο ακριβη απο οτι θα εβαφες απλα ενα κομματι με χρωμα.εχεις τα διπλασια εξοδα! και κοπο ετσι. αλλα για μενα αξιζει τα λεφτα!!!