-
-
Μην πεταχτεί κανείς και πει ότι έχω βάψει πόρτες - φτερά... Ανακλάσεις είναι.
-
Once a man always a man πες του και κουλούρια στη σταδίου να πουλάει το ίδιο μας κάνει οι άνθρωποι δεν μετριούνται με το ποσά βγάζουν η τη θέση έχουν η ζωή είναι ρόδα
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Όχι, αλλά αυτά τα αυθαίρετα από πάνω είναι ταΧτοποιημένα;
Η φωτό και το λογοπαίγνιο με την αρχιεπισκοπή όλα τα λ7 :hystericalbs1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
hades7
Once a man always a man πες του και κουλούρια στη σταδίου να πουλάει το ίδιο μας κάνει οι άνθρωποι δεν μετριούνται με το ποσά βγάζουν η τη θέση έχουν η ζωή είναι ρόδα
Ουάνς ε πρέζιντεντ όλγουεϊς ε πρίζεντεντ στην καρδιά μου και πολλών από εδώ μέσα πιστεύω.
-
γουεριςδεφοκινκγπρεζιντεν τ (?)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Να πεσει φωτια να τον καψει οποιον πει τετοιο πραγμα.
Παντως σου εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια με τον αλλαγμενο ουρανο.....ουτε που φαινονται οι ενωσεις στις πισω κολωνες
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos M5
Να πεσει φωτια να τον καψει οποιον πει τετοιο πραγμα.
Παντως σου εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια με τον αλλαγμενο ουρανο.....ουτε που φαινονται οι ενωσεις στις πισω κολωνες
Αυτό είναι αλήθεια. Γενικά είμαι τυχερός. Θυμάμαι κι όταν το 'χαν ανασύρει από τη Μαρίνα Ζέας, τότε που είχα ανοίξει με τη λευκή Esprit του Roger Moore: "Δε θα ξαναγίνει ποτέ αμάξι", σκέφτηκα. Τελικά να που έγινε σαν καινούργιο, και μου έμεινε κι ένα πιάτο μύδια που έκανε αχνιστά η μάνα μου. Αμ τις προάλλες που πήγα να το βάλω με το πλάι στην Αθηνών Σουνίου κι έφυγα στο κενό εκεί που είχε φύγει κι η Μάρθα Βούρτση στην ταινία "Προδομένη αγάπη"? Να 'ναι καλά τα ΕΜΑΚ που με βρήκαν μετά από 4 μέρες και ο Μήτσος ο Τσιγκοπάφλας ο λαμαρινάς στο Ζεφύρι που το κόλλησε με αγωνιστικές ραφές. Πρέπει να το μετρήσεις με laser για να βρεις ότι αυτό είναι το limited short wheelbase Ε60.
-
Δισκος=Το πριν και το μετα!!
-
Και πανω...