Ειλικρινά σου αρέσει με αυτό το κουμουτσολάστιχο;;;:think:
Printable View
Ειλικρινά σου αρέσει με αυτό το κουμουτσολάστιχο;;;:think:
βαλε 17αρες καλυτερα
Με "μέτρια" οδήγηση που κάνω τελευταία, δηλαδή 120-140 καμια προσπέραση, αλλαγή στις 4Κ στροφές περίπου, έχω ένδειξη 12.4Lt/km λίγο ποιο πιεσμένα είχα συνήθως γύρο στο 15, σε πολλά γκάζια έχω δει κ 17. Ε46, M54B30, 19" τροχοί.
Οταν το ειχα παρει το αμαξι φοραγε 225 και πισω αλλα ηταν μικρο για την ζαντα και περισυ που τα αλλαξα εβαλα 255.Δηλαδη εξεχαι η ζαντα πολυ πιο εξω.Στο αμεσο μελλον σκεφτομαι για 17αρες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις εκτός πόλης έκανα 820 χλμ (Λάρισα - Πάτρα και ξανά πίσω) με 120¤ βενζίνη 97 οκτάνια Shell με τιμή βενζίνης 1.665 δηλαδή με 1+ ρεζερβουάρ...
...με "σχετικά" ήρεμη οδήγηση...!
Aν εγραφες και τι διαφορικο φορας θα ειχα μια ποιο ολοκληρωμενη εικονα
Παντως οπως και να εχει....ψηλα σε βλεπω
Εγω φοραω 2.92,μεσα στην πολη με στρωτη οδηγηση ειμαι στα 10-10.50
Εθνικο δικτυο με τις ταχυτητες που αναφερεις ειμαι στα 9-10
Ποιος ολογος να κανεις αλλαγες στις 4000 χλ;;Ο β30 στις 2.300 εχει 30 κιλα και στις 3500 την μεγιστη ροπη του...η οικονομια επιτυγχανεται οταν οι αλλαγες σου ειναι εκει αναμεσα
Μακρυς εισαι....το 2.92 η πεμπτη εχει 40 χλμ ανα 1000 στροφες
Εντος πολης αν εχεις βαρυ ποδι και παιζεις ισως να ειναι φυσιλογικη η καταναλωση που εχεις
Στο εθνικο δικτυο ομως με ταχυτητες 120-140 δεν πρεπει να εχεις πανω απο 9 και αυτο που λεω ειναι καρατσεκαριμενο,το 95% των χλμ μου ειναι στην εθνικη.
E34..520 M50.
313χλμ.23λτ. 7,5λτ/100χλμ.
Αλαγές στις 2000 Μέγιστη ταχύτητα 100χλμ.
Διαδρομές κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο,με στροφες και ανηφορες.
816χλμ 63λτ.7,8/100χλμ.
Θηβα Λαμια.. Με επιστροφη.
Θηβα Λαρισα.. Με επιστροφη.
Αλαγες στις 2000.Ταχυτητα σταθερη στις ευθειες 130.Στις κατηφορες 150.
Ενα ξεσπασμα μεχρι τα 220,και μετα χαλαρα.
Φοβερές τιμές Βασίλη. Εγώ με το 1800άρι δεν ήμουν ποτέ κάτω από τα 10lt/100km. Βέβαια με μεγαλύτερες τελικές και αλλαγές στις 2500 με 3000.
thumb
Εκλπηκτικες!
Βασιλη, τι βημα εχεις στο διαφορικο (μαμα φανταζομαι?) ??
Βεβαιως αλλο σασμαν απο Ε36 που εχω στο μυαλο μου, αλλα ετσι για να κανω μια συγκριση με 36αρι που ειχα.
Βανος ειπαμε εχεις ή οχι ?
Και 205 πλατος λαστιχο ??
Λαστιχα dunlop sport respone 205/65/15.
To βημα δεν το θυμαμαι καλα. 3,15 Νομιζω.
Βανος m50b20.
Για να φερω αυτες τις καταναλωσεις,αλαζω στις 2000, και οταν βαλω 5η πιεζω ελαχιστα το γκαζι προσεχοντας το οικονομεμετρο να μην ξεπερνα τα 8λτ.Οταν φτασει στα 110χαω αφηνω γκαζι και το οικονομετρο πεφτει στα 4 με 5λτ.Στις ανηφορες πιεζω ελαχιστα το γκαζι με το οικον.στα 8 με 9λτ.
Στις κατηφορες το κραταω στα 4 λτ.
Ισως να πεζει ρολο και το καθαρισμα που εκανα στο νεο καπακι.
Σε ηρεμη βολτα απο Χαιδαρι προς Σουνιο με ταχυτητες μεχρι 100 ο B30.......παρακαλω κατσαραιος και γουιλμαν με τα γκαζακια να τριβουν τα ματια τους.
Συνημμένο Αρχείο 24523
θηβα Κατερινη με επιστροφη.
914ΧΛΜ 75λτ... 8,2λτ/100χλμ. Εφυγα γεματος,ξαναγεμισα στο ιδιο πρατηριο της περιοχης μου.
Σταθερα 130 με το οικονομομετρο να δειχνει στις ευθειες 7 με 8λτ.. Στις κατηφορες 2 με 4 αναλογα την κλιση.Ενω στις ανηφορες εδινα λιγο γκαζι προσεχοντας να μην φυγω πανω απο τα 10λτ..και το αφηνα να κοβει.
Καποια στιγμη πηγα 180 και μολις σταθεροποιηθηκε εδειχνε, αν εχουμε τον θεο μας 10λτ.Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το οργανο.
εκτος εχω πεσει και στα 8/100 με 140-150χλμ σταθερα,αλλα εντος μου γραφει 13,14
Εγω μεχρι τωρα που κινουμαι κυριως σε πολη μεσα
δειχνει απο 12 εως 12.7
Αττικη οδο μονο μια φορα επεσε κατω απο 10
Ανδρεα μ52 ειναι το μοτερ σου ή μ54;
Η ενδειξη που αναφερεις ειναι του board computer ή υπολογισμενο απο την μανικα?
Sent from my iPad mini using Tapatalk
Τώρα το πήρα χαμπάρι...
Γατάκι κοίτα, και κάνε τους υπολογισμούς σού.
Από αυτά τα 9km είναι Α.Ο. Άλλα 5km στο ποτάμι με αρκετή κίνηση λόγω ωρας. Και τα υπόλοιπα πόλη...
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...hp4d8ate-1.jpg
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Έχει μια πολύ μικρή απόκλιση,
Κάτι λιγότερο από μισό lt
Αλλά μην το πεις του Μιχάλη
:hystericalbs1: : hystericalbs1: : hystericalbs1:
Ανάλογα την διαδρομή και το πόδι είναι φίλε, τον τελευταίο καιρό έχω πέσει στα 10lt μετρημένα πάντα από γέμισμα σε γέμισμα.
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι το bc,
Και του Μαικ με μια ξερή να δεις που θα έπεφτε το υπόλοιπο χαχαχαχα
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Μέσα στη πόλη 1η, 2α. M54B30
https://img.tapatalk.com/d/14/05/07/nedyquva.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
M43B16 7.5-8 πολη 6+ εκτος πολης τωρα με το υγραεριο καταναλωση πολης 9.1 L/100kmh..
λαθος διατυπωση μου..οταν λεω πολη εννοω απο χωριο σε πολη (μην φανταστεις τπτ σοβαρο οταν λεω πολη) οπου κυκλοφορω με 100-120 στα μεταξυ διαστηματα..τοσο εδειχνε ο υπολογιστης βεβαια μιλαμε για πολλα χιλιομετρα μεικτης καταναλωσης αλλα καπου στο 7.3+ σιγουρα..παιρνει και πιο χαμηλες τιμες αλλα το παταω λιγο παραπανω..:original:
13 λίτρα στα 100 χλμ με διαδρομή ορεινή καθημερινά, λίγη κίνηση στην πόλη αλλά και στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης, λίγες μπάντες... και χαλαρή οδήγηση ΄!
Μ5 Ε39
Υπολογίζω να έχω 15+ μικτό εκεί που με το Μ3 είχα 14,5
Ας παει και το παλιαμπελο!!!
Άσε ρε σιγανοπαπαδιά εσύ!!! :th_Laie_67-1:
που δεν κάνεις και τέτοια !!:drive:
Εχθές ειχα τη φαεινή ιδέα να μηδενίζω το bc ,μεσα στην κίνηση της πόλης . Έκανα περίπου 40 λεπτά να πάω απο τον καζακο στην κρήνη .
Όπως είμαι λοιπόν σταματημένος στην κίνηση , αρχίζει να γράφει 17,0 ... 18,0.... 19,0... 20,0... Αρχίζω να ιδρώνω κ ας ειχα ανοιχτό aircon ....
Σταμάτα ξεκινά , αλλα το φανάρι σταθερά ακομα μακριά ... Κ συνέχιζε ... 21,0 ... 22,0... 23,0... 23,7 κόντεψα να πάθω έμφραγμα !
Διαπίστωσα λοιπόν οτι η ορεινή καθημερινή μου διαδρομη , που δεν εχει ζεσταθει πάντα καλα το αυτοκινητο ειναι πιο οικονομική !
Επιστροφή μελισσοχωρι γρηγορα , λογω λάθους συναγερμού οτι μπορει να γεννάμε , κ ξανά πισω Διαβαλκανικο σβελτα , κ ξανά μελισσοχωρι χαλαρά ομως, κ η μέση καταναλωση έπεσε στο 13,1 ! :thumbsup:
Σύνολο σε αυτη που δεν εχω μηδενική είμαι στα 14 , αλλα λογικά θα στρογγυλοκαθίσει στα 15+
(Θα διαβάζει κανεις για 11,5 με v8 5λιτρο κ θα τραβάει τα μαλλιά του )
88 ευρω απλη βενζινη
613 χλμ.
Τι τόσα έγραψε το B.C;; Η τόσα βγάζεις;;;