:th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Printable View
Σε πειραζω ρε για το "γνησιο":original:
απλά επειδή λέει 2300 ;) γι'αυτό είπα.Αλλά φαίνεται μάλλον είναι μια ακόμα δηλωμένη μετατροπή :)
Αν και λιγο καθυστερημενα η ενημερωση....
Η γριουλα μου Και εγω καταφεραμε και βγηκαμε 1η στην κατηγορια μας αν και δεν επιτυχαμε χρονο αξιολογο.
Παροτι στο πρωτο περασμα του σαββατου χασαμε το γραναζι της 4ης( στα φορτωματα εσπασε λογω δυναμης,βλεπεις φοραω απο 2λιτρο) καταφεραμε το απογευμα και το αλλαξαμε με την βοηθεια καποιον φιλων με ενα αλλο που ειχα το ιδιο βεβαια.ετσι λοιπον το δηλιμμα ηταν το εξης.....ξεκιναω οπως πρεπει και ανοιγω ολες τις ταχυτητες αντρικα η....κανω καλη εκκινηση και αν ειμαι μπροστα φυλαω την 4η?????
Επιλεχτηκε τελικα η δευτερη ...οπου βρεθηκα με ενα m3 e92 οπου με δυνατη εκκινηση δεν χρειατηκε ναιεσω ουτε καν την τριτη σχεδον και περναμε στα ημητελικα με ενα σταρλετ αρκετα δυνατο και αρκετα ελαφρυ...
Εκει λοιπον με χρονο αντιδρασης 0.55 και 2 δευτερολεπτα τα πρωτα 18 μετρα καταφερα και πεταχτηκα 2 καροτσες δημιουργωντας αγχος στον αντιπαλο με αποτελεσμα να πεσει σε κοφτες και κακη εκκινηση ετσι λοιπον αφου κουμπωσα 4η προτου αρχιζει και φωρτωνει τσεκαρα τον καθρεπτη ....ρολλαρα και περασα τα 400 μετρα χωρις πιεση της 4ης...
Ετσι λοιπον βρεθηκα στον τελικο με ενα evo 9 αρκετα καλο.....
Εχοντάς παρατηρησει οτι το εβο εχει lanch control σκεφτηκα οτι αν προλαβω και κλειδωσω πρωτος θα του κανω την ζωη δυσκολη διοτι με το που κλειδωσει ο ενας και κλειδωσει και ο αλλος κατευθειαν αναβει το πρασινο...οποτε ταχρονικα περιθωρεια για κουμπακια κλπ ειναι μηδαμινα....
Ετσι και εγινε...με το που εκανα το burn out κατευθειαν πηγα και κλειδωσα και η σκεψη μου βγηκε αληθινη....το εβο ειχε ηδη αγχωθει και ερχοταν σιγα σιγα ναμκλειδωσει για ναπρολαβει να βαλει και lanch control αλλα ειπαμε οτι με το που κλειδωσουν κσι οι δυο το φαναρι αναβει ...
Και ενω εχω κλειδωσει και 4000 στροφες με σκοπο να ανεβασω αλλο λιγο με το που βλεπω τα πορτοκαλι φωτα αμολαω και το αμαξι μπρουμουτιζει αλλα σε κλασματα τραβαω κλωτσια στο συμπλεκτη και η γρια μου τρελαθηκε.....
Το εβο δεν ειχε προλαβει τα κουμπακια του και ετσι μπρουμουτησε με αποτελεσμα πλεον η γρια μου να εει εκσφενδονιστει κανοντας παλι χρονο αντιδρασης 0.5 ( με οριο 0.4 απο εκει και κατω ακυρωνεσε διοτι δεν μπορει να κανεις τοσο γρηγορη αντιδραση βαση κανονισμου) και φυσικα αφου κουμπωνω 4η καιωτην εχω στο οριο πανω στην ενταση κοιταω καθρεπτη και βλεπω οτι ειμαι μπροστα και δεν προλαβαινει το εβο να φτασει....το κραταω με μισο γκαζι και περναω τα 400 μετρα...χοροπηδωντας και φιλοντας την γριουλα μου στο ταμπλο της!!!!!!!!!
Αφου της αφησα για λιγο το κυπελλο να χαρει το πηρα καιωτο αφιερωσα στην κορη μου ιωαννα!!!!!
Το αμαξι ειναι ηδη μεσα για μπει αλλο σασμαν απο 330 μαλλον και να φτιαχτουν καμπεροβιδες η καποιο αλλο συστημα συρταροτα ωστε να παταει το λαστιχο ολο μιάς και τωρα παταει το μισο...
Να πω οτι εκτος απο την μη πιεση της 4ης ειχα κσι 10 πιεση στα λαστιχα με αποτελεσμα να μην μπορω να ξεκινησω τερμα ,μιας και τα hoosier για να δουλεψουν θελουν απο 7 και κατω!!!!
Επισης στην κατηγορια μου το σαββατο τρεχεις για τον χρονο ωστε να βγουν τα ζευγαρια της κυριακης καιωτην κυριακη πλεον δεν μετραει ο χρονος αλλα το ποιος θα περασει πρωτος τα 400 μετρα ητοι κοντρα!!!!
Ευελπιστω
Τσιτάτη περιγραφή Σταμάτη.
Πάντα επιτυχίες και χαρές ευχομαι.
πολυ ωραια και αναλυτικη η περιγραφη σου σταματη.
και εις ανωτερα!
Μπραβο Σταματη !
Εισαι η προσωποποιηση του "ενα ζευγαρι χερια" χαχαχα
Και οι χρονοι αντιδρασης σου απο την περιγραφη και τα λεγομενα σου πρεπει να ειναι πιο γρηγοροι και απο του τσακ νορις χαχαχα.
Παντα επιτυχιες αλλα πανω απο ολα να το ευχαριστιεσαι ;)
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!! Πραγματι σε οτι αφορα την εκκινηση ,το παιδι με το σταρλετ μου ειπε ρε φιλε με το πρασινο εισουνα 2 αυτοκινητα μπροστα...τα εχασα!!!!!
Φανταστητε οτι πηγα με την γυναικα μου....φορτωσαμε το τρειλερ μονοι μας ,ταξιδακι,και κανονικα βοηθεια στον αγωνα....
Μου λεει λοιπον....τετοια αγωνια δεν εχω ξαναπερασει οταν σε ειδα τελικο!!!! Αλλα σε παραδεχτηκα γιατι χωρια οτι ξεκινησες φοβερα σε ολες τις εκκινησεις του γαμησες την ψυχολογια με αυτα που εκανες ετσι οπως τα ειχες σκεφτει!!
Τελικα ειναι ωραια....θα ερχομαι και εγω μαζι σου...:rally::rally:
Υπαρχουν βιντεο απο ημιτελικο και τελικο στο προφιλ μου στο facebook αν μπορει καποιος να τα περασει εδω ας το κανει...
Συγχαριτηρια ρε Σταματη,για το πριονι σου,να σαι παντα καλα και να το χαιρεσαιthumb.Λαμια προλαβαινεις?