ειναι λιγο πιο φθηνο απο δω Πανο αυτο, ενα 50ρικο πιο φθηνο που λογικα στο κοβει ο Ζερβ αν πας να το αγορασεις απο κει!!
Printable View
ποσο στοιχιζει αυτο το προιον σημερα παιδια|?ενδιαφερεται να το βαλει ενας φιλος αλλα μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες!
Η τιμή του παίζει τελευταία φορά που ρώτησα ήταν στα 750 Ευρώ αλλά, αν δεν έχει στοκ απ' ότι μου χε πει, πάει ανάλογα με την τιμή του δολαρίου.
Μπα..
Παίδες ο δέκτης υπάρχει. Κόστος 169ε.
Στην καινούργια έκδοση του dynavin, επειδή δεν υπάρχει ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης, αυτός που είναι συμβατός με την κεντρική μονάδα, δέχεται χειρισμό και απ την οθόνη, είτε είναι αναλογικός είτε ψηφιακός.
Στις μονάδες που χουμε εμείς, επειδή υπάρχει ενσωματωμένος ο αναλογικός, ο χειρισμός του ψηφιακού, γίνεται απαραίτητα και μόνο απ το τηλεκοντρόλ.
Απευθύνομαι σε αυτούς που κάναμε το group-buy. Έχει βάλει κανείς τον ψηφιακό δέκτη; Εγώ τον έβαλα και είμαι γενικά ευχαριστημένος, το τηλεκοντρόλ μπορεί να είναι λίγο άβολο αλλά πλεόν το συνήθισα, και επειδή πιάνει πολύ καλά (χωρίς να "σημαδεύεις"), δεν είναι τόσο πρόβλημα.
Σχετικά με την ποιότητα της εικόνας έχω κάποιες αντιρρήσεις. Ακόμα και όταν φαίνεται ότι έχει πολύ καλό σήμα και η εικόνα είναι κατά τα άλλα τέλεια, μου κάνει κάτι οριζόντιες γραμμές (σαν flickering) οι οποίες πολύ σπάνια εξαφανίζονται εντελώς. Σαν παρεμβολή μοιάζει.
Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Μήπως έχει σχέση με την εγκατάσταση; Λόγω του ότι δεν υπήρχει χώρος δεξιά, ο αποκωδικοποιητής μπήκε κάτω από το τιμόνι αριστερά, αλλά χρησιμοποιήθηκε πολύ έξτρα καλωδίωση, και σκέφτομαι μήπως γιαυτό τις κάνει τις γραμμές (παρεμβολές).
Aν ειναι α δωσουμε 169ε και να υπάρχει τηλεκοντρολ ας δουμε λιγο αυτο με 80 που βρηκα
υποστηριζει ελληνικα για το teletext δεν μπορω να βρω λόγο να υπαρχει στο αυτοκινητο:thumbsdown: