^^^^^^^^
Ωραιος ο Θείος.! thumb
Printable View
ακόμα και άντρε δε τζάιαντ, δίπλα σ'αυτη την κωλάρα, μικροσκοπικός θα φαίνεται...
πραγματικά συγκινήθηκα...ο μικρός είναι μεγάλος μάγκας γενικότερα, σκληρό καρύδι, παιδί με αρχές, και πολύ μπροστά για την ηλικία του.
είναι το μοναδικό παιδί που μου έχει κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση και δεν το λέω έτσι. πολλές ήταν οι φορές που έχω αναφέρει τον πιτσιρίκο σου σε διάφορες κουβέντες με διάφορους ανθρώπους.
απο τους δυνατότερους χαρακτήρες που έχει τύχει να γνωρίσω...
ετσι ειναι Νικο! Ολοι απο καπου ξεκινανε να εχουν αναμνησεις και συνηθως να παιδικα βιωματα λιγο πολυ καθοριζουν σε ενα ποσοστο την ζωη μας αργοτερα!thumb
Eτσι ειναι !!!!
8χρονων μ'εκανε βολτα ο θειος μου με το ολοκαινουριο TZR-250 του!!!Αργοτερα ειχε ενα RM,μετα απο κανα χρονο ειχε ερθει και η πενβε!!!Ηταν κατι σαν υποσχεση οτι καποια μερα θα παρω και γω thumb
Και η μεγαλυτερη επιβεβαιωση????Δεν ξερω αν σας εχει τυχη να σας λενε οτι μοιαζετε στον θειο σας,και αυτοι που το λενε να ειναι οι γονεις και οι παππουδες σας:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Μετα απο κατι καφριλικια που εκανα,ειχα πεσει απο σουζα,κατι ψιλοκλησεις κτλ.κτλ.....
:"ιδιος ο θειος σου ο Κωστας εισαι ρε τσογλανι" :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Αγαπω θειο Κωστα!Και τωρα που ζει στη Γερμανια παλι σε πενβε με μπαξε το αλανι και μου το δωσε κι ολας 745 παρακαλω!!!:drive:
εμενα ο πατερας μου, με μεγαλωσε στο τιμονι μιας alfetta, μιας 155, και αρκετα αργοτερα μιας... gtv.... χαζευαμε τοτε τις Juniοr, τις Sprint και τις Spider.... Τοτε οι Bmw αποτελουσαν αντιπαλο δεος....
Πλεον οι Alfa... απλα δεν υπαρχουν, (αν και παντα ελπιζω να βγαλουν ενα καλο πισωκινητο)... και οι Bmw ειναι αλλου....
Σορυ που ερχομαι απο παλιο αντιπαλο στρατοπεδο... σημερα δεν υπαρχει καμια συγκριση. Οι μεν εξαφανισμενοι χωρις ταυτοτητα και οι δε μεγαλουργουν....
:drive: