Όχι φίλε μου κάνεις λάθος.
Ακόμα και με εισόδημα του εξωτερικού οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ του εξωτερικού ΔΕΝ θα πλήρωναν αυτά τα τέλη... ΑΠΛΑ και μόνο γιατί για τα λεφτά που ΘΑ έδινε ο ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ πολίτης δεν θα έπαιρνε τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη.
Printable View
Αυτός ο άνθρωπος πλήρωσε 1 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας και πολύ καλά έκανε κατα την άποψη μου...για δείτε πως..
Μήπως να δραστηριοποιηθούμε και εμείς?
https://www.pinnokio.gr/2011/12/1_30.html
Δεν είναι ο μόνος : https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...=8496&page=112
προφανώς κανένα.
Σήμα στα χέρια του δεν πήρε, να κυκλοφορήσει το αμάξι του δεν μπορεί.
τόσο απλό.
Τότε τι μας το διαφημίζουν για να τον μιμηθούμε ή για κατόρθωμα...?Τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα αν δεν είναι οργανώμένο.Χαμένοι είμαστε έτσι καί αλλιώς ...Η πληρώνουμε πολλά και τί απολαμβάνεις ...ή καταθέτεις καί απαξειώνεις την περιουσία σου πού με κόστος απέκτησες ,γιατί τα λαμόγια που μας κυβερνούν -και τους αφήνουμε ακόμα - μας έβαλαν στ τρυπάκι να αγόρασουμε καλά αυτοκίνητα (αλλά καί σπίτια ) κάι τώρα μας τα πέρνουν πίσω...Με τις υγείες μας.
Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους ταλαιπωρημένους βεμβεδάκιδες.Παρακολουθώ πολυ καιρό αυτή τη συζήτηση και μου θύμισε λίγο το κυπριακό.Αδελφια μη χαλάτε φαια ουσία ότι και να κάνετε οργανομένο η όχι στο πάτο θα πάει.Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ένα απο τα ελαφριά εγκλήματα αυτου του σάπιου κράτους και της σάπιας πολιτικής των τελευτάιων 40 χρονων που μας έχει καταστρέψει οικονομικά και ψυχολογικά.Εδώ έχουν πάρει την αξιοπρέπεια απο ανθρώπους που έιχαν την ατυχία να ζήσουν πολλά χρόνια και παρακαλάνε να πεθάνουν γιατί δεν έχουν να φάνε.Εχουν καταστρέψει οικογένειες κοσμάκης που μπήκε στην μπρίζα και πήρε σπίτια και δάνεια και η λίστα με τις μαλ@κίες αυτου του κράτους είναι αμέτριτη.Θα χολοσκάσουν για τα αυτοκίνητα και τα τέλη κυκλοφορίας?Εδώ αυτοί οι ηλίθιου βλέπουν κάθε τέλος του χρόνου να καταθέτονται ολοένα και περισσότερες πινακίδες και δεν ιδρώνει το αυτί τους που χάνουν τελείως τα έσοδα απο τα τέλη το φπα του καυσίμου.Μην ανχώνεσται αν βαστάτε ακόμα κυκλοφορίστε τα και χαρίτε τα όσο μπορείτε γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.
Είμαστε όμως και σκατολαός. Απόλυτη εφαρμογή την περίοδο αυτή βρίσκει το γνωστό : "Δεν έχω εγώ καtσίκα? να ψοφήσει και του γείτονα."
Προσπαθούν με περικοπές, μειώσεις, φορολογία να στρέψουν την μιά μερίδα εναντίον της άλλης.
Kάποιες φορές ένα "thanks" δεν είναι αρκετό! thumb
Αγαπητοί φίλοι, 50+% των χρημάτων μας πάνε σε τόκους - τα νούμερα δεν βγαίνουν, έχουν ξεφύγει. Το "χρέος" αυξάνεται με τραγικούς ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή δεν θέλουν απλά τα λεφτά μας -επειδή απλά δεν τους είναι αρκετά- ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ και μετά να αγοράσουν κοψοχρονιά το καλύτερο οικόπεδο στη γη (την Ελλάδα μας).