Γεμιζουν οι φυλακες...
https://www.gazzetta.gr/koinonia/art...i-99-ekat-eyro
Printable View
Γεμιζουν οι φυλακες...
https://www.gazzetta.gr/koinonia/art...i-99-ekat-eyro
Αυτος ο ξεφτιλισμενος Σαμαρας που ειναι???:warriorsmiley:
Γιατι λουφαξε ο ξεφτιλισμενος και δεν εμφανιζεται πουθενα???:thumbsdown:
Που ειναι τα λεφτα που χρωσταει στους ιδιωτες???:thumbsdown:
Που ειναι μωρη ξεφτιλισμενη???
Δεν ειπες οτι θα τα δωσεις???
Θες να πληρωσουμε εφορια και ΙΚΑ???
Οταν με πληρωνουν πληρωνω,οταν δεν με πληρωνουν δεν πληρωνω.-
Κοινως........ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ.....:thumbsup:
Ετσι για το καλημερα και επειδη παρακολουθησα μια συνεντευξη ενος ξεφτιλισμενου που εχει διορισει υστερα απο γλυφοκ@λι που του εκανε μεσα στου Μ@ξιμου.:ranting2:
P.S Διαγραψτε το παιδια αν ενοχλει,δεν θα παρεξηγηθω στον λογο μου.
Δε χρειάζεται να διαγραφεί έξ άλλου ο καθένας ειναι υπεύθυνος των όσων εκφράζει είτε γραπτά είτε δια λόγου
Εμείς στα όσα γράφονται δε σημαίνει ούτε οτι τα υποστηρίζουμε ούτε οτι τα υιοθετούμε.
Κατανοητή η αγανάκτηση που λίγο πολύ όλοι έχουμε αλλά καλό βέβαια θα ήταν να προσέχουμε λίγο τον τρόπο έκφρασης μας σε ένα κοινής θεάς χώρο :)
Εχει ξαναγραφτει,αλλα συμφωνω απολυτα....
Οσο ποιο βαθεια βαζει καποιος το χερι του στην τσεπη μου...τοσο ποιο κοντα φτανει στα @ρχιδια μου.
Παράθεση:
«Κρακ κρακ! Το άνοιγμα της βαριάς σιδερένιας πόρτας του θαλάμου. Σημάδι ότι είναι 7.15 το πρωί. Ακούω τα βήματα του δεσμοφύλακα να απομακρύνονται προς επόμενο θάλαμο. Κρακ κρακ! Το ξύπνημα είναι απότομο και κάθε πρωί, πιο οδυνηρό. Δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το κρακ-κρακ. Δέκα μήνες και ακόμα δεν το αντέχω.
Θεέ μου, που είμαι; Η πρώτη σκέψη κάθε πρωινό. Η τουαλέτα ήδη κατειλημμένη. Ανοίγω την τηλεόραση που είναι στην άκρη του σιδερένιου κρεβατιού. Γειτόνισσα με τις πατούσες μου. Λίγο μαύρο. Και αμέσως μετά φως. Οι πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές. Κάνω ζάπινγκ. Υπολογίζοντας την εξέλιξη του καιρού που θα κάνει σήμερα, διαλέγω βιαστικά τα κατάλληλα ρούχα. Σέρνω τη βαριά πόρτα του θαλάμου και βγαίνω στο διάδρομο. Περπατάω, όπως πάντα, γρήγορα. Με ελαφρύ στομάχι, αφού δεν έφαγα πρωινό. Που να βρεις την όρεξη στη φυλακή 8.10 π.μ.
Λέω μια χαμογελαστή καλημέρα στον δεσμοφύλακα που είναι στο κιγκλίδωμα "Στην ώρα σου Λάκη" μου λέει με ευγένεια. "Γράψε ότι κατεβαίνω για δουλειά" αποκρίνομαι. Στο τεράστιο ασήκωτο βιβλίο που είναι μπροστά του, πρέπει να σημειώσει την ώρα που μπαίνει και βγαίνει από την πτέρυγα κάθε κρατούμενος. Βγαίνω στον κήπο. Ευτυχώς δεν βρέχει. Συναντιέμαι με τους άλλους τέσσερις κηπουρούς. Λίγη δουλειά ακόμα και η ωρα πήγε 11.30. Πάμε για φαγητό, μεσημεριανό. Τρίτη-Πέμπτη μακαρόνια, θυμάμαι το φυλακόβιο λαϊκό τραγούδι του Πρόδρομου Τσαουσάκη. Θεέ μου τι παιχνίδια παίζει το μυαλό; Τρώω μόνος μου στο θάλαμο. Λίγα μακαρόνια χωρίς τη σάλτσα.
Πήγε 6.30 το απόγευμα. Τσιμπολογάω κάτι από το βραδινό φαγητό. Τυρόπιτα. Κάνω την αμαρτία μου. Τρώω και ένα σοκολατάκι από το κουτί που μου είχε φέρει μια συνεργάτιδά μου. Παίρνω δύναμη, έφτασε η ώρα της μάχης. Στα καρτοτηλέφωνα. Όλοι οι κρατούμενοι διεκδικούν λίγη ώρα στα τρια καρτοτηλέφωνα της πτέρυγας.
Η κατσαριδούλα που αναποφάσιστα περπατά πάνω στην κουβέρτα μου θυμίζει πως δεν είμαι στις φυλακές για να σωφρονιστώ, αλλά για να τιμωρηθώ. Με το τελευταίο τεύχος της Vogue τη σπρώχνω από την κουβέρτα. Αλλά μια κατσαρίδα που περπατάει πλάι μου στον τοίχο δεν γλιτώνει. Κλατς! Η Vogue την σκότωσε... Γυρίζω πλάγια στον τοίχο. Κουλουριάζομαι και κλαίω.
Ήμουν ο Λάκης Γαβαλάς της μόδας και του γκλάμουρ. Το φως του θαλάμου σβήνει. Με άκουσαν που κλαίω. Κουλουριάζομαι πιο πολύ με την κουβέρτα. Ξέρω τι έκανα να λέει η κοινωνία για μένα: "'Άσε τον π...η να σαπίσει στη φυλακή". Θα ονειρευτώ. Ότι ξαναζώ. Και ας ξέρω ότι το πρωί καραδοκεί ξανά. Εφιάλτης! Κρακ κρακ».
https://www.athensvoice.gr/article/f...B1%CE%BA%CE%AE
όσο αστείο και να φανεί σε κάποιους, αυτή είναι η τραγικότητα της πραγματικότητας.
καθαρό προιόν του πρώην συστήματος και ταυτόχρονα θύμα. θυμάμαι στην τηλεόραση κάποιους απο τους πελάτες του που έκλαιγαν επειδή του είχαν προεξοφλήσει με επιταγές τια παραλαβές που ΘΑ έκαναν, ενώ ο ίδιος, αυτές τις προκαταβολές τις είχε περάσει σε προείσπραξη στα μπλαφόν του, βάζοντας όλους αυτούς τους πελάτες να πληρώσουν όλα αυτά τα χαρτιά για να μην μαυριστούν, για εμπορεύματα που δεν παρέλαβαν ποτέ.
και κάθομαι και σκέφτομαι. έφταιγε τελικά μόνο ο λάκης? έφταιγαν μόνο αυτοί που την έφαγαν απο τον λάκη? πως έφτασε η ιστορία εδώ που έφτασε?
έλεγχος απο που υπήρχε? τα χρέη που συσωρεύονταν στα δημόσια ταμεία μήνα με τον μήνα, δεν τα έβλεπε κανείς?
πως υπήρχε χρηματοδότηση ακόμα και με την μορφή μπλαφόν στα ίδια επίπεδα, χωρίς να του καταβάσουν τα όρια?
διευθυντές δεν είχαν οι τράπεζες? ενημερότητες ποιος του έδινε? οι προφόρμες που έστελναν οι έξω εταιρείες με το συνολικό ποσό σε προεξόφληση ενώ πιο πρίν υπήρχε και πίστωση δεν τις έβλεπε κανείς?
πως αφέθηκαν όλες αυτές οι επιχειρήσεις να πιστολιάσουν με τόσα λεφτά τον κλάδο τους και τα δημόσια ταμεία? γιατί δεν περιόρισε την ζημιά και η τράπεζα και το κράτος?
αυτά λοιπόν κύριοι, γίνονται μόνο στην ελλάδα. μα μόνο στην ελλάδα. εδώ αφού καρφώσεις όποιον μιλάει ελληνικά, έχεις την δυνατότητα να πας μόνος σου και να πείς άντε για...κανένας δεν θα έρθει να σου πεί φίλε χρωστάς εκεί. αν δεν τακτοποιήσεις το θέμα, την γ@μησες.
και τι παράξενο, ακόμα και σήμερα, πληρώνουμε όλο αυτό το σύστημα για να συνεχίσει να υπάρχει...
βλεπω τα παει καλα στο γραψιμο ευκαιρια να γινει ο τζειμς τζους του κορυδαλλου να γραψει την δικια του οδυσσεια στα λουτρα και η επικυψη στο βωμο του σαπουνιου ασταδιαλα ρε που θα κλαψουμε κιολας για παρτυ σου κατεστρεψες ανθρωπους πονηρε και τα γραφει ο τομις απο πανω.εισαι μαγκας κλεψε το κρατος και ρισκαρισε αν σε ποιασουν να μπεις φυλακη οχι τον απλο κοσμακη που δεν τα τρωγε στο πορτο βεκιο σε χλυδατα παρτυ και γουνες βιζον.πουστριλικι δεν ειναι να τον παιρνεις πουστριλικι ειναι ο τροπος που συμπεριφερεσαι στην ζωη σου
Η φυλακη, για εμενα, δεν ειναι σωφρονισμος.
Ειναι καθαρη τιμωρια. Και ναι, συμφωνω οτι καποιοι ανθρωποι αξιζουν να τιμωρηθουν. Αλλα και την τιμωρια αυτων εμεις την χρηματοδοτουμε.
Σωστο το παραδειγμα που χρησιμοποιησε ο Θωμας.
Ο διευθυντης του τραπεζικου καταστηματος που εδινε φυλλα επιταγων στον λακη, δεν εχει μεριδιο ενοχης?
Εκανε ζημια οχι μονο στο 'μαγαζι' του αλλα εβλαψε και πολλους πελατες και προμηθευτες του συγκεκριμενου επιχειρηματια.
Το βικιπεδια λεει οτι,
σωφρονισμος = βελτίωση της διαγωγής ενός ατόμου που έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα, με επιβολή κάποιας ποινής και συνήθως με στέρηση της ελευθερίας του: Σκοπός της φυλάκισης είναι ο σωφρονισμος του εγκληματία.
του κώλου τα εννιάμερα. σε κάποιο τυχαίο έλεγχο που τους σταμάτησαν ή κάπου κάπως τους τσίμπησαν, είδαν ότι υπήρχαν ωφειλές, τους πήγανε αυτόφωρο μέχρι να περάσει η μέρα να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα και να πούνε ότι ΘΑ πληρώσουν.Παράθεση:
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zougla, αστυνομικοί του τμήματος προστασίας περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής συνέλαβαν τον 39χρονο ιδιοκτήτη του e-shop στο Μαρούσι.
Επίσης, για χρέη στο Δημόσιο συνελήφθη στην περιοχή του Ζωγράφου και ένας 59χρονος, ο οποίος χρωστούσε 339.650,79 ευρώ, καθώς και ένας 44χρονος στο Νέο Κόσμος για οφειλές ύψους 63.848,64 ευρώ.
και τα γράφουν οι μπαγλαμάδες με τέτοιο τρόπο, πως ντεμέκ δουλεύει το σύστημα και η δικαιοσύνη. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.
340 χιλιάρικα και 63. χαχαχαχαχα ας γελάσω. 340 χιλιάρικα κάποιοι πελάτες μου έχουν μόνο στο ΙΚΑ. ας μην αναφέρουμε τι έχουν απλήρωτα σε εφορίες και τράπεζες, χώρια τα ποσά των σφραγισμένων επιταγών.
άιντε ρε τραχανογκασμάδες με τα ψευτοάρθρα σας.