Καθημερινά η σύζυγος,κερασμένη η βενζίνη από τον Γιάννη:th_Laie_67-1:
Τα σκ και σε εκδρομές ο Γιάννης.
Άνοιξε άλλο θρεντ για αγορά Χ3-5 ή ακόμα καλύτερα για Μ5 Ε60!!thumb
Θα είναι πιο ενδιαφέρον!
Printable View
Καθημερινά η σύζυγος,κερασμένη η βενζίνη από τον Γιάννη:th_Laie_67-1:
Τα σκ και σε εκδρομές ο Γιάννης.
Άνοιξε άλλο θρεντ για αγορά Χ3-5 ή ακόμα καλύτερα για Μ5 Ε60!!thumb
Θα είναι πιο ενδιαφέρον!
Τωρα ξυπνησα.
Να πιω καφε μια στιγμη.
οσο και να ψαξεις αμφιβαλω αν θα βρεις καλυτερο οικογενειακο αυτοκινητο!!
που να ανεβαινει και τον Αγιο σαν τρενο!!!
Οσο για τα αλλα ειναι οπως τα λεει ο Πανος ποιο πανω!
Τα τεκμηρια ειναι ενα θεμα αλλα σε κανα χρονο να δειτε που δεν θα υπαρχουν...
το θρεντ εχει 1500 εμφανισεις σε 12 ωρες :original:
και δεν εχει μπει ακόμα το βαρυ πυροβολικό (alexm) :thumbsup:
δωσε iq και Ζ4 και παρε Μ5 και του βαζεις και κομπρεσσορα :D
λογικα ολα αυτα που εχουν ειπωθει και σωστα αλλα ξεχναμε και ενα παραγοντα που λεγεται ψυχη.
Κανε οτι λεει η ψυχη σου Γιαννη αν και σκατοψυχος αχαχαχα
Λοιπον.
Ξαναδιβαζοντας το θρεντ, βλεπω οτι εκανα ενα λαθος.
Εφερα τον Γιαννη στη θεση μου και οχι τον εαυτο μου στη θεση του Γιαννη.
Ο καθε ενας τα χωνει εκει που του κανει κεφι.
Για μερικους δεν εχει καμμια λογικη να παρεις ενα ρολοϊ πανω απο 300 ευρω και για καποιους αλλους δεν εχει καμμια λογικη να παρεις παπουτσια που κανουν 700.
Οποτε, εγω ακολουθησα τη δικη μου λογικη αυτη τη στιγμη, οπου το μονο που θα ηθελα ειναι να κανω downsizing στο δικο μου γκαραζ.
Το αυτοκινητο οπως τα παπουτσια, τα κουστουμια, ακομα και το φαγητο ειναι θεμα προσωπικης επιλογης.
Θελει τριλιτρο διτονο. Τελος.
Αφηνουμε στην ακρη το τι θελουμε εμεις και συνεχιζουμε την κουβεντα για την επιλογη του και οχι για τη δικη μας.
Δυο πραγματα δεν μου αρεσουν στην αγγελια.
Το ενα ειναι ο εμπορος. Δυο φορες, ενδεχομενως εν αγνοια του, μου εχει δωσει λαθος πληροφοριες.
Μια σχετικα με ατρακαριστο που προεκυψε τρακαρισμενο (απο ελεγχο σε ασφαλιστικες). Ισως να ειχε γινει καλη δουλεια και να μην το προσεξε ομως, οποτε και τι εγινε στην τελικη.
Τη δευτερη σχετικα με τα χιλιομετρα ενος αλλου, οπου απο διαβολικη πηγαιναμε στο ιδιο συνεργειο και ειχα δει με τα ματια μου, 35.000 παραπανω απο την αγγελια.
Αλλα και παλι, μπορει να ειχαν κατεβει πριν μπει στο μαγαζι για πουλημα.
Ξεκαθαρα δεν κατηγορω τον εμπορο και θα παρακαλουσα να μην γινει καμμια παρανοηση σε αυτο.
Με προσοχη, μετα απο ενδελεχη ελεγχο, το τριανταρι ισως ειναι το αυτοκινητο που θα δουμε τον Γιαννη να οδηγαει και κατοπιν να φορτωνει αξεσουαρ μεσα στο 13.
Απο οσα ειδα στις αγγελιες δειχνει το καλυτερο.
Μαλλον, δεν βρηκα κανενα καλυτερο ειναι το σωστο.
Οποτε, περι ορεξεως...
εγώ επιμένω ότι είναι μ2λ@κί@ αγορά. 1000 φορές ένα Χ5 σε αυτά τα κυβικά, αν μιλάμε οπωσδήποτε για 4κίνητο, και για μεγάλους χώρους.
ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που θα βγεί κερδισμένος με αυτά τα κρητήρια απο την πεντάρα, έναντι του Χ5, για να μην πώ ακόμα και του Χ3.
με του νικόλα ατική με 200άρες πήγαινε ο λακαμάς με το Χ3 και το αμάξι πάταγε απίστευτα.
γιάννη, νομίζω χαζομάρα πας να κάνεις...
Το -απλα δεν του αρεσει το Χ3- το βαζεις Θωμα στην εξισωση?
Από το λίγο καιρό που ξέρω το Γιάννη όταν είδα το θρεντ έπαθα πλάκα με την αγγελία λόγω χλμ.
Μετά είδα και τα χ5 που έχει στο μυαλό του (το οποίο όχημα Γιάννη το ήθελες και στο παρελθόν-αν θυμάμαι καλά από τη συζήτηση μας).
Το 5αρι όντως είναι πολύ φορτωμένο με εξτρά και ισχύει ότι ναι μεν 20κ για την ισχύουσα κατάσταση είναι αρκετά ,όχι όμως ότι δεν τα αξίζει το εν λόγω όχημα.
Πιστεύω πως αν και εφόσον έχεις πάρει την οριστική απόφαση αλλαγής του άσσου με ένα τρίλιτρο 4χ4 σκέψου τι ακριβώς χρήση θα το κάνεις και πιο είναι το καταλληλότερο και εύχομαι να είναι καλοτάξιδο .
Δεν θα πω τι θα έπαιρνα ανάμεσα σε χ5 και σε 5αρι καθώς άλλη χρήση θα έκανα εγώ και άλλη θα κάνει ο Γιάννης ως οικογενειάρχης. Τα πράγματα πρέπει να ζυγιστούν σύμφωνα με τη ζωή και τη χρήση που θα κάνει ο Γιάννης και όχι εμείς όπως πολύ σωστά τόνισε και ο Σταμάτης.
Αυτά και σόρρυ αν είναι πολλά :thumbsup:
Οχι τα xi πανε παντού το λέει και το γιουτιουμπ αχ αχ Γιάννη !!