Μια γνώμη λέω. δες και κανένα vstrom μια χαρά πάει σε πόλη, κάνεις και ταξίδι αν θέλεις.
Created and sent from my Galaxy Siii
Printable View
Μια γνώμη λέω. δες και κανένα vstrom μια χαρά πάει σε πόλη, κάνεις και ταξίδι αν θέλεις.
Created and sent from my Galaxy Siii
εχω οδηγησει v strom κ δεν με αρεσε.γενικα τετοια μηχανάκια varadero κτλ δεν μου κανουν λογο του ότι δεν είμαι κ το πρωτο μποι.
Από Βινιο είχε αγοράσει ένας φίλος καινούριο μηχανάκι και είχε μείνει ικανοποιημένος από τα πολυάριθμα δώρα που του έκανε αλλά και από τις ευκολίες πληρωμής.
Τα γυρισμένα km στα μτχ δεν μου λένε τίποτα διότι είναι ο κανόνας σε όλους τους εμπόρους.
Το μηχανάκι είναι διάολος, το έχω δει να πετάει λοκώ για πλάκα, να πλαγιάζει, να πηγαίνει σφαίρα, είναι όμορφο, δυναμικό, κλπ.
Τίμημα: Το μακρύ μεταξόνιο που δεν βολεύει σε συνθήκες πόλης, τα ακριβά σέρβις (εν γένει των σκούτερς) και φυσικά η κατανάλωση 2λιτρου..
Κι εγω μονο καλα λογια εχω ακουσει για Βινιο. Απλα κατι ειχα ακουσει πως τα μηχανακια του ειναι παραεισαγωγης γι'αυτο και μποτει να δινει πιο φθηνα τα καινουργια. Αυτα λενε δεν τα καλυπτει η επισημη εγγυηση της αντιπροσωπειας. Τωρα αν αυτα αληθευουν και αν μπορουν να γινουν, δεν γνωριζω.
Στάλθηκε από το AMOI N828 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ωραια αρα να εποικοινωνησω μαζι του...αξιζει
Άποψη μου-σαν κάτοχος σκούτερ 300 κυβικών εδώ και 4,5 χρονια-οτι σε αυτά τα χρήματα πας σε μηχανή...το συγκεκριμένο σκούτερ είναι πολύ δυνατό,δεν περνάει απαρατήρητο αλλά Σκέψου ξανά την κατανάλωση και το σερβίς του...παντα καλοπροαίρετα..
Και εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν αγόρασα απο βίνιο καινούργιο μηχανάκι και με γέμισε με δώρα επίσης. ΑΛΛΑ ο φίλος ρωτάει για μεταχειρισμένο. Το καινούργιο τι πρόβλημα να έχει?
Όχι, απλά λέμε την εμπειρία μας με τον συγκεκριμένο έμπορο.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3998190/
To ξερει κανεις αυτο?