All good :original: απλα την εκανα για Καναδα και τελειωσαν τα γουστα με την πιστα :ranting2:
Printable View
...δ πειραζει φιλε... γυρνα το στο χωματινο..
Συνημμένο Αρχείο 33206
Συνημμένο Αρχείο 33207
Συνημμένο Αρχείο 33208
τα εργαλεία μου...............
Μερικές πόζες απο τον καινούργιο μου κανίβαλο!! :warriorsmiley:
Συνημμένο Αρχείο 42295
Συνημμένο Αρχείο 42296
Συνημμένο Αρχείο 42297
Συνημμένο Αρχείο 42298
Συνημμένο Αρχείο 42299
Μεγειες !
Καλοτάξιδο !
Καλορίζικο Γιώργο, να το χαρείς και καλές βόλτες!!!
Αν και προσωπικά δεν κατέχω και πολλά-πολλά από τέτοιου είδους κατασκευές, η ανάρτηση πάντως πρέπει να είναι Ohlins.
Για δώσε λίγες πληροφορίες για το περί τίνος πρόκειται.
Καλοταξιδη Γιωργο!!!:thumbsup:
ο κουμπαρος "νιντζα" και εσυ με ΤΗΝ Νιντζα!!!:thumbsup:
Μέχρι και πριν ένα μήνα ήταν στην κατοχή μου
Μακαρι να ηταν! κανενα ιαπωνικο δεν φοραει Ohlins απο μαμα, μονο τα ευρωπαικα. Νομιζω ειναι KYB, πληρως ρυθμιζομενη φυσικα οπως σε ολα τα supersport.
Το συγκεκριμενο μοντελο, 2004-2005, ειναι αρκετα..notorious! Θεωρειται το ''αγιο δισκοποτηρο'' απο πολλους! Ειναι πολυ δυνατο, μετρημενο 163ps στο πισω τροχο και 170 κιλα αδειο! Η γεωμετρια του ηταν πολυ επιθετικη, ειχε το μικροτερο μεταξονιο, 15mm λιγοτερο απο το Ninja '09 που ειχα πριν, και η γωνια καστερ του εμπρος πιρουνιου ειναι 24 μοιρες, επισης η μικροτερη στην κατηγορια, αυτα σε συνδιασμο με τον πολυ αγριο κινητηρα συμβαλουν σε μια...''ενδιαφερουσα'' οδηγικη εμπειρια! Με απλα λογια το εργαλειο με 180 χλμ και 3η, συπλεκταρεις και σηκωνεται σουζα!! χαχαχαχ...0-300 σε 19,5 δευτερολεπτα...Βεβαια η μεγαλη χαζομαρα της Kawasaki ηταν η εντελως μαπα τρομπα του εμπρος φρενου, που απλα ειναι κατωτερη των περιστασεων και η ελειψη steering dumper στο τιμονι το οποιο με την συμπεριφορα της μοτοσυκλετας ειναι εως και επικινδυνο λογω tank slapping.. Βεβαια ολα αυτα θα διορθωθουν αμεσα.
Πριν ενα μηνα εφυγε αυτο
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...3615012f-1.jpg
Και ηρθε αυτο
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...f4f7f2e2-1.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καινουριο Βαγγελη
Triple black adv με τα πακετα πανω ολα
Σε σχεση με το παλιο η μερα με τη νυκτα.
Στο παλιο εγω δεν μπορουσα να χωνεψω το δουλεμα του διαφορικου
Σε αυτο δεν ακουγεται τπτ
Sent from my iPad using Tapatalk
Ειναι λιγο νωρις να εχω θεματα,
Το μηχανακι το χω ενα μηνα
Η ανακλιση στα καλαμια εχει γινει απο το εργοστασιο
Οσο για την οθονη,μπορουσα να την εχω χωρις χρεωση αλλα δεν μου αρεσε,προτιμω τους κλασικους δεικτες και τις επιπλεον πληροφοριες απο το gps της bmw
Δεν νομιζω να τοποθετειται μετα η οθονη
Δωρεαν γτ θα μου την εκαναν δωρο οπως μου καναν και τις βαλιτσες
Τοποθετείται .
Τα μοντέλα του 18 δεν λέγονται πια tripleblack έχουν μικροδιαφορές με του 17 συν του ότι αν το θες με tft οθόνη κοστίζει πιο ακριβά.
Τώρα αν κάποιος θέλει σε μοντέλο του 17 να βάλει οθόνη tft μπορεί .
Όμως θα το επιβεβαιώσω 100% αύριο και θα σου πω
Ενδιαφερεσαι για lc?
Έχουμε και μοτοπαρεα στο φόρουμ?! Πολύ ενδιαφέρων! Όταν δεν στρίβουμε με 4 τροχούς...στρίβουμε με 2! Την είχα 1.5 χρόνο στο γκαράζ ακίνητη λόγω μωρού κ σε μια μόνιμη εσωτερική διαμάχη αν έπρεπε να την δώσω ή όχι..απο καινουργιο + αρκετά έξτρα πάνω για να το φέρω στα μέτρα μου..
Βγαίνουμε κ μοτοβολτες δηλαδή???
Συνημμένο Αρχείο 43331
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ω ρε μάνααα, μερακλής βλέπω. Τι χρονιά είναι; Το 1200 του '16; thumb
Το limited edition το Pikes Peak του 15...Ο τελευταίος κανίβαλος πριν το φλορεψουν και αυτό στο τελευταίο μοντέλο
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Μια προσφατη βολτα
Μια χοντρούλα βαυαρή με δυο Ιταλίδες :D
Η χοντρουλα είναι κόσμημα και πανέμορφη απέναντι στα αλλά δυο
οταν εχεις κολλημα με τις μπεμπες τοτε δυσκολο να ξεφυγεις απο την μαρκα και στους 2 τροχουςΣυνημμένο Αρχείο 43376
εγώ τώρα το ανακάλυψα το θέμα με τους 2 τροχούς .
σε άλλο μήκος κύματος βεβαία κινούμε εγώ, μιας και γουστάρω custom κατάσταση
Συνημμένο Αρχείο 44767
αντε και αλλη μια φωτο
Συνημμένο Αρχείο 44769Συνημμένο Αρχείο 44769
Φίλε είμαι άσχετος από δίτροχα αλλά αυτό που βλέπω είναι πολύ ωραίο. Κάτι μου λέει ότι έπεσε πολύς χρόνος και χρήμα!
Τα λάστιχα και η δισκόπλακα όλα τα λεφτά.
η φώτο είναι πριν 6 μήνες περίπου .η μηχανή είναι 24χρονων . 90 % προσωπική εργασία , πολλά βράδια ξοδευτήκαν για να βγει το αποτέλεσμα. ευχαριστώ πάντως