Καταλαβα,αμα ειναι να μας κυβερνησουν εβραιοι μεσα στην ελλαδα παρε το αυγο και κουρευτο.
Printable View
Καταλαβα,αμα ειναι να μας κυβερνησουν εβραιοι μεσα στην ελλαδα παρε το αυγο και κουρευτο.
Κι εγώ με μισή καρδιά τον ψήφισα τον Σαχλαμαρά Γιώργο, γιατί δε βλέπω πιο ανώδυνο τρόπο ανάκαμψης από εκείνον του μνημονίου. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό, θέλω απλώς κάποιος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Βολεμένος δεν είμαι, αν σου πω τι οικονομίες έχουμε στην τράπεζα θα βάλεις τα κλάματα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τα εμπόδια ορισμένες φορές ανυπέρβλητα ενώ υπάρχουν βράδυα που δε μπορώ να κοιμηθώ. Και σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που κλείνει τα μάτια του όταν βλέπει τα παιδιά του γείτονα να πεινούν ή τους νέους να μεταναστεύουν. Η βάση για την ανάπτυξη όμως είναι -κατά την ταπεινή μου άποψη- η τήρηση του μνημονίου.
είπα να μην το βάλω γιατί δεν θα το διαβάσει κανείς, αλλα αφού το 'φερε η κουβέντα, δείτε το
https://www.capital.gr/News.asp?id=1505096
μπορεί ο καθένας να πάρει μιά ιδέα για το τι πρεπει να γίνει γιά να αλλάξει μορφή αυτή η χώρα. ΠροΥπόθεση είναι, λαός κι πολιτική ηγεσία να το θέλουν.
Ποιος βενιζελος ποιος σαμαρας και ποιος τσιπρας...
https://www.youtube.com/watch?v=gzsc7fS9o38
"Οι πληγές του παρελθόντος είναι ανοικτές, αλλά ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε τις διαφορές για την Ελλάδα και να φτιάξουμε ένα ευρωπαϊκό μέτωπο κατά του λαϊκισμού» τόνισε η κ. Μπακογιάννη για την συνεργασία με τον Αντονυ.
Συγκινήθηκα......κόντεψα να δακρύσω.
Επαναλαμβάνω φίλε Κώστα ότι η φοροδιαφυγή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ξεπερνά τα 2/3.
Αν δουλέψει επιτέλους ο κρατικός μηχανισμός, μακριά από λαδιάρηδες και ημέτερα παιδιά, το 1/3 από αυτά να εισπραχθεί τότε η τρύπα του προϋπολογισμού κλείνει.
Αλλά έστω ότι δε συμβεί αυτό και οι μηδενιστές πέσουν μέσα, από τα δάνεια που λαμβάνουμε Κώστα τι πάει για την εξυπηρέτηση των εσωτερικών αναγκών του κράτους?
Από ψίχουλα έως τίποτα.
Όλα πάνε για την αποπληρωμή των παλαιότερων δανείων, χωρίς να τονώνεται η εγχώρια αγορά, χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε αναπτυξιακό μέτρο, με αποτέλεσμα το έλλειμμα να μην μπορεί να πέσει με τίποτα.
Απλά και ξάστερα λοιπόν, με τους τωρινούς όρους του μνημονίου δεν θα ξεχρεώσουμε ΠΟΤΕ.
Αντίθετα, θα παίρνονται ολοένα και πιο σκληρά μέτρα για τους πολλούς, μιας και οι υπολογισμοί θα πέφτουν συνεχώς έξω, όπως και τώρα, και όταν πια δεν θα μπορούν να παρθούν άλλα, θα έρθουν και οι κατασχέσεις των εθνικών γαιών, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο γίνονται όλα αυτά (να'ναι καλά το αγγλικό δίκαιο).
Ώρες ώρες εύχομαι πάντως να βγει πάλι το ΠΑΝΔΟΚ και ο συρφετός τους (Ντόρα, Μάνος κλπ) και να συνεχίσουν πιστά την εφαρμογή του μνημονίου.
Τότε όχι μόνο θα πέσει η κυβέρνηση σε 2-3 μήνες το πολύ, αλλά ο λαός θα τους πάρει στο κυνήγι κυριολεκτικά.
Μαζί και αυτούς που τους υποστήριξαν.
Γιατί μόνο έτσι θα ξεριζωθεί για τα καλά το σάπιο κατεστημένο.
Αλλά επειδή δεν θέλω να επικρατήσει το χάος, καλύτερα κάτι τέτοιο να συμβεί, έστω και πιο ήπια, μέσα απ'τις εκλογικές διαδικασίες.
Το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα.
Είναι συμμαχία κομμάτων και φορέων.
Άρα αυτό που λες δεν έχει λογική, αφού όταν μιλάς για το ΣΥΡΙΖΑ μιλάς κατ'ανάγκην για τις συνιστώσες του.
Διαχώρισε στο μυαλό σου τι είναι το ΣΥΡΙΖΑ και τι είναι ο Συνασπισμός (πρώην ΚΚΕ εσωτερικού και απ'το 2004 η βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) και τότε έλα να ξαναμιλήσουμε πάνω στο θέμα, γιατί μάλλον τα έχεις μπερδέψει.
Όσο για το χαρτί, εδώ και 1,5 χρόνο που το έχω το εξασκώ όσο μπορώ.
Αλλά με την ανεργία στους νέους κάτω των 25 στο 54%, σίγουρα δεν το εξασκώ όσο θα ήθελα (πάλι καλά βέβαια που το εξασκώ και τόσο μιας και οι περισσότεροι γνωστοί μου στην ηλικία μου είναι παντελώς άνεργοι).
Και το ποσοστό αυτό δεν είναι φυσικό φαινόμενο, προκλήθηκε από κάποιες αντικοινωνικές πολιτικές οι οποίες θα πρέπει να αλλάξουν άρδην.
ναι βεβαια υπο την ηγεσια συριζα (πρωην συνασπισμου, πρωην κκε εσωτερικου, +μαοϊκο-τροτσκιστικες-αντιεξουσιαστικες συνιστωσες), μαζι με τις ληστο-συνδικαλες, φωτοπουλους και λοιπα αποβρασματα που ειδαν φως και μπηκαν θα λειτουργησει τελεια το δημοσιο!
τοσο τελεια που θελει ακομα 100 χιλιαδες κοσμο για να ολοκληρωθει το "νοικοκυρεμα"... :hystericalbs1::hystericalbs1:
μην παραπληροφορουμε... thumb
απο τα δανεια που λαμβανουμε αρκετα χρηματα πανε σε πληρωμη μισθων και εξοδων δημοσιου.
συμφωνω οτι τα λεφτα που μας δινουν αντι να τα χρησιμοποιησουμε με αναπτυξιακα μετρα, τα τρωνε τα τρωκτικα του δημοσιου.
ναι αυτα τα ιδια τρωκτικα που δεν μας φτανουν αλλα ο τσιμπλας θα αυξησει κατα 100 χιλιαδες...thumb
Παράθεση:
'Ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος χθες συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τον ενημέρωσε για τη δημοσιονομική κατάσταση, δήλωσε πως, παρότι το έλλειμμα μειώθηκε το 2011, το πρωτογενές έλλειμμα, δηλαδή η διαφορά των εσόδων από τις δαπάνες χωρίς να υπολογίζονται οι τόκοι, ανήλθε σε 4,5 δισ. ευρώ. Εφέτος, σύμφωνα με τους στόχους που έχουν τεθεί από την απερχόμενη κυβέρνηση και την τρόικα, το πρωτογενές έλλειμμα θα κινηθεί μεταξύ 2-3 δισ. ευρώ και μόνο το 2013 εφόσον επιτευχθούν οι προβλεπόμενοι στόχοι η Ελλάδα θα έχει ισοσκελισμένες τις δαπάνες (χωρίς τους τόκους) με τα έσοδα.'
πηγή: εφημερίδα τα Νεα
Αυτό το capital.gr απ το capitalism προέρχεται?
Άναψαν οι κονδυλοφόροι του κεφαλαίου ρε παιδί μου. Όλοι τους ντοκτορά στα οικονομικά έχουν? :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Στάθη, δε κανεις αυτο το μαγικό με την παράθεση;
https://www.imerisia.gr/article.asp?...ubid=112867298
ενώ ξέρεις, κάνεις ότι δεν ξέρεις απλά για να συνεχίσεις να υποστηρίζεις την άποψη σου. κάτι τέτοιο κάνουν και οι σημερινοί πολιτικοί.
απο αυτούς που υποτίθεται ότι έχουν να εισπράξουν, οι μισοί έχουν κλείσει, και οι άλλοι μισοί έχουν να λαβαίνουν απο επιστροφές, πιο πολλά απο αυτά που χρωστάνε.
επομένως, για πια 2/3 μιλάμε ακριβώς???δλδ ρε άρη, ότι μας συμφέρει απο αυτά που λένε οι μπουρδολόγοι το κρατάμε και το αναπαράγουμε, και απο την άλλη ότι δεν μας αρέσει το καταγγέλουμε???
δεν πάει έτσι αγορίνα. να μιλήσουμε για πράγματα που ισχύουν, και όχι για πίπες.
ας πάνε να τα πάρουν απο τον ΟΣΕ, τις ΔΕΚΟ και τα κόμματα πρώτα.
αφού τα λεφτά που δανειζόμασταν πρέπει να τα επιστρέψουμε, τι να κάνουμε δλδ???ή θα αρχίσουμε πάλι να μιλάμε για επαχθές χρέος???γιατί αν θυμάμαι καλά, το 80% των ελλήνων έχουν 30ετή στεγαστικά, όπου στο τέλος το σπίτι απο 150, θα τους κοστίσει 220 - 230 και πάνω...δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία όταν εσύ ο ίδιος βάζεις την υπογραφή σου για να βάλεις το κεφάλι σου στην γκιλοτίνα.
πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις, ότι το μνημόνιο δεν είναι το πρόβλημα, αλλά ο τρόπος υλοποίησης που διαλέξαν οι πολιτικοί αρχηγοί μας.
δεν νομίζω να θεωρείς σωστό το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κάνει τόσα τραγικά λάθη διαχείρησης, ακόμα και σε ένα περίπτερο που λέει ο λόγος, να βγεί και να φάει ένα κάρο λεφτά, και να γυρίσει έτσι απλά στους λαβαίνοντες και να τους πεί...οκ μωρέ!!!έπεσα λιγάκι έξω. απο'δω και πέρα θα είμαι καλό παιδί, παμ παρακάτω.
τι λές ρε άρη...είσαι καλά ρε αγόρι???να διώξουμετο πρόγραμμα εξυγίανσης και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα???
και ποιοι είμαστε εμείς δλδ για να μας δανείζουν συνέχεια οι ξένοι???υποτίθεται υπερήφανοι έλληνες είμαστε, και όχι τα ζητιανάκια της ευρώπης.
όσο για το αγγλικό δίκαιο, δεν κατάλαβα...εσύ άμα δάνειζες σε κάποιον που συνεχώς έβγαινε εκτός υποχρεώσεων απέναντι σου, στο τέλος τι θα έκανες???
δεν θα κατέφευγες στον πιο σίγουρο τρόπο, έτσι ώστε να πάρεις ότι μπορείς πίσω???
για το μόνο που θα έπρεπε να εύχεσαι αυτή την στιγμή, είναι να μην βγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση απο τους τρείς ηλίθιους. οι μεν θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, ο δε θα τα τινάξει όλα στον αέρα...πολικομματισμό ζητήσαμε, πολικομματισμός πρέπει να υπάρξει. να κάτσουν όλοι κάτω, κα;ι όπου είναι καλύτερος ο καθένας, να αναλάβει εκεί...
στόχος είναι να συμμαζευτεί πρώτα η χώρα, και έπειτα ξαναγίνεται αναδιανομή, με σωστά κρητήρια.