Σωστοστ ;-)
Printable View
Σωστοστ ;-)
Σταθη συμφωνω με οτι λες... απλα οι τσοντες ειναι ευχαριστες και δεν σου γ@μανε τη ζωη ουτε σε σκοτωνουν, εκτος αν εισαι κατεστραμμενος ή πανω απο 70χρονων...
Ολοι εχουμε δει αυτα τα αρρωστα παιδια, ειναι καταντια και δεν θεωρω ενδιαφερον να φωτογραφησω και να δημοσιευσω τον πονο του παιδιου αυτου...
χωρις να θελω να βρεθω σε αντιπαραθεση με την Ελενη την οποια σεβομαι, πιο πολυ το ειπα γιατι αυριο μεθαυριο θα ερθει στην Ελλαδα, και εδω τα πραγματα δυστυχως εχουν χειροτερεψει παρα πολυ, οι Αθηναιοι το γνωριζουν....,στην Αμερικη δεν ξερω την κατασταση των χρηστων, απλα εδω οι ανθρωποι αυτοι θελουν ιδιαιτερη μεταχειρηση, και το τελευταιο που θελουν ειναι φωτογραφιες!
υ.γ Μου θυμιζει κατι φωτογραφιες που βγαζανε οι ΕΜΟ στους ταφους!χαχαχααχαχαχαχαχαχ χχααχαχαχαχ
υ.γ Ελενη αν με παρεξηγησες δεχομαι τιμωρια....(αλλα οχι με κακοποιηση) κοψε μου το γλυκο μετα το φαγητο για 2 μερες
υ.γ Σταθη αν με παρεξηγησες στειλε με παλι πισω στον Προεδρο....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
υ.γ την επομενη φορα αν θελετε τετοια φωτογραφια πειτε μου να τραβηξω μια οπως ρουφαω λουκουμοσκονη σπιτι!
Απλα φίλε Γιώργο θα ήθελα να σου διευκρινίσω πως το ότι κάποιος είναι admin η mod δε σημαίνει πως όλη τη μέρα η προσοχή του είναι στραμμένη πάνω στο φόρουμ.
Υπάρχει ζωή αλλα και υποχρεώσεις έξω απ΄αυτο και μάλιστα σημαντικότερες !!!
Προσωπικά λοιπόν και μια και βρίσκομαι και εκτος Αθηνών και με πολυ κακό Ίντερνετ δε τη πήρα είδηση τη φωτο και γι αυτο υπάρχουν και τα report post που κάποια στιγμή κάποιος με τη Βοηθεια του μέλους που το έκανε θα ενημερωθεί και θα επιληφθεί του οποίου θέματος !!
Έτσι λοιπόν θα σου πω πως τίποτα δεν έχει χαθεί και δεν υπάρχει λόγος για τόσο αγανάκτηση,παρα μόνο λίγο υπομονή thumb
Όσο για τη φωτο κάθε άλλο παρα ηλίθια δεν είναι !!
Αποτελεί απλα μια σκληρή πραγματικότητα που πολλοί συνάνθρωποι μας για τους λόγους τους την έχουν μετατρέψει σε μια εφιαλτική καθημερινότητα !!!
Ζουν μεσα σε ένα βούρκο που δε μπορούν για διάφορους λόγους να ξεφύγουν (για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης) και απλα περιμένουν το τέλος :shok:
Όσο για τη φωτο συμφωνώ πως δε θα έπρεπε να υπάρχει σ΄αυτη τουλάχιστον την ενότητα παρα σε κάποια ισως που θα αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, και γι αυτο και σβήστηκε .
Όσο για το θέμα περι φωτο τσοντας που αναφέρθηκε ο Στάθης με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο μια και μεσα στο χώρο αυτο εκτος του ότι μπορει τυχαία να βρεθούν και παιδια καθημενα δίπλα στους γονείς τους,υπάρχουν και γυναίκες που θα πρέπει να σεβόμαστε λίγο παραπάνω !!!
Όπως και πραγματικά αν σε τίποτα δε κάνουμε τα στραβά ματια τότε σιγουρα θα μείνουμε μόνοι σα το λεμόνι !!!!!
Αυτο βέβαια δε σημαίνει πως δεν υπάρχει μέτρο και όρια :thumbsup:
Η φωτο ηταν ******** θα ελεγα και χωρις κανενα νοημα υπαρξης ουτε σε φορουμ ουτε καν σε περιοδικα η εφημεριδες δεν θα την πεταγαν ετσι χυμα ,στα 40 μου ξερω πολυ καλα τι ειναι το πρεζονι και τα εχω ζησει σε πληροφορω απο παρα πολυ κοντα.
Επαναλαμβανω σεβομαι απολυτα τον χωρο και την εποπτεια που κανετε ,οπου ειμαι εγω λαθος στο παρελθον η στο μελλον θα δεχομουν παρατηρηση η αφαιρεση αντιστοιχου περιεχομενου που θα ενοχλουσε οποιονδηποτε.
Φιλικα ολα αυτα και προς τον Σταθη και προς εσενα ,καλη μας Κυριακη !!!
Με όλο το σεβασμό θεωρώ υεπρβολική την επίθεση στην Ελένη...
Θεωρώ οτι το θέμα τείνει να ξεφύγει αλλά όχι ανευ λόγου.
Δε νομίζω οτι η Ελένη δεν ήξερε οτι θα υπήρχαν αντιδράσεις όταν παρέθετε την συγκεκριμένη photo. Πιστευω οτι και γι'αυτήν, η συγκεκριμένη photo είναι εικόνα που απευχεται να βλέπει αλλά όπως επίσης κι άλλες που έχει παραθέσει όπως:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=469
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...&postcount=481
Το θέμα όμως είναι οτι η εικόνα ενός ανθρώπου να τρυπιέται, αυτή η κατάντια, είναι taboo για τους περισσότερους, όπως και να το δούμε και κατ'έπέκταση απευχόμαστε να την βλέπουμε.
Απ'την άλλη μιας και τέθηκε θέμα καθωσπρεπισμού (;!) παράλληλα με την θέαση (ή έστω αποδοχή-ανοχή παρουσίας) υλικού "τσόντας", θα πώ οτι κάπου έχει χαθεί η μπάλα.
"Τσόντα" θεωρείται η εικόνα ενός ωραίου νεανικού γυναικείου κώλου (έστω και τουρλωμένου) ή ενός καλοσχηματισμένου, καλοστημένου στήθους ή το πορνό;
Πορνό εδώ μέσα δεν συνάντησα κάπου εκτός αν πρόθεση όποιου αναφέρεται σε "τσόντες" είναι να δημιουργήσει εντυπώσεις για λόγους άλλους.
΄
Ας είμαστε λίγο περισσότερο ειλικρινείς και ας παραδεχθούμε οτι "η εικόνα ενός ωραίου νεανικού γυναικείου κώλου (έστω και τουρλωμένου) ή ενός καλοσχηματισμένου, καλοστημένου στήθους" είναι μια ωραία εικόνα την οποία και μας αρέσει να βλέπουμε αλλά και δεν προσβάλει το γυναικείο φύλο.
Καταλήγοντας, πιστευω οτι ο σεβασμός στα παιδιά μας, στις γυναίκες μας, στην οικογένειά μας γενικότερα δεν φαίνεται με το αν δεν βλέπουμε εικόνες απο ωραίους κώλους και στήθη (μεταξύ άλλων) μέσα σ'ενα forum αλλά απ'το πόση ώρα του διαθέσημου ελευθερου χρόνου μας διαθέτουμε στο forum και πόση στην οικογένεια...
Υ.Γ.: Επίσης, οι λεγόμενες "τσόντες" προβλέφθηκε (σοφά) και μπήκαν σε sub-forum με ελεγχόμενη πρόσβαση και όχι φόρα-παρτίδα σε thread κατηγοριών με ελευθερη πρόσβαση.
Άντε μην βάλω καμμιά φώτο το CSL να συνέλθουμε τώρα !
:thanks:
San Bernandino Pass 2010
https://clubcsl.com/CSL/blog/CSL-SanBernandino.jpg