Συμφωνώ μαζί σου Στάθη!!!
Δεν ξέρω για 3πορτο!
Printable View
Θα βγεί και DSG αυτό το μαραφέτι...?
Εκεί να δείτε γέλια....
Ολοκληρωμενη λυση με 75000 ευρω και χατσμπακ αυτοκινητακι?! Μηπως ειναι λιγο πολλα
θεωρώ πως ταβάνι για ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι τα 55κ. παραπέρα είναι κοροιδία
για τέτοιο αυτοκίνητο. το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον άσσο. και όλα αυτά ειδικά σε
αυτές τις εποχές που ζούμε. οι τιμές των προιόντων πρέπει να προσαρμόζονται πάντα
στις συνθήκες τις οποίες βρίσκεται η αξία του χρήματος.
Κοιτα δεν νομιζω στην κατηγορια 1.8 η bmw να εχει κατι να σταθει απεναντι στο 1.8Τ..Αν το συγκρινεις με ενα 2 λιτρο εγω το Α3 θα επαιρνα γιατι η σειρα 1 δεν μου αρεσει και η 3αρα πεφτει καπως για την ηλικια μου(23)..Τωρα με 325 σε δυναμη αν το συγκρινεις αν σκεφτεις πως το Α3 με 500 ευρω παει 220 τουρμπατα και παλι εχει τα δικα του πλεονεκτηματα εκει ασε που το παιρνεις και quattro..Σαν αμαξι προσωπικα το Α3 με καλυπτει απολυτα εμφανησιακα οσο αφορα αυτο που μου αρεσει και θεωρω οτι μου ταιριαζει και σε δυναμη...Τωρα το s3 δεν ξερω να πω σε συγκριση με ενα 335...Θα διαλεγα το 335 προφανως για λογους κ@@λας με τα bmw αλλα αν το σκεφτω σαν 3ος και ουδετερος θα εκλινα προς το S3..Ειναι και 2λιτρο αν δεν κανω λαθος οποτε παιζει και η εφορια μεσα..
Ναι, και αμα θες ακομα μικροτερο μοτερ, skoda fabia rs 1,2!!!!
Περιμενω καρτερικά το μελλοντικό vw chico με μονοκύλινδρο μοτερ και πτυσσόμενα πεντάλια μοτοσακκό για γυμναστικη στις ανηφόρες.
Στεφ, συγγνώμη, παω να κανω χαρακίρι