:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Τα πανηγύρια δεν ειναι για το μέγεθος του μισθού:thumbsdown: Γιάννη, αλλά για το οτι σε τέτοια δύσκολη εποχή, καθε ρευστό στο σπίτι ειναι καλοδεχούμενοthumb
Printable View
ααα και το ποιο σημαντικο!!! δεν μας φτανουν ολα αυτα που τραβαμε, εχει και η πεθερα μου γεννεθλια σημερα και πρεπει να παω να της κανουμε τουρτα εκπληξη...
ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ!!!
Οι υπογραφές που έχουν μπει από την τωρινή κυβέρνηση δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση δέσμευση για την επόμενη, η οποία μπορεί κάλλιστα να καταγγείλει το χρέος.
Το τι συνέπειες θα έχει μια τέτοια πράξη δεν μπορεί να το ξέρουμε προκαταβολικά. Σίγουρα δεν είναι κάτι απλό χωρίς μειονεκτήματα, όμως δεν είναι τόσο καταστροφικό όσο προσπαθούν να περάσουν τα παπαγαλάκια.
Κι αν είναι καταστροφικό για εμάς, άλλο τόσο θα είναι και για την υπόλοιπη Ευρώπη κι όσοι λένε πως οι Ευρωπαίοι είναι θωρακισμένοι από ενδεχόμενη στάση πληρωμών της Ελλάδας λένε είτε ψέμματα είτε έχουν παρασυρθεί από την προπαγάνδα που έχει περάσει ότι όλα αυτά γίνονται για να σωθεί η Ελλάδα κι όχι το τομάρι τους.
Υπόψιν, αν δεν μπορούσε η επόμενη κυβέρνηση να κάνει τίποτα, Σόιμπλε και λοιποί διεθνείς απατεώνες δεν θα έκαναν ό,τι μπορούσαν για να πανικοβάλουν τους πολίτες ώστε να ψηφίσουν μνημονιακά κόμματα.
Τώρα περι δανεικών, αν βάλει κάτω κανείς τα λεφτά που καλούμαστε να πληρώνουμε για την αποπληρωμή των δανείων τότε θα δει πως είτε κάτι τέλος πάντων παρήγαγε η χώρα αυτή κι έχουμε να δίνουμε τέτοια τεράστια ποσά, είτε πολύ απλά αφού δεν παράγουμε τίποτα τα λεφτά αυτά δεν θα ξεχρεωθούν ποτέ κι απλά θα παραταθεί λίγους μήνες η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.
Η το ένα συμβαίνει λοιπόν ή το άλλο (ή παράγουμε άρα η προπαγάνδα είναι ψεύτικη, ή δεν παράγουμε και με το μνημόνιο πάμε στον πάτο μια και καλή), αφού από το μνημόνιο και μετά όχι ανάπτυξη δεν έχει επέλθει αλλά η ύφεση συνεχίζεται χωρίς τέλος.
Και όπως έχω ξαναγράψει, το δανεικά τέλος είναι λίγο αστείο να ακούγεται τώρα που έχουμε πάρει τα μεγαλύτερα δάνεια που έχουν δοθεί ποτέ και μάλιστα ποτέ αυτά δεν είναι αρκετά (συζητούν ήδη για τρίτο πακέτο).
Τόσα χρόνια ζούσαμε με δανεικά (που ούτε ενυπόθηκα ήταν ούτε τίποτα) και τώρα που έχει πεινάσει το σύνολο του πληθυσμού και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι μια τρύπα στο νερό, ενώ όλα είναι ενυπόθηκα, ζούμε χωρίς δανεικά?
Απλά δεν στέκει.
Διαβάζω πως λύθηκε το πρόβλημα της απεργίας των ναυτεργατών την Μεγάλη εβδομάδα !
όσοι ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στα νησία του Αιγαίου, μπορούν να κλείσουν εισητήρια με την τουρκική φρεγάτα που περνάει απο την Ευβοια !
:thumbsdown:
Τι εγινε ρε παιδια ??
Ο ΓΑΠ ητανε ????
:wassat:
σοβαρα τωρα, κριμα στον ανθρωπο...
:(
Σοκ στην Πλατεία Συντάγματος πριν από λίγη ώρα.
Ένας άνδρας έβγαλε πιστολι, στα σκαλάκια που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της πλατείας, και αυτοπυροβολήθηκε.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας πριν αυτοκτονήσει, είπε "Δε θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου".
https://www.enikos.gr/society/30342,...dia_moy_e.html