κυκλοφορει κουπε τετοιο στην αρκαδια!
Printable View
Κάτσε βρε Σταμάτη.
Κάποιος το πήρε από Γερμανία χωρίς να το έχει ελέγξει καν ?
Εμένα για πιπιριές μου ακούγονται αυτά.
Σε πάω και στοίχημα ότι θα είναι εκεί η αγγελία τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Εκτός αν το δίνει τσάμπα στην Γερμανία, λόγω της χρηματοδότησης που κάνει η Μέρκελ στην Ελλάδα :th_Laie_67-1:
Δαγκονομουνα να μην το πω αλλά βρέθηκε και ο αλεξ που χε την ίδια σκεψη
Και αμα το έχει τσεκάρει πχ ο Πλιάνος το αμάξι που είναι σαν "παράρτημα" των Γερμανών στην Ελλάδα? (εχει σκουπίσει τις μισές μάντρες απο τα -καλά- αμάξια)
Κουβέντα κάνουμε.
το αμαξι αυτο δεν εχει ξαναεμφανιστει στο car η αλλου τα τελευταια 2 χρονια ποτε προλαβε ο πλιανος και ο καθε πλιανος να παει στην κρητη να το δει ρε
Μπορεί απλά να έχει γνωστό στην Γερμανία και το βγάζει έξω.
Ένας γνωστός μου, το έκανε αλλά λεπτομέρειες δεν ξέρω...
Παντως οταν ειμασταν κρητη περυσι, μετα τοπ ατημα με το αουντι εκει που καθομασταν, ηταν ενας γεματος τυπος που ελεγε οτι ειχε δυο αμαξι. Ενα σι ες ελ, και ενα απλο μι τριο.
Αν θυμαμαι καλα, το απλο ελεγε οτι ηταν φοινιξ.
Βεβαια ο μανωλακης λεει οτι το σι ες ελ δεν το ειχε δει ποτε...
Ρε θειο...θα το χτυπησεις να γουσταρουμε να πουμε???
Οχι τπτ αλλο, να περασεις τον μυτεραν και εσυ σουβλα.
Θωμά, παραείναι ρίσκο μια τέτοια κίνηση.
Οχι.
Κουβεντιάσαμε με τη Μαριέττα, έδωσε τις εναλλακτικές της, δεν προχωράω σε κάτι τέτοιο, οχι σε αυτά τα λεφτά, όχι αυτή την εποχή.
Σε αυτά τα χρήματα..... οι εναλλακτικές είναι απίστευτα πολλές και καλύπτουν ΚΑΙ ανάγκες που έχουμε.
Τόσο χρήμα για "παιχνίδι" δεν το δίνουμε.
προεδρα δεν παιρνεις το μαρουλι να πας την Δευτερα να το παρεις να δουμε αν υπαρχει κι αμαξι γιατι ο μανουσος με αυτο το τηλεφωνο δεν εχει αλλη αγγελια bmw sto car (λεω για την φωτο με τον λεβιε τον χειροκινητο) αν υπαρχει το τσακονεις εσυ αν οχι χανεις τους παραδες και σε βρησκουμε χωρις νεφρο σε καμια παραλια στη χερσονησο
και αν το πάρω και το φέρω αθήνα θα με βρείτε χωρίς πουλί στην συγγρού να με λένε Τζένη γιατι θα πρέπει να πληρώνω τη διατροφή στη γυναίκα μου....
Ποσο το δινει γιατι δεν προσεξα???
35 λεει Θωμά.
Φοβερη τιμη αν ειναι καλο το αμαξι.
Οπως και το αλλο που δινουν 37. Ε ρε γμτ...καποτε αυτα τα νουμερα τα ακουγες και γελουσες. Που ειναι τωρα να μου περισευε μια.σαρανταρα να το χτυπησω, και το αλλο βλεπαμε τι το εκανα.
47 ειναι το αλλο Τομ, το ασημι.
Τελικα υπαρχει οντως ο Μανουσος (λογικα) και ο Θωμας ειχε δικιο για το φοινιξ...
Ωραία τα παραπάνω..
Αλλά αυτό εδώ είναι το πιο φορτωμένο με extra (r560)που έχω δει ποτέ στο car.gr
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2282850/
τι να την κανεις την οροφη?μια βαρια ψευδαισθηση ειναι
Για μενα παντως προσωπικα αμαξι χωρις ηλιοροφη γυναικα χωρις στηθος :D :D
Αυτό είναι για μένα....
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2037077/
Στο 36αρι που ειχα απο το γαμωτο μου το εκοψα και του έβαλα μια Webasto την οποια την ειχα πιει το αιμα χειμωνα - καλοκαιρι με χιονια και βροχές ηταν ΜΟΝΙΜΑ ανοιχτη χωρις ποτε να μου δημιουργησει προβλημα. Για το 39αρι μου δεν εχω λογια μιας και ειναι διπλάσια απο την Webasto και εργοστασιακη και δεν θα το αγοραζα αν δεν ειχε . Η οροφη για μενα με λίγα λόγια ειναι Φετιχ - απωθημένο . :thumbsup::thumbsup: :thumbsup::thumbsup:
Παω να την ανοιξω τωρα να παρω τον αερα μου πηγαινοντας στην δουλεια :D :D :D :D :D :D