καλα τα λες αλλα ο καθενας που πηρε τα δανεια ηταν κυριος και τα πληρωνε .για να μην μπορει τωρα να τα πληρωσει κατι εφταιξε ετσι??τι ??το οτι πεθανανε την αγορα και εχασες τα εσοδα σου..........ποιος φταιει γιαυτο????
Printable View
καλα τα λες αλλα ο καθενας που πηρε τα δανεια ηταν κυριος και τα πληρωνε .για να μην μπορει τωρα να τα πληρωσει κατι εφταιξε ετσι??τι ??το οτι πεθανανε την αγορα και εχασες τα εσοδα σου..........ποιος φταιει γιαυτο????
Αγαπητοί φίλοι, προσωπικά έβλεπα τον κόσμο να παίρνει δάνεια για τα πάντα σχεδόν, στα super market για πληρωμή να βγαίνει η μία πιστωτική κάρτα μετά την άλλη και να απορρίπτονται επειδή είχαν φτάσει στο όριο.
Έβλεπα ότι πλησιάζει η καταστροφή. Δάνειο δεν πήρα γι αυτό ακριβώς το λόγο, ούτε κάρτα έβγαλα. Επειδή έβλεπα ότι θα μας έπαιρνε όλους ο δι@ολος.....
Τώρα βυθίζομαι μαζί με όλους τους άλλους.
Συγνώμη, αγνοείστε το μήνυμα, απλά έγραψα για μένα. :(
Δεν κατάλαβες τι σου έγραψα. Την αξία την συμφωνήσαμε στα 200000 ευρώ και οι ΔΥΟ. Πάρε το σπίτι μου, που το είχες και ΕΣΥ συμφωνήσει σε αυτή τη τιμή και ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑΤΙ θέλεις περισσότερα;
Και επιπρόσθετα όπως είπε ο φίλος παραπάνω γιατί εγώ που δεν πήρα κανένα δάνειο από τράπεζα να πληρώνω τις ανακεφαλαιωποίησεις και τις επισφάλειες των τραπαζών;
ΓΙΑΤΙ;;;
Κοίτα. Την αξία, δεν τη συμφωνείς εσύ με την τράπεζα. Μπαίνει ο εμπειρογνωμον όπως πολύ σωστά είπες και συμφωνείτε μαζί με την τράπεζα στην αξία που αυτός ορίζει βάση της αγοράς ακινήτων με τα δεδομένα της περιοδου.
Όπως και τώρα που άλλαξε η τιμή βάση της καταστάσεως της αγοράς τη σήμερον ημέρα. Παπαρια δλδ, τιμές που αλλάζουν με τον αέρα. Είτε πάνω είτε κάτω δλδ.
Το θέμα δεν είναι αυτό όμως, αλλά το τι έχουμε υπογράψει εξαρχής.
Παιδιά μη την ψάχνετε άδικα. Όλοι οι δανειολήπτες την έχουν πατήσει με χαρτιά υπογεγραμμενα από το ίδιο τους το χέρι.
Αυτή τη στιγμή όσοι πληρώνουν, πληρώνουν όρους που υπέγραψαν προ κρίσης, όταν έδιναν χειραψία με τον διευθυντή της τράπεζας. Τις ανακεφαλαιοποιησεις τις πλερώνουμε αλλιώς, αλλου...
μεσα μου κλαιω..... ετυχε να το μαθω πριν χρονια απο φιλο μου γιατρο...... συγγενεις και φιλοι μας εχουν κοιμηθει σε ρατζα σε νοσοκομεια και δειτε που πηγαιναν τα λεφτα μας απο τα ασφαλιστικα ταμεια.....
κοινοποιηστε το αν θελετε:
https://www.newsit.gr/default.php?pn...275592&catid=4
Και οι δυο!
Απο τα 475 ευρω κερδος ανα κομματι,πιστευω πως τα μισα και παραπανω πηγαιναν στην μιζα των τρωκτικων,
Τα μηνύματα ήρθαν στη σωστή θέση :thumbsup: :thumbsup:
(off topic τελευταιο απο μενα)....μας λες λοιπον οτι η καραμελα ειναι παλια, αλλα παρακατω οτι εισαι υπερ των απολυσεων με αξιοκρατικα κριτηρια. Τελικα εισαι υπερ η κατα των απολυσεων γιατι μας μπερδευεις λιγακι.
Αν εισαι υπερ συμφωνα με τα λεγομενα σου τοτε δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα. Και εγω υπερ ειμαι, και μαλιστα οταν τους υπεραριθμους τους πληρωνω εγω με τα λεφτακια μου. Αν τους πληρωνε καποιος αλλος ας εμεναν στην θεση τους και 100 χρονια.
Τα δανεια ειναι αλλη (μεγαλη και πονεμενη) ιστορια. Ο θωμας ηταν πολυ κατατοπιστικος. Αν θελεις να ξερεις το ζορι οι τραπεζες δεν το τραβανε μονο απο τα επαγγελματικα δανεια (που και εκει εχουν επισφαλειες και κοκκινα δανεια αλλα εν μερη εξυπηρετουνται), αλλα απο τα καταναλωτικα/στεγαστικα δανεια.
Το Ελληνικο κρατος (ο εργοδοτης σου δηλαδη, πτωχευσε). Οποτε οι οποιες απολαβες σου θα πρεπει αναγκαστικα να μειωθουν, γιατι το ταμειο δεν βγαινει πλεον. Αν δε σου αρεσει μπορεις να πας αλλου, δεν εισαι με το ζορι στο δημοσιο. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις σε αυτο? Γιατι οσους δημοσιους ξερω ολο αυτο μου κοπανανε, την μειωση των μισθων τους. Αν δεν σας αρεσει κυριοι, οπως λεει και το διαφημιστικο σποτ "να φυγετε να πατε αλλου"
Δεν εχω κατι εναντιων των δημοσιων, τουναντιον εχω και αρκετους φιλους. Αλλα πρεπει να καταλαβουν και να συνειδητοποιησουν οτι αυτοι τραβανε τα λιγοτερα και πρεπει να αισθανονται τυχεροι που τουλαχιστον οι περισσοτεροι απο αυτους θα συνεχισουν να εχουν ενα μηνιαιο εισοδημα.