απενεργοποιημενο??
μηπως εκει στο αμερικα εχει τπτ αλλες λειτουργιες??
Printable View
κ μενα μια χαρα χτυπαει ρε παιδια...
τι να πω?
μπας κ τα δικα σας ειναι ... ημιτασιον?
Το απογευμα μιλησα με τον κουμπαρο μου και μου ειπε οτι σημερα τον πηραν απο το καταστημα που ειχε παρει το 4ς και του ειπαν να μην ξαναβαλει το τηλεφωνο να φορτισει με τον φορτιστη και πως θα του στειλουν αλλον.
Ρωτωντας γιατι του απηντησαν οτι εκανε ανακληση η Apple.
Μαλιστα ο κουμπαρος μου τους εκανε πλακα,τους ειπε πως εχει 5 συσκευες(2 ipad και 3 iphone) και δεν ξερει ποιος ειναι ο φορτιστης,η απαντηση ηταν οτι θα του στειλουν 5 νεους.
Ξερει κανεις κατι η μου εκανε πλακα ο τσογλ@νος;
Οχι τιποτε αλλο αυριο θα παω να παρω το ενα ipad και δεν θα μου δωσει τον φορτιστη.
Σε συνέχεια των πιο πάνω οδηγιών για το πρόβλημα με το home buton, και εφ'οσον το πρόβλημα δεν οφείλεται στο software αλλα στη συσκευή,
παραθέτω πιό κάτω ένα ποστάκι με οδηγίες που δίνονται απο μέλος στο foroum iPhoneHellas :
Φαίνεται πως η προτεινόμενη λύση είναι αρκετά διαδεδομένη γιατί υπάρχουν και αρκετά βιντεάκια στο youtube.Παράθεση:
Δημοσίευση 10 March 2012 - 15:27
Το προβλημα γνωστο στο 4αρι ιδικα.
Οστοσο φτιαχνεται πανευκολα και χωρις να ανοιξεις καν το τηλεφωνο.
Θα σας πω πως εφτιαξα το δικο μου κουμπι το οποιο εκανα τα εξης : καποιες φορες παταγα μια φορα και αυτο εκανε σαν να παταγα 2.
Καποιες φορες παταγα και δεν εκανε τιποτα...
Το εφτιαξα με τον παρακατω τροπο :
Με κλειστο τηλεφωνο , βαζεις σε ενα ποτηρακι λιγο ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Βαζεις το δαχτυλο σου στο ποτηρακι και βρεχεις την ακρη του δαχτυλου σου με οινοπνευμα.
Αμεσως χαιδευεις με το δαχτυλο σου την περιοχη γύρω απο το κουμπι HOME ετσι ωστε να παει οινοπνευμα στο κενο που υπαρχει μεταξη του κουμπιου και της οθονης.
Αρχιζεις να πατας για καμια 20αρια φορες το κουμπι.
Θα παρατηρησετε οτι βγαινει και βρωμια μεσα απο το κενο που υπαρχη.
Σκουπιζεται με πανακι και επαναλαμβανετε για ακομα μια φορα την διαδικασια.
Μετα περιμενετε περιπου 10 λεπτα και ανοιγετε το τηλεφωνο.
Βουαλα !!!!
Το κουμπι πλεον ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΨΟΓΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
Την παραπανω διαδικασια την εχω κανει πριν 3 μηνες και απο τοτε το κουμπι δουλευει ακομα ΑΨΟΓΑ.
P.S ΠΡΟΣΟΧΗ : Το οινονευμα πρεπει να ειναι ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΠΟΥ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
P.S 2 : Το οινοπνευμα στεγνωνει πολυ γρηγορα και δεν υπαρχει προβλημα στο να χαλασει την συσκευη.
Τελευταία επεξεργασία από: gore, 10 March 2012 - 15:31.
https://www.iphonehellas.gr/forum/to...4/page__st__20
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη συζήτηση στο πιό πάνω πόστ του iphonehellas
https://www.youtube.com/watch?v=zNwr...?v=zNwr_mxgs9Q
τωρα για να ανακεφαλαιωσουμε...
τα μισα μηλοφωνα κουδουνιζει το ξυπνητηρι και κλειστα και τα μισα οχι!!!
τι ιστορια ειναι παλι αυτη?
APPLE STORY.
BB FTW, APPLE FTL...
:D