α) ειναι λιγα.
β) το δεξιοτιμονο εχει αλλη πλεξουδα κινητηρα (ολα αναποδα), αλλη εξατμιση (χταποδια) και αρκετα ακομα πραγματα. Θα πληρωσεις ενα σκασμο λεφτα σε πραγματα που δεν ταιριαζουν στο αυτοκινητο σου και σε ηλεκτρολογο.
Printable View
Αυτο μου ειπε κι εμενα το παιδι μονο η ρεμαργιερα δεν ταιριαζει....
Η τελευταια μου ερωτηση παιδια και δεν θα σας ζαλισω αλλο.. Αξιζει να βαλω το 2.8 με 3200 και θα μου μεινει το μοτερ μου και το υπολοιπο αμαξι που κατι θα πουλησω και θα μειωσω την τιμη (συν οτι το μοτερ ειναι φορεμενο και μπορω να το ελεγξω), η να βαλω το 3.0 με τα 3500 αλλα να μην ξερω τι εχω επανω? Να σημειωσω οτι στην τιμη αυτη το 2.8 εχει σχεδον καινουρια λουρια, μπουζι, βολαν και θα μπουν και δισκο-πλατο... Απλα σκεφτομαι μηπως αργοτερα το μετανοιωσω που δεν εβαλα το τριαρι και θελω κι αλλα αλογα.......
Και με το 3,0 μπορεί να θες M μετά. Δεν τελειώνει ποτέ αυτή η ιστορία με τα άλογα όλο θέλουμε και παραπάνω.
Created and sent from my Galaxy Siii
Παιδια τελικα το αμαξι θα το κρατησω! Σημερα πηγα και του εβαλα ενα προγραμματακι και φιλτρο με δυναμομετρηση πριν και μετα και πηρα 15 αλογα.. Δεν εχει καμια τρελη διαφορα, αλλα οντως παει πολυ καλυτερα...