Αρχικό μήνυμα απο
nino X3
απο τον φουρνο στη καταψυξη...
Ο "καθενας" ερμηνευει τις αποφασεις της συνοδου οπως τον "βολευει", και εγω ο αδαης πολιτης,τη μια θελω να βγω να πανηγυρισω και την αλλη να κρυφτω και να προλαβω να "σηκωσω" κατι λιγα λεφτουδακια απο τη τραπεζα,να τα κρυψω στο παπλωμα μου και να νιωθω "ασφαλης"και ας μη γνωριζω τι προκαλω.. τη μια να σχηματιστει ενα χαμογελο στο στομα μου και μια μικρη νοτα αισιοδοξιας μεσα στην οικογενεια (που ενα χρονο τωρα ειχε εξαφανιστει)και την αλλη να συνεχισω να φοβαμαι και να στερω μεχρι και τα στοιχειωδη ως δειγμα σωφροσυνης.
Ελεος πια το παιχνιδι ειναι πολυ ποιο πανω απο αυτο που νομιζουμε και αν η χασουρα απο τα ομολογα εκτιμηθηκε λιγοτερο συμφερουσα απο τη χασουρα απο τα ασφαλιστρα ειλικρινα δεν με νοιαζει.
Το στησιμο ηταν απο την αρχη και οι αλλαγες αναθεωρησεις ,ανακατανομες εχουν στησει τα θεμελια τους, καποιες απο αυτες επρεπε ηδη να ειχαν γινει.
Ναι θα δουμε πολλα,θα μετρησουμε και πολλες "απωλειες" ομως εδω ειμαστε τωρα σοφοτεροι αν και οχι ενωμενοι για να μπορεσουμε να αντισταθουμε, ο χρονος θα δειξει τι αξιζουμε και η ιστορια θα μας κρινει!
Η ευρωπη φυλαξε τον ποπο της δεν την επιασε η καλοσυνη μονο για την Ελλαδα και εαν καποιοι το θεωρησουν ως αλλο σχεδιο μαρσαλ, ακομα και ετσι οι συνεπειες μιας χρεοκοπιας ξεπερνανε και την ποιο νοσηρη φαντασια.
με τρεις λεξεις μονο ειναι χαος φρικη καταστροφη!!
Αντε βγειτε ξοδεψτε κανα ευρω μπας και παρει καμια ανασα η αγορα και αρχισει το ντομινο να επιστρεφει,γιατι τη μεγαλη ζημια στην αγορα μονοι μας τη προκαλεσαμε...