Καποιοι ανρθωποι επρεπε να ειναι αθανατοι, π.χ Σιγκμουντ Φρουντ!!!
Printable View
https://www.defencenet.gr/defence/it...-%CE%B7-neoset
πανε και αυτοι
Και πως να μην πάνε άραγε, όταν εμείς προτιμούμε ΙΚΕΑ...
Yeah man!!!την επόμενη φορά μλκ Έλληνα που θα παραπονιέσαι για την ανεργία, θυμήσου μόνο πόσα λεφτά έχεις ακουμπήσει στα ξένα τραστ.
Η ΝΕΟΣΕΤ ήταν ελληνικό εργοστασιο με εκατοντάδες άτομα προσωπικο.
σκεφτήτε τι γίνεται στην χαλκίδα...τι πλήγμα έχει υποστεί η περιοχή με το κλείσιμο τόσο μεγάλων μονάδων παραγωγής.
Εχουν και αυτοί τις ευθυνες τους. Δεν μπορείς που δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον ξένο στην τιμή (οχι στην ποιότητα), εχεις εγχωριο ανταγωνισμο, εισαι ακριβός και το ξέρεις και φτάνεις στο σημείο να πουλάς τους καταλόγους σου ??? Εγω προσωπικά, αν και πελατης τους, στράβωσα πολύ με την παρτη τους οταν πηγα με μια φίλη στο υποκαταστημα που ειχαν επι της Λαγκαδα και μας ζήτησαν χρήματα για να παρουμε τον κατάλογό τους.Φυσικά δεν ξαναπάτησα !
το μεγαλύτερο ποσοστό παίρνει τον κατάλογο για να κάνει σύγκριση τιμών με άλλους καταλόγους. καμμιά εταιρεία δεν βγάζει έναν κατάλογο με γνώμονα ότι θα δουλέψει σαν εργαλείο για να στείλει τον πελάτη στα χέρια του ανταγωνιστή της.
όχι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία πουλάει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά όπως και να το κάνουμε, ποιοτικά είναι κατά πολύ ανώτερη σε σχέση με την σουηδική, όπου έπιπλα τα οποία χρησημοποιούνται χαλάνε πολύ γρήγορα.
για κάθε τι που πωλείται, υπάρχει απόσβεση...φανταστείτε ότι το φτηνό είναι ακριβώς στο όριο. η νεοσετ περνά κατά πολύ το όριο απόσβεσης μιας καρέκλας, ενός καναπέ, ενός κρεβατιού.
αυτή τη στιγμή η σουηδοί έχουν έλληνες προμηθευτές, αλλά κανένα απο τα προιόντα τα οποία προμηθεύονται απο εδώ δεν πωλείται εντός ελλάδος. ο λόγος είναι τα όρια απόσβεσης προς τον καταναλωτή, όπου σε άλλες χώρες τα πράγματα είναι πολύ πιο αυστηρά. γι'αυτό και αν ανοίξετε καταλόγους άλλων χωρών, θα δείτε προιόντα τα οποία δεν υπάρχουν στα δικά μας καταστήματα και αντιστροφα.
δυστηχώς είναι ασυναγώνιστοι. πέραν του επίπλου καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός νοικοκυριού. φωτηστικά-υαλικά-χαλιά-πετσέτες-σκεύη-μαχαιροπήρουνα-ήδη κηπουρικής-τεξτυλ-ηδη γραφείου-κτλ κτλ, η λίστα είναι πολύ μεγάλη. 100% ξένα προιόντα, ενώ τα προιόντα που η ελληνική αγορά παίρνει μερίδιο απο τις πωλήσεις της εταιρείας είναι κάτι λιγότερο απο το 1%...
λεπτομέρειες θα μου πείς που το 99,9% του κόσμου δεν τον ενδιαφέρουν because money talks when it comes to buy, αλλά έτσι για την ιστορία μερικές πληροφορίες οι οποίες μπορεί και να μην είναι σωστές. κάπου ακούς, κάπου διαβάζεις, συμπεραίνεις...
Δεν ξέρω τι έπαιξε από χειρισμούς της νεοσέτ και έκλεισε ( δεν κρύβω το μερίδιο ευθύνης των καταναλωτών ).
Πάντως αυτό που λέει ο Τομ το έχω πληρώσει. Και εξηγούμαι είχα ένα κρεβάτι, ένα γραφείο και μια βιβλιοθήκη την οποία είχα επιλέξει από τα 18 μου από τη νεοσέτ. Το κωλοσέτ αυτό άντεξε ΤΡΕΙΣ μετακομίσεις ( λύσιμο δέσιμο ) και μέσα σε αυτό ήταν και η πενταετία της σχολής ( έλα κοπελιά να δεις τα έπιπλα μου κι έτσι ). Στην τελευταία μετακόμιση πήρα συμπληρωματικά από ΙΚΕΑ ακόμα ένα καναπέ κρεβάτι και μια βιβλιοθήκη. Ε το λοιπόν για τον καναπέ κρεβάτι δε συζητώ πόσο άντεξε, ένα χρόνο σκάρτο. Η δε βιβλιοθήκη μετά το δίχρονο άρχισε να μπατάρει και τα ράφια να πετσικάρουν απότο βάρος των βιβλίων. Τα δε νεοσέτ ζουν και βασιλεύουν ΑΚΟΜΑ.(μιλάμε για 12 χρόνια)
Αλλά βλέπετε ήταν μοντέρνα και «επιταγή» της εποχής να έχεις κάτι από ΙΚΕΑ. Τα πιο πεταμένα χρήματα που έδωσα ποτέ. Δεν είμαστε καταναλωτές και είναι λογικό όπου μας βρίσκουν μπόσικους να μας χτυπάνε. Κρίμα για την εταιρεία και τους εργαζομένους της.
Παρ όλα αυτά, ότι πήραμε από ΙΚΕΑ, βιβλιοθήκη, ντουλάπα, πολυθρόνα, γραφεία εδώ και 6χρόνια στέκονταιι σαν καινούργια.
Υπάρχει όμως και αρκετή σαβούρα που φαίνεται με την πρώτη ματιά.
Βαρειά πεπόνια στην ΝΕΟΣΕΤ στο εμπορικό κέντρο "Florida" λες και είχαμε πάει να ζητιανέψουμε και ένα κεββάτι που έψαχνε φίλος, το πήραμε τελικά μισή τιμή από τα SATO εντός.. Νομίζω πάει και αυτή.
Μπορεί να φταίει η καταναλωτική συνείδηση κλπ αλλά προσωπικά θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας που μπήκαν και μπαίνουν λουκέτα σε όλες αυτές τις εταιρείες είναι ο δανεισμός.
Κακά τα ψέματα όλες αυτές οι εταιρείες είναι (ήταν) τίγκα στα δάνεια. Με το που στέρεψε η "πηγή" όχι μόνο για νέο δανεισμό αλλά ακόμα και για ρύθμιση/ανανέωση υφιστάμενου, τέλος. Είναι απλά θέμα χρόνου πότε θα μπει οριστικό λουκέτο.
Θελω να σας δω τι θα ψηφισετε παλι!!!!!διοτι εμεις οι Ελληνες ολο λεμε αλλα απο τον καναπε!!!!Οι καλπες θα βγαλουν παλι τους ιδιους αλητες μπλε κοκκινους πρασινους