και το rallye του αδερφού μου τον έχει κάνει 9 φορές αλλά ακόμα ''ράβει''!!
οι κινητήρες είναι φτιαγμένοι για να δουλεύουν! σωστή χρήση και σωστή συντήρηση και πρώτα πεθαίνουμε εμείς και μετά αυτοί που λέει ο λόγος.. ψυχολογικό είναι το θέμα..thumb
Printable View
Δηλαδη το ματιζακι που ειχα και πουληθηκε περυσι με 1.065.000 χιλιομετρα ποσες φορες εκανε τον γυρο της γης. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ε κανε την διαίρεση! :th_Laie_67-1:
βασικά έκανε 3.5 φορές το Γη-Σελήνη!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
26,5 φορες :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: τον γυρο της γης μια χαρα ειναι πιστευω
Εγώ στο BMW έχω 221.762 χιλιόμετρα...Για πέταμα είναι? Δεν είναι καινούριο αλλά οι φίλοι μου από πάνω ξέρουν σε τί κατάσταση είναι και πόσο το προσέχω...:)
Και εμένα έχει 180.000. Μια χαρα ρολόι δουλεύει, και είναι και s54...ναι ναι!!!αυτο που ανοίγει σαν μαρούλι για πλάκα έτσι όπως λένε...
Του αδερφού μου είναι Μ54, και την προηγούμενη εβδομάδα το πείρε απο το ρεκτιφιέ. Ναι ναι...αυτο που δεν παθαίνει τίποτα.
Όλα έχουν να κάνουν με την σωστή χρήση, και την σωστή συντήρηση. Προσωπικά το τελευταίο πράγμα που κοιτάζω σε ένα αμάξι, είναι πάντα τα χιλιόμετρα του. Υπάρχουν χίλια δυο αλλα πράγματα που θα κοιτάξω πρώτα αν είναι να αγοράσω.
Κοινός, μην είστε τόσο προκατυλημενοι με τα χιλιόμετρα των αυτοκινήτων, και αφήστε τον άλλο τον παλιομυτεραν να λέει τα δικα του. Επειδή του πιάνουν των κωλο, παει να βγει και απο πάνω... :D
Έχω μείνει έκθαμβος από τη ροπή σας στην αστροφυσική! :hystericalbs1: